Zorgverzekering van ZieZo

ZieZo zorgverzekering 2022

ZieZo is de voordelige zorgverzekering van het Zilveren Kruis. Met de ZieZo zorgverzekering in 2022 dien je al je zorgzaken online te doen, hierdoor kan het Zilveren Kruis Achmea de premie laag houden. Bekijk in het overzicht direct wat de maximale korting is van de zorgverzekering ZieZo in 2022. Op deze pagina helpen we je in kaart te brengen van het complete ZieZo zorgverzekering assortiment voor 2022. Zo zie je direct wat de zorgpolis gaat kosten in 2022, en welke aanvullende pakketten verkrijgbaar zijn.

Zorgverzekering ZieZo 2022

ZieZo Zorgverzekering [sc name=

De basisverzekering van ZieZo is verkrijgbaar als budgetverzekering en als een natura zorgverzekering. Het afgelopen jaar kozen opnieuw veel Nederlanders voor een ZieZo zorgverzekering omdat het een van de goedkoopste premies had. Ook in 2022 verwachten we opnieuw veel consumenten die gaan overstappen naar de zorgverzekering van ZieZo. Beide basisverzekeringen bieden een volledige vergoeding bij aangesloten zorgverleners, en je krijgt een 75% vergoeding voor niet-gecontracteerde zorg.

Aanvullende zorgverzekering ZieZo

Dekt het basispakket niet voldoende? Bedenk dan of een aanvullende zorgverzekering handig is om af te sluiten. Er zijn twee pakketten verkrijgbaar, namelijk de ZieZo Aanvullend 1 en de ZieZo Aanvullend 2. Voor een extra maandelijkse premie ontvang je aanvullende vergoedingen bij de ZieZo zorgverzekering in 2022. Voor consumenten tussen de 18 en 29 jaar is er een lagere zorgpremie voor de aanvullende zorgverzekeringen.

Tandartsverzekering ZieZo

Kosten die voortkomen uit een behandeling van de tandarts worden niet vergoed door de basis zorgverzekering. Als je in 2022 extra behandelingen verwacht kan een tandartsverzekering de uitkomst zijn. Zorgverzekeraar ZieZo heeft in 2022 de ZieZo Tand 1 module die een maximale vergoeding biedt van € 250 per kalenderjaar. Ook voor deze aanvullende verzekering is er een hogere premie voor consumenten vanaf 30 jaar.

Wat is een budgetpolis?

De ZieZo Selectief is een budgetzorgverzekering. Maar wat is een budgetpolis? Een budget verzekering is een uitgeklede versie van een naturapolis. Deze type basisverzekering kenmerkt zich door een lage maandelijkse zorgpremie, en de zeer beperkte vrije zorgkeuze. Bekijk daarom altijd goed welke zorgaanbieders een afspraak hebben gemaakt met zorgverzekeraar ZieZo.

Veelgestelde vragen zorgverzekeraar ZieZo

Wat is een ZieZo online verzekering?

Met de ZieZo zorgverzekering 2022 regel je alle zorgzaken online. Hierdoor kan zorgverzekeraar ZieZo de premie van de zorgverzekering laag houden. Zo zou je bijvoorbeeld bij een online-apotheek je medicijnen moeten bestellen. Via de Mijn Zilveren Kruis kun je declareren en je zorgverbruik bekijken.

Heb ik mijn DigiD nodig voor het afsluiten?

Het wordt afgeraden om zonder je DigiD een basisverzekering bij ZieZo af te sluiten. Waarom? Je ontvangt namelijk je polisblad en declaratieoverzicht via Mijn Zilveren Kruis. Hiervoor moet je altijd inloggen met je DigiD.

Wat is het verschil tussen Zilveren Kruis en ZieZo?

De ZieZo zorgverzekering is een voordelige online polis van Zilveren Kruis Achmea. Je dient alles online te regelen in 2022 met deze zorgverzekering. Als jij je gaat verzekeren bij Zilveren Kruis heb je de keuze uit uitgebreidere zorgverzekeringen.

Kan ik naar mijn eigen zorgverlener in 2022?

Met de basisverzekering van ZieZo ontvang je altijd een 100% vergoeding voor behandelingen bij een aangesloten zorgverlener. Overige behandelaars worden maximaal 75% vergoeding volgend jaar. De zorgverzekeraar heeft een contract met 57 ziekenhuizen in Nederland.

Hoe kan ik overstappen naar ZieZo?

Je kunt de ZieZo zorgverzekering aanvragen tot en met 31 december. Je oude polis wordt dan automatisch stopgezet. Ga direct naar de website van ZieZo om een overstap te maken.

Wat is een natura zorgverzekering?

Met de ZieZo Basis zorgverzekering sluit je een naturapolis af. De zorgverzekeraar betaalt direct de zorgkosten aan de zorgverlener. Je hebt dus verder geen omkijken naar facturen van je zorgaanbieder. Het is echter wel een must om een volledige vergoeding te krijgen dat je na een gecontracteerde zorgverlener gaat. Raadpleeg de website van ZieZo om de details te bekijken.

Premie zorgverzekering ZieZo 2022

Wat kost de ZieZo zorgverzekering in 2022? In het overzicht hierboven zie je direct alle zorgpremies voor zowel de basis- als aanvullende verzekeringen. Wanneer je klikt op bekijken verwijzen we je door naar de website van ZieZo om je persoonlijke premie te berekenen. Tevens is het mogelijk om je zorgverzekering goedkoper te maken via het eigen risico, je kunt namelijk het bedrag vrijwillig verhogen tot € 885,- per kalenderjaar.

Overstappen naar zorgverzekeraar ZieZo

Nu de zorgpremies weer bekend zijn gemaakt is het tijd om te vergelijken. Op Zorgverzekerinq.nl is het mogelijk om de ZieZo zorgverzekering 2022 te vergelijken met behulp van onze vergelijker. Een eenvoudige en concrete vergelijking op basis van jouw persoonlijke situatie. In enkele minuten zie je een overzicht met de beschikbare verzekeringen voor het aankomende jaar. We verwijzen je vervolgens door naar de zorgverzekeraar om de polis aan te vragen. Neem vooral je tijd tijdens het zorgverzekering ZieZo vergelijken, je hebt ruim zeven weken de tijd voor het overstappen.

Met de zorgvergelijker van Zorgverzekerinq.nl vergelijk je de zorgverzekeringen van 2022. Bereken je premie en bekijk of de ZieZo zorgverzekering het beste voor jou is.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 70 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 536,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd