ASR zorgverzekeraar

ASR zorgverzekering 2022

ASR is een zorgverzekeraar die een passende duurzame zorgverzekering in 2022 heeft. In 2021 is verzekeraar De Amersfoortse omgedoopt naar ASR. Naast veel aandacht voor gezondheid en fitheid voor verzekerden, vind ASR duurzaamheid belangrijk. Het premiegeld wordt duurzaam belegd. Het aankomende jaar zijn er twee basisverzekeringen en kun je je zorgzaken eenvoudig via de app regelen. Als je geen ondernemer bent is de kans groot dat de ASR zorgverzekering in 2022 via je werkgever kunt afsluiten (collectieve zorgverzekering).

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Zorgverzekering ASR 2022

asr zorgverzekering 2022Zorgverzekeraar ASR biedt de basisverzekering aan in twee varianten. De Ruime Keuze polis is een reguliere naturapolis, en de Eigen Keuze is een restitutiepolis. Het grootste verschil (naast de premie) is de vrij keuze zorgverleners. De restitutie zorgverzekering van de ASR biedt een volledige vrije zorgkeuze, niet de verzekeraar maar jij mag bepalen naar welke zorgaanbieder je gaat. Voor zowel gecontracteerde zorg als niet-gecontracteerde behandelingen worden vergoed met 100 procent. In het premie overzicht hieronder zie je direct wat de zorgverzekering van ASR gaat kosten:

Aanvullende verzekering ASR

Wanneer de vergoeding van de basis zorgverzekering niet voldoende is in 2022, is een aanvullende zorgverzekering het alternatief. Je gaat een extra (maandelijkse) zorgpremie betalen in ruil voor een betere dekking. ASR heeft in 2022 drie aanvullende pakketten die jouw extra vergoeding geven voor onder andere fysiotherapie, orthodontie en anticonceptiva. Om erachter te komen of zorgverzekeraar ASR de beste zorgverzekeraar voor jou is verwijzen we je graag door. Bij onze partner Independer kun je op een concrete en persoonlijke manier de zorgpremie 2022 vergelijken.

  • Start (onder andere 9x fysiotherapie)
  • Extra (15 x fysiotherapie behandelingen)
  • Uitgebreid (21 x fysiotherapie)

Tandartsverzekeringen ASR

Tandheelkundige zorg valt buiten de dekking van het basispakket. Vanaf 18 jaar zou je de kosten van de tandarts zelf moeten betalen, of een tandartsverzekering moeten afsluiten. Bereken daarom eerst goed welke kosten je verwacht in 2022, en raadpleeg eventueel je tandarts voor een betere inschatting. Wanneer je dit is gelukt kun je bij ASR kiezen uit drie verschillende zorgverzekeringen voor de tandarts. De hoogste vergoeding bedraag 750,- per kalenderjaar via de Tand Uitgebreid module.

  • Tand Start (100% tot € 250 ,-)
  • Tand Extra (100% tot € 500,-)
  • Tand Uitgebreid (100% tot € 750,-)

Premie zorgverzekering ASR 2022

Wil je weten wat de ASR zorgverzekering in 2022 gaat kosten? Bereken je premie op de website van onze partner. Bekijk eenvoudig of zorgverzekeraar ASR het beste past in jouw persoonlijke situatie. Een andere mogelijkheid is om je premie te berekenen met onze zorgvergelijker. Op een eenvoudige manier kun je zorgverzekeringen vergelijken op basis van prijs en inhoud. Een geschikte zorgpolis gevonden? We verwijzen je door naar de verzekeraar voor het overstappen.

Zorgverzekeraar ASR vergoedingen

Wil je weten welke vergoedingen er verkrijgbaar zijn bij ASR? Op de website kun je alle beschikbare vergoedingen vinden die gelden voor de ASR zorgverzekering 2022. In de zorgzoeker kun je tevens zien met welke zorgverleners prijsafspraken zijn gemaakt. Voor gecontracteerde zorg ben je namelijk volledig verzekerd (100%) aankomend jaar. Neem tijdens je het uitzoeken ook even de polisvoorwaarden door. Hierin staat precies beschreven welke voorwaarden gelden voor de aanvullende vergoedingen.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten