Hoe werken wij?

Je vraag je wellicht af hoe het vergelijken van je zorgverzekering werkt via deze site. Wij leggen je graag uit hoe wij kunnen blijven bestaan, en wat de verschillen zijn tussen alle zorgverzekering vergelijkers online. Alle details over ons, de zorgvergelijker en de vergoedingen die wij ontvangen wanneer jij een overstap maakt via onze website.

hoe-werken-wij

Eerlijk vergelijken

Op deze site kan je eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken, met behulp van de zorgvergelijker 2020 is het een kwestie van slechts enkele minuten om je huidige zorgverzekering te vergelijken. Wij zijn niet de enigste site waar je dit kunt doen, er zijn net als ons vele andere zorgverzekering sites die voor jou een geschikte zorgverzekering kunnen vinden. Op deze pagina leggen wij je uit hoe wij werken, en hoe de zorgverzekering vergelijker werkt.

Zorgvergelijker 2020

De zorgverzekering vergelijken op deze site wordt gelevert door onze partner. Deze partner heeft directe afspraken gemaakt met de zorgverzekeraars in Nederland, wij hebben dus geen directe afspraken met zorgmaatschappijen. Als jij via de zorgvergelijker 2020 een zorgverzekering gaat afsluiten, ontvangen wij hier een eenmalige vergoeding voor. Onze partner heeft niet met alle zorgverzekeraars een afspraak, dus wij ontvangen dan ook niet altijd die eenmalige vergoeding bij een overstap via onze vergelijker. Je vraagt je dan natuurlijk af, kan ik dan wel alle zorgverzekeringen vergelijker? Ja, alle zorgverzekeringen van alle zorgverzekeraars zijn te vergelijken met de zorgverzekering vergelijker op onze site.

De verschillen

Wellicht vraag jij je af waarom je eigenlijk geen chat mogelijkheden hebt, of een aantal banners met de tekst neem contact op met ons? Wij zijn zelf niet in het bezit van een AFM vergunning, dit is een vereiste om een persoonlijk advies te mogen geven van de zorgverzekeringen. Wij mogen en geven dus geen persoonlijk advies over welke zorgverzekering de beste is in jouw situatie. Alle grote vergelijkers mogen dit wel, maar of zij altijd even onafhankelijk zijn blijft natuurlijk de vraag. Wij kunnen je garanderen dat wij geen onderdeel zijn van een zorgverzekeraar, en hebben ook geen voorkeur bij wie jij je zorgverzekering gaat afsluiten. In de praktijk is het vaak zelfs, dat de grote website dezelfde zorgvergelijker aanbieden als die wij hebben op onze website. Het maakt dus niet uit waar jij je zorgverzekering gaat vergelijken dit jaar.

In het kort

De zorgvergelijker op onze site waar dus in veel gevallen ook gebruikt bij de bekende zorgverzekering vergelijking sites. Het enige verschil zit hem in het persoonlijk advies mogen geven over de zorgverzekeringen. Wij geven je geen persoonlijk advies, wij bieden je de mogelijkheid aan om via een paar simpele stappen alle zorgverzekeringen te vergelijken via de zorgvergelijker 2020 op onze site. Wij hebben geen voorkeur bij wie jij je zorgverzekering gaat afsluiten, ook zijn de resultaten in de zorgverzekering vergelijking niet ingekocht. De bovenste en goedkoopste zorgverzekering staat direct bovenaan, en deze polis sluit aan op de gegevens die jij hebt ingevuld. Wij ontvangen een eenmalige vergoeding van een aantal zorgverzekeraars via onze partner als jij een overstap maakt via de zorgvergelijker.

Uitgebreide zorgverzekering vergelijking
Hoe wij werken
4.5 (90.2%) 51 vote[s]