tandartsverzekering-in-2020

Tandartsverzekering 2020

Hier bespreken wij de tandartsverzekering 2020 premies en vergoedingen. Voor mensen die informatie zoeken over de aanvullende tandartsverzekering in 2020 zijn hier aan het juiste adres. Zo bespreken wij of het juiste wel of niet slim is je aanvullend te verzekeren voor de tandarts. Tevens hebben wij in het overzicht tandartsverzekeringen 2020 de meest gekozen zorgverzekeraars voor je op een rij gezet.

Het is niet verplicht om een aanvullende tandartsverzekering (2020) te hebben. Maar in sommige situaties kan het wel goed van pas komen. Alleen jongeren tot 18 jaar krijgen de tandartskosten vergoed vanuit de basis zorgverzekering. Vanaf 18 jaar zijn de kosten dus volledig voor jezelf. Met een tandartsverzekering kun jij vergoedingen ontvangen voor bijna alle behandelingen in 2020.

de-ohra-aanvullende-verzekeringen-van-2020

Tandartsverzekering OHRA

Uiteraard heeft verzekeraar OHRA ook tandartsverzekeringen. In 2020 kun je kiezen uit drie aanvullende verzekeringen voor de tandarts. De hoogste vergoeding is (100%) tot 500 euro per kalenderjaar. De basisverzekering bij OHRA is een restitutie verzekering die dus altijd met een vrije zorgkeuze komt.

Meer informatie
zorgverzekeraar-de-friesland-aanvullende-zorgverzekeringen-2020

Zorgverzekeraar de Friesland

In 2020 heeft de Friese zorgverzekeraar drie aanvullende tandartsverzekering. Steeds meer mensen kiezen voor deze verzekeraar doordat het assortiment zeer groot is. Een voordeel van de tandartsverzekering 2020 is dat je voor consulting, preventie, vulling en verdoving altijd een volledige vergoeding krijgt (100%).

Meer informatie
zorgverzekering-fbto-2020

Verzekeraar FBTO

De tandartsverzekering van FBTO heet de Tand Module. Je kunt kiezen uit een maximale vergoeding per kalenderjaar van: € 250,-, € 500,- of € 750,-. Wanneer jij de 250 euro vergoeding kiest kun je kiezen uit een 75% vergoeding of een volledige 100% vergoeding van de nota. Klik op meer informatie om de verzekering voor de tandarts te bekijken bij FBTO.

Meer informatie

Besured tandartsverzekering

Bij zorgverzekeraar Besured is er een enkele tandartsverzekering verkrijgbaar. De vergoeding bedraagt € 350 per jaar per verzekerde. Je krijgt voor bijna alle behandeling een volledige vergoeding van Besured. Bereken direct je premie op de website van de zorgmaatschappij.

Meer informatie
aanvullende-verzekering-van-hema-in-2020

Zorgverzekeraar HEMA

Bij HEMA zijn er drie tandartsverzekering in 2020. De Tandarts 1, Tandarts 2 en de Tandarts 3 module. De hoogste vergoeding voor de tandartskosten bedraagt 750 euro per jaar. Voordeel van deze HEMA tandartsverzekering is dat voor de periodieke controles altijd een volleedige vergoeding geldt.

Meer informatie

Beste tandartsverzekering 2020

Natuurlijk wil jij weten welke de Beste tandartsverzekering 2020 heeft. Er bestaat eigenlijk geen zogenaamde beste tandartsverzekering, dit is verschillend per persoon. Mischien is de beste tandartsverzekering voor jou wel de goedkoopste, een ander zoekt bijvoorbeeld hogere vergoedingen. Om erachter te komen welke tandartsverzekering 2020 voor jou het beste is zijn er een aantal punten waar je op moet letten.

Wij adviseren onze bezoekers ten alle tijden om vooral terug te kijken naar het afgelopen jaar. Want hoeveel tandartskosten heb jij eigenlijk gemaakt? Door dit in kaart te brengen is het eenvoudiger te bepalen welke verzekering voor de tandarts hierop aansluit. Het tweede wat je kunt doen is de vraag neerleggen bij je tandarts. Vraag je tandarts bijvoorbeeld welke behandelingen hij verwacht in 2020 voor jouw gebit. Deze stappen gaan jou zeker helpen bij het vinden van een geschikte (beste) tandartsverzekering voor 2020.

Direct zorgverzekering vergelijken?

Heb ik een tandartsverzekering nodig?

Deze vraag stellen veel Nederlanders ieder jaar. Het is namelijk niet verplicht om je aanvullend te verzekeren voor de tandarts. Ongeveer 60 procent van de Nederlanders kiest er wel voor om een aanvullende tandartsverzekering te hebben. Het geeft je zekerheid wanneer er toch onverwachte kosten gemaakt gaan worden bij de tandarts. Doordat de kosten vaak hoog zijn is een vergoeding voor deze tandarts kosten vaak gewenst. Je kunt je al verzekren voor de tandarts voor enkele euro’s per maand.

Aan de andere kant is het zo voor mensen met een gezond gebit een tandartsverzekering niet altijd nodig. De einige reden zou kunnen zijn om toch een tandartsverzekering 2020 te kiezen is om de extra zekerheid te hebben voor het aankomende jaar. Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf de nota betalen bij de tandarts als jij geen ingrepen verwacht. Twijfel je? Dan kun je ook nog vrijblijvend contact opnemen met je zorgverzekeraar voor advies op maat.

Vergoeding tandarts vanuit de basisverzekering?

Er gelden geen vergoedingen voor de tandarts vanuit de basisverzekering. Alleen voor jongeren tot 18 jaar en in voor hele specifieke gevallen geldt er een tandarts vergoeding. De meeste mensen zijn dus afhankelijk van een tandartsverzekering om vergoedingen te krijgen voor de tandarts. De hierboven genoemde zorgverzekeraars bieden allemaal prima tandartsverzekeringen aan met verschillende vergoedingen. Wij raden je aan de website te bezoeken en je premie te berekenen om te zien wat de kosten zijn.

Orthodontie tandartsverzekering

Wij hebben ook verschillende tandartsverzekeringen voor je uitgezocht die een prima orthodontie vergoeding bieden aankomend jaar. Een Orthodontie verzekering 2020 biedt namelijk een vergoeding voor alle kosten die gemaakt worden bij de orthodontist. Deze kosten zijn vaak hoog, en veel verzekeraars bieden een eenmalige vergoeding voor deze kosten tot en vanaf 18 jaar.

Klik hier om de orthodontie in 2020 mogelijkheden te bekijken.

Alle zorgpremies van 2020 op een rij

Vergelijk tandartsverzekeringen

Nog niet zeker welke zorgverzekering 2020 het beste past bij jou? Maak gebruik van de uitgebreide zorgverzekering vergelijker op onze site. Een volledig onafhankelijke vergelijking van bijna alle zorgverzekeringen voor het aankomend jaar. Vul je gegevens en wensen in aan de linkerkant, zodat de vergelijking gebasseerd wordt op basis van jouw persoonlijke situatie.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan, deze kan je vervolgens afsluiten bij de zorgverzekeraar zelf. Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door, je doet dus alleen zaken met de verzekeraar zonder tussen persoon.