VvAA zorgverzekering 2022

VvAA zorgverzekering 2022

Ben je op zoek naar een geschikte zorgverzekering in 2022? Dan weet je vast dat er veel verzekeraars zijn waar je uit kunt kiezen. In Nederland ben je verplicht om een zorgverzekering voor jezelf en eventuele kinderen af te sluiten. De zorgverzekeraars zorgen ervoor dat je hoge medische kosten niet geheel uit eigen zak hoeft te betalen. Hoe weet je welke zorgverzekeraar het beste bij jouw situatie past? Op Zorgverzekerinq.nl helpen wij je graag om verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken. In dit artikel lees je meer over jouw mogelijkheden bij de VvAA.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Wat is de VvAA?

VvAA staat voor Vereniging voor Artsen Automobilisten. Toen de verzekeringsmaatschappij in 1924 werd opgericht bestond het aanbod alleen uit autoverzekeringen voor artsen, tandartsen en

VvAA

dierenartsen. Door de jaren heen heeft de VvAA zich flink uitgebreid. De afkorting wordt hierdoor eigenlijk nooit meer voluit gebruikt. De verzekeringsdienst biedt onder andere zorgverzekeringen aan medewerkers binnen de gezondheidszorg aan. Daarnaast kan je er als medisch personeel ook jouw inboedel, beroepsaansprakelijkheid en andere zaken laten verzekeren. Je dient wel bij de VvAA aangesloten te zijn voor je een verzekering bij ze kunt afsluiten. VvAA is trouwens een label van ONVZ.

Welke zorgverzekeringen kan je bij de VvAA afsluiten?

Er zijn een aantal verschillende pakketten die de VvAA aanbiedt. Als eerste is er de basiszorgverzekering. Daarbij krijg je fysiotherapie en tandheelkundige zorg vergoed. Daarnaast kan je uit maar liefst 9 verschillende aanvullende verzekeringen kiezen. Dat zijn er erg veel en VvAA heeft dan ook voor ieder wat wils. De aanvullende Excellent verzekering vergoed bijvoorbeeld ook nog acupunctuur. De Optimaal verzekering vergoedt tot 35 fysiotherapie behandelingen per jaar. Wanneer je op zoek bent naar een aanvullende verzekering kan je alles rustig op de VvAA website doorlezen. Naast aanvullende zorgverzekeringen kan je ook uit aanvullende tandartsverzekeringen kiezen.

Hoe werkt de zorgverzekeringsapp?

Nu je steeds meer zaken online kunt regelen, kan de zorgverzekeringsbranche natuurlijk niet achterblijven. De VvAA heeft daarom haar eigen app ontwikkeld. Via deze app kom je in contact met andere zorgverleners. Jullie kunnen via de app allerlei vragen aan elkaar stellen. Er is een gebruiksvriendelijke chatfunctie ingebouwd waar je 24/7 contact met iemand op kunt nemen. In de app vind je ook jouw digitale ledenpas terug. Via de app kan je ook meedoen aan verschillende enquêtes die van belang zijn om de gezondheidszorg te blijven ontwikkelen. Met de app heb je met één druk op de knop alle informatie tot jouw beschikking.

Wat zijn de voordelen van de VvAA app?

De voordelen van de VvAA app zijn onder andere dat jij op elk gewenst moment allerlei vragen aan collega zorgverleners kunt stellen. Het maakt niet uit over welk onderwerp het gaat. De app is een community voor en door zorgverleners. In de app vind je ook een overzicht van al het ledenvoordeel wat je hebt terug. In de app kan je bovendien makkelijk en snel jouw zorgdeclaraties doorsturen. Stuur jouw factuur op en je hebt het geld zo snel mogelijk op je rekening staan. Daarnaast zorgt de app er met haar enquêtes voor dat de gezondheidszorg zich blijft ontwikkelen.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten