Condooms vergoeding 2023

Het gebruik van het condoom is (gelukkig) niet aan slijtage onderhevig. Nog steeds is het een van de meest gebruikte manieren van anticonceptie. Het condoom heeft daarbij het voordeel dat  het het enige anticonceptie product is dat bescherming biedt tegen seksueel overdraagbare aandoeningen. Lees hier over de condooms vergoeding 2023.

Er zijn verzekeraars die een condooms vergoeding 2023 aanbieden

Je zou er niet meteen op rekenen, maar er zijn verzekeraars die een condooms vergoeding 2023 bieden. Je moet overigens wel een aanvullende verzekering nemen wil je voor de condooms vergoeding 2023 in aanmerking komen. Condooms gelden nog steeds als een van de meest populaire voorbehoedsmiddelen. Ze zijn er in tal van verschillende soorten en maten, met smaak en zelfs met ribbels tegenwoordig. Het condoom is buitengewoon betrouwbaar en de producenten staan bekend om hun uitgebreide manier van testen voor de condooms de fabriek verlaten.

Kies een aanvullende verzekeraar en krijg condooms toegestuurd

Een aantal verzekeraars biedt dus een condooms vergoeding 2023 vanuit een aanvullende verzekeraar. De basisverzekering vergoedt de condooms niet. Doorgaans gaat het dan wel om een verzekering die zich speciaal richt op jongeren en studenten. In bepaalde gevallen bestaat de condooms vergoeding 2023 uit een maximaal te besteden bedrag aan dit voorbehoedsmiddel. Enkele verzekeraars doen het anders en sturen daadwerkelijk condooms op.

Vergelijk en maak de beste afweging

Wil jij ook een condooms vergoeding 2023? Dan is het zaak de verschillende verzekeraars die dit bieden op de juiste wijze met elkaar te vergelijken. Vergelijken kan prima hier op deze website.  Check de prijs, zorgvergoedingen en de polisvoorwaarden en neem vervolgens een weloverwogen besluit.

Zijn er verzekeraars die condooms vanuit de basisvergoeding vergoeden?

Nee. Er is vanuit de basisverzekering geen condooms vergoeding beschikbaar. Wil je wel voor een dergelijke vergoeding in aanmerking komen, sluit dan een aanvullende verzekering af.

Hoe ziet de aanvullende verzekering er voor condooms uit?

Heb je een aanvullende verzekering? Dan kan het zijn dat er dekking is tot een maximaal bedrag of dat je daadwerkelijk condooms krijgt toegestuurd. Dit verschilt per verzekeraar.

En wat is de rol van zorgverzekerinq?

Op zorgverzekerinq.nl kun je op de beste wijze de verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. Aan de hand van jouw bevindingen kun je daarna de beste keuze maken voor die verzekering die bij jouw specifieke wensen en behoeften past.

5/5 - (40 stemmen)
Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd