Hoe wij werken

Zo werkt Zorgverzekerinq.nl

Zorgverzekerinq.nl informeert haar bezoekers over alles met betrekking tot de zorgverzekering. Denk aan de laatste wijzigingen en informatie over de beschikbare zorgverzekeringen per zorgverzekreaar. Tevens kun je de meest actuele zorgpremies vinden op onze website. Tot slot kun je gebruik maken van de zorgvergelijker 2024 om je premie te berekenen en de zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken.

100% onafhankelijk

Zorgverzekerinq.nl is geen onderdeel van een zorgverzekeraar. Wij bieden je een vrijblijvende vergelijking en hebben geen voorkeur waar jij je nieuwe zorgverzekering gaat afsluiten. Je vergelijkt de zorgverzekeringen op een snelle en onafhankelijke wijze. Met behulp van je persoonlijke gegevens en voorkeuren krijg je een overzicht te zien met de beschikbare zorgpolissen die voldoen aan de aangegeven criteria. Wanneer je de polis wilt afsluiten of meer informatie wilt lezen kun je klikken op de knop ‘bekijken’. Voor het aanvragen van je gewenste zorgpolis verwijzen wij je namelijk ten alle tijden door naar de website van desbetreffende zorgverzekeraar.

Ons verdienmodel

Zodra jij een geschikte zorgverzekering hebt gevonden in de vergelijker verwijzen wij je door naar de website van de zorgmaatschappij. Hier kun je vervolgens meer informatie vinden over de polis, zoals de polisvoorwaarden en aanvullende vergoedingen. Wanneer jij deze zorgverzekering (via onze site) hebt afgesloten ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de verzekeraar. Wij ontvangen niet van alle zorgverzekeraars een vergoeding wanneer jij bij hen een zorgpolis gaat afsluiten. Echter heeft dit geen enkel effect op de getoonde zorgverzekeringen na je vergelijking.

Contact met de redactie

Wil je contact opnemen met de redactie van Zorgverzekerinq.nl? Dan kun je een e-mail sturen naar info (@) zorgverzekerinq.nl. Let op dat wij geen persoonlijk advies mogen bieden, en beantwoorden geen e-mails wanneer je vragen hebt met betrekking tot de zorgverzekeringen op onze site. Ten alle tijden dien je voor advies op maat contact op te nemen met de verzekeraar.

4.5/5 - (52 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar