Zorgverzekering van ONVZ

ONVZ zorgverzekering 2022

ONVZ en haar zorgverzekering in 2022 biedt een ruime zorgkeuze. In 2022 is ONVZ een verzekeraar die interessant kan zijn als er behoefte is aan ruime vergoedingen. Op deze pagina helpen wij jou precies in kaart te brengen wat de ONVZ zorgverzekering 2022 te bieden heeft, en tegen welke prijs. Grote kans dat ook jouw zorgpremie gaat stijgen aankomend jaar, vergelijk daarom de zorgverzekeringen met elkaar.

Zorgverzekering van ONVZ 2022

ONVZ zorgverzekering [sc name=Je bent verplicht om minimaal een basisverzekering te hebben in 2022. Het is dan belangrijk om te weten dat er verschillende type basis zorgverzekeringen verkrijgbaar zijn. Het grootste verschil (naast de premies) is de vrije keuze bij zorgverleners. Wanneer jij de ONVZ zorgverzekering in 2022 gaat afsluiten, mag je niet altijd zelf bepalen naar welke zorgaanbieder je gaat. Er is echter wel sprake van ruime zorgkeuze. Wat wel een sterk punt van de ONVZ zorgverzekeraar is dat je een persoonlijke ZorgConsulent hebt.

Aanvullende zorgverzekering ONVZ

Met een aanvullende zorgverzekering van ONVZ krijg je een extra dekking in 2022. Het basispakket geeft je namelijk alleen de medisch noodzakelijke zorg als vergoeding. In 2022 heeft ONVZ maar liefst zes aanvullende pakketten in het assortiment. In het overzicht hierboven kun je precies zien wat de belangrijkste vergoedingen zijn, en welke zorgpremie je hier voor gaat betalen in 2022.

Tandartsverzekering ONVZ

Helaas is er geen vergoeding voor tandheelkundige zorg voor volwassenen in de basispolis. Hiervoor heb je een tandartsverzekering nodig. Zorgverzekeraar ONVZ biedt verschillende aanvullende tandartsverzekeringen aan die je vergoedingen bieden van tot wel 1500 euro per kalenderjaar. In Nederland hebben de meeste mensen wel een zorgverzekering voor de tandarts, waarom? De behandelingen zijn aardig duur van de tandarts, en deze wil je natuurlijk niet altijd zelf moeten betalen.

Overstappen naar ONVZ

Op 12 november is het mogelijk om uit te zoeken welke zorgverzekering 2022 het beste bij jou past. Misschien ben je op zoek naar extra vergoedingen, of gewoon de goedkoopste zorgverzekering. Met behulp van Zorgverzekerinq.nl kun jij op een eerlijke en concrete manier de zorgverzekeringen vergelijken. Uiteraard is de ONVZ zorgverzekering 2022 meegenomen in onze vergelijker. Als jij een geschikte polis hebt gevonden verwijzen wij je door naar de verzekeraar voor het overstappen. Heb jij zelf je zorgpolis stopgezet voor 31 december? Dan mag jij een andere zorgverzekering afsluiten tot 31 januari.

Bereken je zorgpremie en vergelijk zorgverzekeraar ONVZ met onze zorgvergelijker. In slechts 2 minuten weet jij of ONVZ het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 70 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 536,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd