Zorgverzekering van FBTO

FBTO zorgverzekering 2022

FBTO staat voor Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. In 2022 heeft FBTO een naturapolis en een restitutie zorgverzekering. Er zijn in Nederland ongeveer 500.000 consumenten die bij FBTO een verzekering hebben. Zorgverzekeraar FBTO maakt onderdeel uit van het grote ACHMEA en zij zijn één van de grootste verzekeringsaanbieders van het land. Op deze pagina bespreken wij alles over de FBTO zorgverzekering voor 2022 en de bijbehorende premies.

Zorgverzekering van FBTO 2022

Bij FBTO is er eigenlijk voor iedereen wel een geschikte basisverzekering verkrijgbaar. Ongeacht of je nou een beperkte of juist een volledige vrije zorgkeuze wilt hebben. De zorgverzekering FBTO is verkrijgbaar als naturapolis en als restitutiepolis. Je bent namelijk verplicht om minimaal een basispakket te hebben vanaf je 18e jaar. Er zijn extra kortingen mogelijk op de maandelijkse zorgpremie via het eigen risico. In 2022 kan je kiezen voor een maximale eigen risico van 885 euro in ruil voor een premie korting.

Aanvullende zorgverzekering FBTO

Het basispakket kan je uitbreiden met een aantal aanvullende modules. Het voordeel bij FBTO is dat je precies de juiste module kan toevoegen met de beste dekking. Tevens is het mogelijk om een aantal aanvullende zorgverzekering het gehele jaar aan- en uit te zetten, dat is vrij uniek in Nederland. In het overzicht hierboven is zichtbaar wat de zorgpremies zijn voor het aanvullend verzekeren bij FBTO.

Tandartsverzekering zorgverzekeraar FBTO

Met een verzekering voor de tandarts heb je recht op aanvullende vergoedingen. Doordat tandheelkundige zorg niet in het basispakket is opgenomen ben je vaak afhankelijk van een aanvllende tandartsverzekering. FBTO heeft vier pakketten die je kunt toevoegen aan de basis zorgverzekering. Doordat er meerdere verzekeringen verkrijgbaar zijn is het voor jou makkelijk te bepalen welke vergoeding je wilt ontvangen. Wanneer je niet zeker weet welke vergoeding voor jou het beste is zou je kunnen terugkijken naar het afgelopen jaar. Op deze manier krijg jij een duidelijk inzicht welke zorgkosten er gemaakt zijn en of deze terugkomen in 2022.

Vergeet niet de polisvoorwaarden te lezen op de website van FBTO! Hierin staat precies beschreven wanneer je recht hebt op vergoedingen voor de tandarts in 2022.

Premie zorgverzekering FBTO 2022

Benieuwd naar de FBTO zorgverzekering premie? In het premie overzicht hierboven krijg je de meest actuele premies te zien van het gehele zorgverzekering FBTO assortiment. In 2022 gaat ook jouw premie waarschijnlijk stijgen, daarom is het tijd om te gaan vergelijken. Je kunt je persoonlijker zorgpremie berekenen op de website van verzekeraar FBTO of via onze Zorgvergelijker.

Overstappen naar FBTO

November is de maand waarin jij je zorgverzekering kunt gaan vergelijken. Ieder jaar verandert er namelijk het een en ander aan je polis. Op Zorgverzekerinq.nl kun jij geheel onafhankelijk de zorgverzekering vergelijken en uitzoeken welke verzekering het beste bij jou past. In de Beste zorgvergelijker 2022 kun jij via een aantal filters de vergelijking persoonlijk maken. De FBTO zorgverzekering 2022 is uiteraard meegenomen in het overzicht.

Vergelijk de zorgverzekering van FBTO met behulp van de zorgvergelijker. In slechts 2 minuten weet jij of FBTO het beste aanbod heeft die past bij jouw persoonlijke situatie.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 70 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 536,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd