Zorgverzekering van DSW

DSW zorgverzekering 2022

DSW biedt in 2022 opnieuw een enkele zorgverzekering aan. Vanuit de DSW zorgverzekering ben je verzekerd voor medisch noodzakelijk zorg in zowel binnen- als buitenland. Om erachter te komen of zorgverzekeraar DSW voor jou als beste uit de bus komt zijn er zeker een aantal zaken die je moet weten. Op deze pagina bekijk je de het complete zorgverzekering overzicht van DSW voor het aankomende jaar.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Zorgverzekering DSW 2022

Het basispakket bij DSW is een zogenaamde combinatiepolis. Dit betekent dat je een combinatie zorgverzekering hebt tussen de natura- en restitutiepolis. Niet DSW maar de rijksoverheid bepaalt de inhoud/dekking voor de basisverzekering in Nederland. Vanaf je 18e jaar is deze verzekering wettelijk verplicht en verschilt dus niet bij de verzekeraars. Voor zorg vanuit de basisverzekering ga je te maken krijgen met het eigen risico. Dat wil zeggen dat je de eerst gemaakte zorgkosten zelf zou moeten gaan betalen, tot het eigen risico bedrag verbruikt is. Bekijk daarom of je het eigen risico wilt gaan verhogen (om een korting te krijgen op je zorgpremie) of jusit het minimale bedrag wilt hebben van 385 euro.

Aanvullende zorgverzekering DSW

Via een aanvullende zorgverzekering heb je recht op extra vergoedingen. De basispolis dekt namelijk niet alle zorgkosten in 2022. Om eracher te komen of jij een aanvullende module nodig hebt zou je het beste kunnen terugkijken naar het afgelopen jaar. Op deze manier is het eenvoudiger inzicht te krijgen in welke zorgkosten je eigenlijk maakt in een jaar. Zorgverzekeraar DSW heeft vier aanvullende pakketten. Vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en alternatieve zorg zijn verkrijgbaar. De mogelijkheden in 2022 zijn: AV-Compact, AV-Standaard, AV-Top en voor studenten de AV-Student.

Tandartsverzekering DSW zorgverzekeraar

Vanuit de basis zorgverzekering heb je geen recht op tandheelkundige zorg. Deze zorgverzekering vergoeding is alleen van toepassing op jongeren tot 18 jaar. In 2022 kan je ervoor kiezen om een tandartsverzekering af te sluiten bij DSW. Er zijn geen losse modules verkrijgbaar bij DSW, de tandarts vergoedingen zijn namelijk opgenomen in drie van de vier aanvullende pakketten.Zorgverzekeraars hanteren hun eigen voorwaarden voor aanvullende vergoedingen. Lees daarom altijd de polisvoorwaarden op de website van de verzekeraar om verassingen te voorkomen.

Andere bekeken ook:

Overstappen naar DSW

Nu je een duidelijk beeld hebt gekregen van het DSW zorgverzekering 2022 assortiment is het tijd om te gaan vergelijken. Wellicht biedt een andere zorgverzekeraar een beter aanbod! Met de vergelijker kun jij op een eenvoudige manier de zorgverzekeringen vergelijken. Aan de hand van je persoonlijke gegevens en wensen vergelijk je de zorgverzekeringen van 2022. In de vergelijker op Zorgverzekerinq.nl is uiteraard ook de zorgverzekering van DSW meegenomen. Voor het aanvragen van je nieuwe polis verwijzen wij je door naar de website van de zorgverzekeraar.

Vergelijk de DSW zorgverzekering in onze zorgvergelijker. Bereken je premie voor 2022 en bekijk welke zorgverzekeraar als beste uit de bus komt in slechts enkele minuten!

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten