ZieZo zorgverzekering 2021

ZieZo is de voordelige zorgverzekering van het Zilveren Kruis. Met de ZieZo zorgverzekering in 2021 dien je al je zorgzaken online te doen, hierdoor kan het Zilveren Kruis Achmea de premie laag houden. Check in het overzicht direct wat de maximale korting is van de zorgverzekreing ZieZo in 2021. Op deze pagina helpen wij je in kaart te brengen van het complete ZieZo zorgverzekering assortiment voor 2021. Zo zie je direct wat de zorgpolis gaat kosten in 2021, en welke aanvullende pakketten verkrijgbaar zijn.

Zorgverzekering van ZieZo

Zorgverzekering ZieZo 2021

De basisverzekering van ZieZo is verkrijgbaar als budgetverzekering en als een natura zorgverzekering. Het afgelopen jaar kozen opnieuw veel Nederlanders voor een ZieZo zorgverzekering omdat het een van de goedkoopste premies had. Ook in 2021 verwachten wij opnieuw veel consumenten die gaan overstappen naar de zorgverzekering van ZieZo. Beide basisverzekeringen bieden een volledige vergoeding bij aangesloten zorgverleners, en je krijgt een 75% vergoeding voor niet-gecontracteerde zorg.

Aanvullende zorgverzekering ZieZo

Dekt het basispakket niet voldoende? Bedenk dan of een aanvullende zorgverzekering mischien handig is om af te sluiten. Er zijn twee pakketten verkrijgbaar, namelijk de ZieZo Aanvullend 1 en de ZieZo Aanvullend 2. Voor een extra maandelijkse premie ontvang jij aanvullende vergoedingen bij de ZieZo zorgverzekering in 2021. Voor consumenten tussen de 18 en 29 jaar is er een lagere zorgpremie voor de aanvullende zorgverzekeringen.

Wat is een budgetpolis?

De ZieZo Selectief is een budgetzorgverzekering. Maar wat is een budgetpolis? De budget verzekering is een uitgeklede versie van een naturapolis. Deze type basisverzekering kenmerkt zich door een lage maandelijkse zorgpremie, en de zeer beperkte vrije zorgkeuze. Bekijk daarom altijd goed welke zorgaanbieders een afspraak hebben gemaakt met zorgverzekeraar ZieZo.

Wat is een natura zorgverzekering?

Met de ZieZo Basis zorgverzekering sluit je een naturapolis af. De zorgverzekeraar betaalt direct de zorgkosten aan de zorgverlener. Je hebt dus verder geen omkijken naar facturen van je zorgaanbieder. Het is echter wel een must om een volledige vergoeding te krijgen dat je na een gecontracteerde zorgverlener gaat. Raadpleeg de website van ZieZo om de details te bekijken.

Tandartsverzekering ZieZo

Kosten die voortkomen uit een behandeling van de tandarts worden niet vergoed door de basis zorgverzekering. Als jij in 2021 extra behandelingen verwacht kan een tandartsverzekering de uitkomst zijn. Zorgverzekeraar ZieZo heeft in 2021 de ZieZo Tand 1 module die een maximale vergoeding biedt van € 250 per kalenderjaar. Ook voor deze aanvullende verzekering is er een hogere premie voor consumenten vanaf 30 jaar.

Premie zorgverzekering ZieZo 2021

Wat kost de ZieZo zorgverzekering in 2021? In het overzicht hierboven zie je direct alle zorgpremies voor zowel de basis- als aanvullende verzekeringen. Wanneer je klikt op bekijken verwijzen wij je door naar de website van ZieZo om je persoonlijke premie te berekenen. Tevens is het mogelijk om je zorgverzekering goedkoper te maken via het eigen risico, je kunt namelijk het bedrag vrijwillig verhogen tot €885,- per kalenderjaar.

Zilveren Kruis Achmea zorgverzekering assortiment:

Overstappen naar ZieZo

Nu de zorgpremies weer bekend zijn gemaakt is het tijd om te vergelijken. Op Zorgverzekerinq.nl is het mogelijk om de ZieZo zorgverzekering 2021 te vergelijken met behulp van onze vergelijker. Een eenvoudige en concrete vergelijking op basis van jouw persoonlijke situatie. In enkele minuten zie je een overzicht met de beschikbare verzekeringen voor het aankomende jaar. Wij verwijzen je vervolgens door naar de zorgverzekeraar om de polis aan te vragen. Daarnaast helpen wij jou inzicht te krijgen in de mogelijkheden van bijna alle zorgverzekeraars in Nederland.

Wat doen wij voor jou?

Bekijk in het tabel hieronder wij Zorgverzekerinq.nl voor jou kan betekenen.

Zorgverzekeraar ZieZo vergelijken

Met behulp van de zorgvergelijker op Zorgverzekerinq.nl kun jij je persoonlijke premie berekenen. In slechts enkele minuten weet jij of de ZieZo zorgverzekering het beste past!