Just zorgverzekering

Just zorgverzekering 2022

Just biedt in 2022 opnieuw een prima zorgverzekering assortiment aan. Zorgverzekeraar Just biedt een overzichtelijk aanbod van zorgverzekeringen aan. Just maakt onderdeel uit van CZ, en is een echte prijsvechtersmerk. Nieuwe verzekerden kunnen bij Just kiezen uit een basisverzekering en wanneer gewenst een aanvullende verzekering afsluiten. Op deze pagina gaan wij in detail bespreken wat de mogelijkheden zijn in 2022, en welke premie je gaat betalen.

Zorgverzekering van Just 2022

Just zorgverzekering 2021De basisverzekering van Just is een natura verzekering. Een volledige vergoeding ontvang je wanneer je naar een gecontracteerde zorgverlener gaat. Overige zorgaanbieders worden maximaal vergoedt met 60 procent. Just heeft in 2022 met veel zorgverleners in het land prijsafpsraken gemaakt, het gaat om 45.000. Op de website van de verzekreaar kan je precies nagaan welke een contract heeft met Just. Een naturapolis heeft dus een beperkte vrij zorgkeuze. Vanuit de basis zorgverzekering heb je recht op medisch noodzakelijke zorg. De inhoud van de basispolis wordt bepaalt door de overheid, en is gelijk bij iedere zorgverzekeraar. Vergelijk daarom goed je huidige polis met het aanbod voor het aankomende jaar. Voorkom dat je teveel zorgpremie gaat betalen!

Aanvullende zorgverzekering Just

Zorgverzekeraar Just heeft 1 aanvullende zorgverzekering. In 2022 heb je met deze aanvullende module recht op vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en spoedzorg in het buitenland. De premie is echt laag te noemen, en is eigenlijk een prima aanvullend op de basis zorgverzekering van Just.

Tandartsverzekeringen Just

Verwacht jij extra zorgkosten van de tandarts? Met een tandartsverzekering kun jij je verzekeren door deze vaak hoge kosten. Just biedt in 2022 een enkele tandartspolis aan met een maximale vergoeding van 250 euro per kalenderjaar. Let wel op dat de rekeningen niet volledig worden vergoedt door Just, je krijgt een maximale vergoeding van 75 procent. Als jij de Just zorgverzekering 2022 gaat afsluiten, mag jij volledig zelf bepalen naar welke tandarts je gaat voor een behandeling.Op de website van Just kun je de polisvoorwaarden bekijken. Hierin staat precies beschreven welke voorwaarden de verzekeraar hanteert voor alle aanvullende vergoedingen.

Premie zorgverzekering Just 2022

Hoeveel premie ga ik betalen voor een Just zorgverzekering? In het overzicht hierboven kan je direct zien welke premies je gaat betalen voor de zorgverzekeringen. Consumenten die weinig tot geen zorgkosten verwachten in 2022, kunnen een vrijwillig eigen risico kiezen. Door het bedrag te verhogen, ga je een flinke korting krijgen op de zorgverzekering van Just. Wij verwijzen je graag door naar onze partner Independer, om je premie te berekenen of voor advies op maat.

Overstappen naar Just

Als jij de zorgverzekering vergelijken gaat, doe het dan wel oanfhankelijk! Via Zorgverzekerinq.nl is het vrij eenvoudig om erachter te komen hoeveel je kunt besparen op je maandelijkse premie volgend jaar. Gaat je premie ook stijgen in 2022? Bezoek de vergelijker en ga aan de slag met het vergelijken van zorgverzekeringen. De Just zorgverzekering 2022 is uiteraard ook meegenomen in de vergelijking. Voor het overstappen en afsluiten van de polis verwijzen wij je door naar de website van desbetreffende verzekeraar.

Gebruik onze zorgvergelijker voor het vergelijken van de Just zorgverzekering van 2022. Binnen enkele minuten weet jij of Just het beste zorgverzekering aanbod heeft voor jouw situatie!

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 70 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 536,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd