Zorgpremie 2021 vergelijken

Wil jij de zorgpremie vergelijken voor 2020? Het is mogelijk om vanaf 13 november te overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Op deze pagina bekijk je de zorgpremies van 2021 in een duidelijk overzicht per verzekeraar. Om erachter te komen hoeveel premie jij gaat betalen in 2021 zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Wij helpen je graag verder bij het uitzoeken naar een zorgverzekering met een betaalbare zorgpremie en met de juiste dekking. In ons overzicht updaten wij alle zorgpremies voor het nieuwe jaar.

⇒ Check hier de goedkoopste zorgverzekering 2021 of bekijk de beste zorgverzekering.

Vergelijk de zorgpremie van 2021

Zorgpremie overzicht 2021

Het onderstaand tabel geeft je direct een duidelijk overzicht van de beschikbare zorgpremies voor 2021. Naast de reguliere zorgverzekeringen met een minimale eigen risico hebben wij ook de berekening gemaakt met een verhoogd eigen risico. Wanneer je op bekijken klikt verwijzen wij je door naar de verzekeraar om je je persoonlijke premie te berekenen.

Belangrijke data zorgpremie 2021

Wanneer jij de zorgverzekering vergelijken gaat is het belangrijk om de volgende data’s in je agenda te zetten. Je hebt ongeveer zeven per jaar de tijd om uit te zoeken of je huidige polis nog het meest geschikt is voor het nieuwe jaar (2021). Wij raden je altijd aan, ook als je situatie ongewijzigd blijft je zorgverzekering te gaan vergelijken. Doordat het basispakket gelijk is bij iedere verzekeraar is het mogelijk om je maandelijske zorgpremie goedkoper te maken.

12 november 2020

Alle zorgpremies zijn bekend gemaakt voor 2021

31 december 2020

Uiterlijk tot 23:39 kun jij overstappen van zorgverzekering

31 januari 2021

Eigen polis stopgezet? Uiterlijk overstappen tot 31 januari.

Zorgpremie vergelijken 2021

In Nederland is het verplicht vanaf 18 jaar om minimaal een basisverzekering te hebben. Je hebt de mogelijkheid om bij iedere gewenste verzekeraar je basispolis af te sluiten. Er is namelijk een acceptatieplicht en de zorgverzekeraar mag je niet weigeren (ongeacht leeftijd of zorgbehoeftes) voor het afsluiten van het basispakket. Het is daarom belangrijk om je zorgpremie te berekenen, dit kun je doen met behulp van onze zorgvergelijker. Een eenvoudige maar vooral een concrete manier om de laagste zorgpremie te vinden en een polis die aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Zoek jij een zorgverzekering met de goedkoopste zorgpremie voor 2021? Bezoek dan de budgetpolis pagina op onze website voor een compleet overzicht.

Hoogte zorgpremie 2021 verschilt per verzekeraar

De inhoud van de basis zorgverzekering is gelijk bij iedere verzekeraar. De Rijksoverheid bepaalt namelijk ieder jaar welke vergoedingen er gelden vanuit het basispakket. De zorgpremie wordt door de zorgverzekeraars bepaalt. Het zou dus goed kunnen zijn dat je teveel premie moet gaan betalen voor je zorgpolis terwijl een andere verzekreaar een betere of goedkopere zorgpremie in 2021 heeft. Om deze reden maken sommige verzekeraar hun zorgpremie 2021 pas op het laatste moment bekend, omdat ze tot het laatste moment nog kunnen werken aan hun premie. Dat heeft allemaal te maken met de concurrentie, er zijn maar liefst 41 zorgverzekeraars in Nederland.

Naturapolis zorgpremie overzicht 2021:

Restitutiepolis zorgpremie overzicht 2021:

Vergelijk de zorgpremie

Ben jij nog opzoek naar een zorgverzekering met de beste zorgpremie 2021? Dan is het tijd om de zorgverzekreingen met elkaar te vergelijken. Het is mogelijk om de vergelijking te doen via Zorgverzekerinq.nl om zo binnen enkele minuten een overzicht te zien van de beschikbare zorgverzekeringen voor volgend jaar. Je vergelijkt op basis van handige filters, je kunt namelijk precies aangeven waar je polis aan moet voldoen, en welke zorgverzekering vergoeding jij wilt hebben. Neem vooral geen overhaaste beslissingen want dat kan nog wel eens duur uitvallen, en laat je ook niet verleiden door een zorgverzekering met een cadeau. Kijk vooral naar je eigen situatie, en welke zorgkosten jij verwacht te maken in 2021. Beste zorgverzekering 2021 gevonden? Wij verwijzen je graag door naar de verzekeraar om de zorgpolis af te sluiten.

Zorgpremie nieuws 2021

21jan

Menzis stop met aanbieden minimaverzekeringen per 2021

Menzis stop per 2021 met nog meer gemeenten met het aanbieden van collectieve zorgverzekeringen voor de minima. Het heeft niets te maken met.. Verder lezen →
09jan

Minder consumenten kiezen een andere zorgverzekeraar

Minder mensen zijn het afgelopen jaar overgestapt van zorgverzekeraar. Het gaat om ongeveer 1.1 miljoen mensen (6,2%) hebben een andere zorgverzekeraar gekozen voor.. Verder lezen →
12dec

Belangrijke punten bij het zorgverzekering vergelijken

Wanneer jij in 2020 een andere zorgverzrekering wilt kiezen zijn er een aantal punten waar je op moet gaan letten. Mischien zoek je.. Verder lezen →
image_print