IZZ zorgverzekering 2022

In Nederland ben je verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. De zorgverzekeringen zorgen ervoor dat jouw medische kosten voor een deel of geheel worden gedekt. Als jij medische zorg nodig hebt, betaal je vaak eerst jouw eigen risico. Dit is een bepaald bedrag wat je zelf kunt instellen. Let er wel op dat er een minimaal eigen risico bestaat. Wanneer je meer eigen risico wil betalen, wordt jouw maandelijkse premie automatisch lager. Twijfel jij over welke zorgverzekeraar bij je past? Op Zorgverzekerinq.nl vind je een overzicht terug waarmee je verschillende aanbieders met elkaar kunt vergelijken. In dit artikel lees je alles over IZZ als jouw mogelijke zorgverzekeraar.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Wat betekent een zorgverzekering bij IZZ in 2022 voor jou?

IZZIZZ is een zorgverzekering die speciaal voor zorgpersoneel is opgesteld. Zij bieden al ruim 40 jaar de beste zorgverzekeringen voor medewerkers uit de zorg aan. Aangezien jij dagelijks je uiterste best doet om voor andere te zorgen, zorgt IZZ voor jou! Het is belangrijk dat jij jezelf goed verzorgd als je in de zorg werkzaam bent. Veel zorgpersoneel vraagt zoveel van zichzelf, dat zij vaker in een burn-out terecht komen. IZZ ziet en hoort jullie, vandaar dat je zelfs een gratis mindfullness training kunt volgen. IZZ biedt je zorgpakketten via VGZ aan.

Wat zijn de voordelen van een zorgverzekering bij IZZ?

Het belangrijkste voordeel van IZZ is dat zij proberen om de zorgsector gezonder te maken. Zonder de mensen die in de zorg werken, zouden wij allemaal verloren zijn. Echter zijn er wel gezonde mensen nodig, om goede zorg te kunnen leveren. Het is belangrijk dat de zorginstellingen allemaal moeite steken in het gezond houden van hun eigen personeel. Deze verzekeraar heeft een Gezond Werken in de zorg programma gemaakt. Er worden onderzoeken en projecten bedacht die de gezondheid van de medewerkers in de zorg zullen verbeteren.

Wanneer je in 2022 voor een zorgverzekering van IZZ kiest, krijg je toegang tot allerlei tips en informatie om jezelf gezond te houden. Je leest meer over de psychische belasting van jouw werk. De fysieke kant van jouw beroep wordt ook groot uitgelicht. Wanneer je zelf niet gezond bent, kan je andere mensen helaas ook niet gezond maken.

Uit welke pakketten kan je bij deze zorgverzekeraar kiezen?

Als eerste heb je altijd de mogelijkheid om een bepaald basispakket af te sluiten. Bij IZZ kies je uit 6 verschillende basispakketten die allemaal hun eigen unieke voordelen hebben. Denk aan 100% vergoedingen bij aangesloten zorgverleners en meer. De aanvullende pakketten zijn interessant wanneer je méér uit jouw zorgverzekering wil halen. Daarmee krijg je bijvoorbeeld hulp bij burn-out klachten, mantelzorg en mondzorg vergoed. Voor meer informatie over de verschillende zorgpakketten kan je bij IZZ terecht.

Waar bestaat het ledenvoordeel uit?

IZZ biedt je de mogelijkheid om een IZZ-ledenprofiel aan te maken. Je dient dan wel een collectieve IZZ zorgverzekering te hebben. Met dit profiel kan jij van allerlei voordelen genieten. Zo krijg je 4 keer per jaar hun magazine De Zorg in je brievenbus. Je ontvangt gratis zelfhulptrainingen. Je krijgt vaak ook mooie kortingen op allerlei gezondheidsartikelen. Als lid krijg je toegang tot de Community. De Community helpt je om alles over gezond werken te leren. Je kunt onderling tips uitwisselen waardoor je niet alleen je eigen gezondheid stimuleert. Als je erin geïnteresseerd bent, kan jij jezelf aanmelden voor het ledenpanel. Dan kan je meepraten over belangrijke onderwerpen binnen de zorg.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten