in-2020-aanvullende-vergoedingen

Aanvullende vergoedingen 2020

Verwacht jij extra kosten? Dan zijn aanvullende vergoedingen 2020 natuurlijk gewenst. Wanneer de basisverzekering niet alle zorgkosten dekt, is het mogelijk om via de aanvullende zorgverzekeringen vergoedingen te ontvangen van je zorgverzekeraar. Alle verzekeraars in Nederland hebben modules die aanvullende vergoedingen bieden voor bijvoorbeeld fysiotherapie of anticonceptie. Op deze pagina hebben wij de meest gekozen aanvullende vergoedingen voor je op een rij gezet. Zo kun jij makkelijk navigeren op onze site waar je de gezochte informatie kunt vinden over een bepaalde vergoeding.

Je bent niet verplicht om je aanvullend te verzekeren. De basis zorgverzekering dekt namelijk de belangrijkste zorg. De dekking van de basispolis is bepaald door de Rijksoverheid, en wordt op een aantal punten uitgebreid in het aankomende jaar. Mocht je toch extra vergoedingen willen ben je dus afhankelijk van de aanvullende zorgverzekeringen.

Om erachter te komen welke vergoedingen jij nodig hebt kun je een aantal dingen doen. Als eerste zou je moeten nagaan hoeveel kosten jij hebt eigenlijk gemaakt het afgelopen jaar. Door terug te kijken is het een stuk eenvoudiger te bepalen welke aanvullende vergoedingen (2020) jij nodig hebt. Heb jij vragen over bepaalde vergoedingen en behandelingen? Neem dan ten alle tijden contact op met de zorgverzekeraar voor advies op maat.

bril-vergoedingen-in-2020
verzekering-voor-orthodontie-in-2020
alternatieve-geneeswijzen-verzekeringen-2020
tandartsverzekeringen-van-2020
fysiotherapie-vergoedingen-in-2020
vergoedingen-voor-anticonceptie-in-2020

De aanvullende vergoedingen per zorgverzekeraar

Hieronder hebben wij een aantal aanvullende vergoedingen voor 2020 op een rij gezet. Afgelopen jaar waren dit namelijk de meest gekozen aanvullende vergoedingen van desbetreffende zorgverzekeraar. Onze bezoekers zijn met name op zoek naar vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen, anticonceptie en fysiotherapie aanvullende vergoedingen. Om meer informatie te lezen over desbetreffende verzekeringen verwijzen wij je direct door naar de juiste pagina bij de verzekeraar. Vergeet niet om de verzekeringen vergelijken, zo weet jij zeker dat je de beste vergoedingen krijgt met de beste premie.

zorgverzekeraar-de-friesland-aanvullende-zorgverzekeringen-2020

Aanvullende Budget verzekering

Met deze aanvullende verzekering van verzekeraar de Friesland krijg je een aantal vergoedingen. Tegen een lage premie per maand krijg jij maximaal 9 fysiotherapie behandelingen vergoed van de zorgverzekeraar. Ook voor mensen die de anticonceptie vergoeding willen gebruiken hebben de mogelijkheid om hier een volledige vergoeding voor te krijgen in 2020.

Meer informatie
aanvullende-verzekering-van-hema-in-2020

Aanvullend 2 polis

HEMA biedt in 2020 drie aanvullende modules aan met extra vergoedingen. Met de Aanvullend 2 verzekering krijg jij 12 fysiotherapie behandelingen vergoed door de verzekeraar. Je krijgt ook een volledige vergoeding (100%) voor anticonceptiemiddelen. Bekijk alle details op de website van zorgmaatschappij HEMA.

Meer informatie
De-aanvullende-zorgverzekeringen-van-unive-in-2020

De module Aanvullend

In 2020 biedt zorgverzekeraar Univé ook aanvullende verzekeringen aan. Met de verzekering Aanvullend krijg je onder andere een 300 euro vergoeding voor alternatieve geneeswijzen. Voor mensen die aanvullende vergoedingen voor fysiotherapie willen hebben krijgen van Univé 9 behandelingen vergoed.

Meer informatie

Polisvoorwaarden voor aanvullende vergoedingen (2020)

Zorgverzekeraars hanteren hun eigen polisvoorwaarden voor hun aanvullende vergoedingen. De basis zorgverzekering inhoud wordt bepaald door de Rijksoverheid, dit is niet het geval voor de aanvullende zorgverzekering. Het is dus belangrijk om de voorwaarden door te nemen om verassingen en extra kosten te voorkomen in 2020. In deze polisvoorwaarden staat exact beschreven welke voorwaarden er gelden voor de aanvullende vergoedingen, en wat je kunt verwachten van de zorgmaatschappij.

Vergelijk de zorgverzekeringen en vergoedingen

Je weet nu precies waar je op moet letten als je op zoek gaat naar aanvullende vergoedingen voor 2020. De volgende stap is dan het vergelijken van de mogelijkheden. Op onze website kun je vrijblijvend gebruik maken van de Zorgvergelijker 2020. In deze vergelijking kun jij naast de basisverzekering ook de aanvullende verzekeringen vergelijken. Aan de hand van je gegevens krijg je vrijwel direct een overzicht te zien van de mogelijkheden van verschillende zorgverzekeraars. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat altijd bovenaan.

Hoe werkt het vergelijken van vergoedingen en zorgverzekeringen? Geef aan de linkerkant je gegevens en wensen in. Zo moet je aangeven hoe hoog het eigen risico moet zijn, de zorgkeuze voor 2020 en de gewenste vergoedingen voor het aankomende jaar. Zodra dit allemaal is ingevuld zie je de verschillende zorgverzekeringen die voldoen aan je criteria. Meer weten over een bepaalde zorgverzekeraar? Wij verwijzen je direct door naar de beveiligde omgeving van de zorgmaatschappij.

Je zorgverzekering vergelijken? Doe het onafhankelijk op onze site