Zekur zorgverzekeraar zorgverzekering

ZEKUR zorgverzekering 2022

ZEKUR heeft voor 2022 opnieuw een goedkope zorgverzekering. Met name jongeren en gezonde mensen kiezen het vaakst voor een ZEKUR zorgverzekering doordat het een lage maandelijkse premie heeft. Als jij bij ZEKUR een zorgpolis gaat afsluiten dien je in 2022 al je zorgzaken online te regelen. Op deze pagina bespreken wij alles over Zorgverzekeraar ZEKUR en de actuele wijzigingen voor 2022.

Zorgverzekering van ZEKUR 2022

Bij ZEKUR kun je kiezen uit twee basispolissen in 2022. Het gaat om de basisverzekering Gewoon ZEKUR (meest gekozen) en de Gewoon ZEKUR Vrije zorgverzekering. Maar welke polis past het beste bij mij? Hieronder gaan we verder in detail bespreken wat de voor- en nadelen zijn van de zorgverzekeringen.

De naturapolis van ZEKUR

De Gewoon ZEKUR zorgverzekering in 2022 is een naturapolis. Alleen bij gecontracteerde zorgverleners krijg je een volledige vergoeding voor je behandeling. Je hebt dus een beperkte vrije zorgkeuze, je dient alleen naar een geselcteerd aantal zorgaanbieders en ziekenhuizen te gaan voor een 100% vergoeding.

De restitutiepolis van ZEKUR

Zelf bepalen naar welke zorgaanbieder je gaat in 2022? Kies dan voor de Restitutiepolis van zorgverzekeraar ZEKUR. Je krijgt maximaal 100% vergoed van het marktconform tarief bij alle ziekenhuizen en andere zorgverleners in Nederland. Een nadeel is wel dat je in sommige gevallen eerste de nota zelf moet betalen. Via een declaratie aan de verzekeraar krijg je dan je geld terug.

Premie zorgverzekering ZEKUR 2022

Zorgverzekeraar ZEKUR valt onder de VGZ-group waar onder andere Univé, VGZ, Bewuzt en IZA onder vallen. Om erachter te komen welke premie jij zal gaan betalen in 2022 voor een ZEKUR zorgverzekering kun je de zorgpremie berekenen op de website van de verzekeraar, of de website van onze partner Independer.

Aanvullende zorgverzekering ZEKUR

Extra zekerheid nodig in 2022? Je kunt de ZEKUR zorgverzekering 2022 uitbreiden met verschillende aanvullende pakketten. Er zijn losse aanvullende verzekeringen verkrijgbaar voor onder andere tandarts, fysio en buitenland. Daarentegen kun je ook kiezen voor de Extra ZEKUR aanvullende polis waarmee je een zeer uitgebreide aanvullende zorgverzekering hebt met verschillende vergoedingen. In Nederland is alleen het basispakket een verplichte zorgverzekering. Het is dus aan jou om te bapalen of je aanvullend verzekerd wilt zijn in het nieuwe jaar. In sommige situaties kan het namelijk goed van pas komen wanneer er (onverwachts) zorgkosten gemaakt moeten worden.

Alleen het basispakket is een verplichte zorgverzekering vanaf 18 jaar, een aanvullende pakket is nooit verplicht om te hebben.

Tandartsverzekering ZEKUR

Doordat tandheelkundige zorg buiten de basis zorgverzekering dekking valt, kan je ervoor kiezen om een tandartsverzekering te nemen. Bij Zorgverzekeraar ZEKUR heb je de mogelijkheid om een losse tandartspolis af te sluiten, het gaat om de Tand module. Je bent verzekerd tot een bedrag van € 250,- voor maximaal 75 procent. De overige 25% zijn dus voor eigen rekening in 2022. Een andere mogelijkeheid is om het uitgebreide pakket Extra ZEKUR te nemen. Ook hiermee worden de rekeningen van de tandarts tot maximaal 75% vergoed. De hoogte van de vergoeding bedraagt € 500,- per kalenderjaar.

Overstappen naar ZEKUR

Benieuwd naar het overige zorgverzekering aanbod van 2022? Ga aan de slag met het zorgverzekering vergelijken op onze site. Er zijn veel zorgverzekeraars in Nederland, en Misschien heeft een andere verzekeraar wel een beter aanbod. Over het algemeen is de ZEKUR zorgverzekering 2022 een goedkope polis waarmee je verzekerd bent voor alle medisch noodzakelijke zorg. Maak vrijblijvend gebruik van onze vergelijker, het kan jou helpen bij het maken van je keuze. Door alle filters in te vullen ga je de zorgverzekeraars met elkaar vergelijken op basis van jouw persoonlijke situatie. Vanaf 12 november is het weer mogelijk om te overstappen, en hierdoor kun jij behoorlijk wat geld besparen op je maandelijkse zorgkosten. Succes bij je zoektocht!

Met behulp van onze zorgvergelijker vergelijk jij de zorgverzekering van ZEKUR. In slechts enkele minuten bereken jij je persoonlijke premie van 2022!

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 70 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 536,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd