OHRA zorgverzekeraar zorgverzekering

OHRA zorgverzekering 2022

OHRA biedt in 2022 een zorgverzekering met een volledige vrije zorgkeuze. Het gaat om een zogenaamde restitutiepolis waarbij jij zelf mag bepalen naar welke zorgverlener je gaat. Ongeacht of er bepaalde prijsafspraken zijn gemaakt met de zorgaanbieder krijg jij een volledige vergoeding voor de gemaakte zorgkosten. Prima geregeld dus bij OHRA! Op deze pagina helpen wij jou een duidelijk beeld te schetsen wat de OHRA zorgverzekering 2022 te bieden heeft en om zo het voor jou eenvoudiger te maken een nieuwe zorgverzekering te vinden.

Bovenstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Zorgverzekering OHRA 2022

OHRA zorgverzekering 2021De basisverzekering is qua inhoud gelijk bij iedere zorgverzekeraar. De Rijksoverheid bepaalt namelijk wat de vergoedingen zijn voor 2022. Het is dus mogelijk om geld te besparen op je maandelijske zorgpremie wanneer je gaat overstappen van zorgverzekering. Er zijn vier verschillende type basispakketten verkrijgbaar, namelijk: budgetpolis, naturapolis, combinatiepolis en de restitutie zorgverzekering. Als jij de OHRA zorgverzekering 2022 afsluit kies je voor een restitutiepolis. Niet de verzekeraar maar jij mag bepalen naar welke zorgverlener gaat zonder hier extra voor te moeten betalen.

Aanvullende zorgverzekering OHRA 

Naast de basis zorgverzekering is het mogelijk om bij zorgverzekeraar OHRA een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Niet alle zorgkosten vallen namelijk onder de dekking van het basispakket. Als jij in 2022 bijvoorbeeld naar de fysiotherapeut wilt gaan ben je 9 van de 10 keer afhankelijk van een aanvullende verzekering. OHRA heeft vier aanvullende pakketten die je kunt toevoegen aan de OHRA zorgverzekering. Verwacht jij extra kosten te moeten maken in 2022? Bedenk dan of het de juiste keuze is je aanvullend te verzekeren.

Tandartsverzekering van OHRA

Wist jij dat ruim zeventig procent van de Nederlanders een tandartsverzekering afsluit? De voornaamste reden dat mensen deze verzekering voor de tandarts afsluiten is vanwege de vaak hoge kosten van de tandarts. De OHRA zorgverzekering 2022 kun je uitbreiden met een van de drie aangeboden tandartsverzekeringen. De hoogste vergoeding bedraagt € 500 ,- per kalenderjaar. Je kunt kiezen uit de Tand Sterk, TandenGaaf 250 en de TandenGaaf 500.

Vergeet niet de polisvoorwaarden te lezen op de website van OHRA. Iedere zorgverzekeraar hanteert namelijk haar eigen voorwaarden voor aanvullende vergoedingen.

Premie zorgverzekering OHRA 2022

In het premie overzicht OHRA zie je direct welke zorgpremie je gaat betalen in 2022. Echter verwijzen wij je graag door naar de zorgverzekeraar om je premie te berekenen. Het is mogelijk om de zorgpremie goedkoper te maken via het eigen risico, je kunt het bedrag verhogen in stappen van 100 euro. Let op dat het niet voor iedereen slim is om deze korting te pakken van zorgverzekeraar OHRA. De gemaakte zorgkosten (tot het eigen risico) zijn altijd eerst voor eigen rekening.

Overstappen naar OHRA

Niet zeker of de Zorgverzekering OHRA het beste voor jou is? Check de vergelijker om de zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Volledig onafhankelijk en gebasseerd op jouw persoonlijke situatie. Wanneer jij een volledige vrije zorgkeuze belangrijk vind, is de OHRA zorgverzekering 2022 misschien de beste zorgverzekering voor jou. Geef daarom in de vergelijk aan dat je uitsluitend restitutiepolissen wilt gaan vergelijken voor 2022. Wij verwijzen je vervolgens door naar de zorgverzekeraar voor het overstappen!

Bezoek de zorgvergelijker voor het vergelijken van de OHRA zorgverzekering. In slechts enkele minuten weet jij of zorgverzekeraar OHRA het beste aanbod heeft die past bij jouw zorgbehoeftes.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten