Zorgverzekering van CZdirect

CZdirect zorgverzekering 2022

CZdirect is de online zorgverzekering van zorgverzekeraar CZ. In 2022 is het dus opnieuw mogelijk om je polis af te sluiten bij CZdirect. Met de CZdirect zorgverzekering heb je een polis met een lage premie, en dien je al je zorgzaken online te regelen. Doordat de CZdirect gewoon onder het grote CZ concern valt kun je terecht bij alle 45.000 aangesloten zorgverleners. Om erachter te komen of de verzekeraar het beste voor jou is in 2022, bespreken wij hier het hele assortiment.

Zorgverzekering van CZdirect 2022

CZdirect zorgverzekering [sc name=De CZdirect basisverzekering is een natura verzekering. En komt in 2022 met een beperkte vrije zorgkeuze zorgverleners. Om een volledige vergoeding te ontvangen dien je naar een zorgaanbieder te gaan die prijsafspraken heeft gemaakt met de verzekeraar. Is je zorgverlener niet-gecontracteerd? Dan is de maximale vergoeding 65 procent. In Nederland ben je verplicht om een basis zorgverzekering te hebben. Hiermee ben je verzekerd voor zorg van bijvoorbeeld de huisarts en ziekenhuis. Tijdens prinsjesdag maakt de Rijksoverheid ieder jaar bekend wat de zorgverzekering wijzigingen zijn. Het basispakket is dus gelijk bij iedere zorgverzekeraar!

Aanvullende zorgverzekering CZdirect

Met een aanvullende zorgverzekering van CZdirect heb je recht op extra vergoedingen. Bepaalde zorgvormen worden namelijk niet vergoed vanuit het basispakket. Denk aan anticonceptie vanaf 21 jaar of een behandeling bij de fysiotherapeut. Je hebt de keuze uit vijf aanvullende modules in 2022 bij CZdirect. In het premie overzicht kan je direct zien welke extra kosten je zou moeten gaan maken in 2022 met een aanvullende polis.

Tandartsverzekering CZdirect

Wist jij dat de tandartsverzekering het meest wordt gekozen? Tandheelkundige zorg zit alleen in het basispakket voor jongeren tot 18 jaar. Volwassenen zijn dus vaak afhankelijk van een extra zorgverzekering voor de tandarts. Er zijn drie tandartsverzekeringen verkrijgbaar volgend jaar bij de verzekeraar CZdirect. Uiteraard ben je niet verplicht om je hiervoor te verzekeren, maar het kan wel slim zijn. Bedenk daarom goed of je bepaalde ingrepen verwacht, of raadpleeg je tandarts.Lees altijd goed de polisvoorwaarden door, hierin staat namelijk precies beschreven welke voorwaarden er gelden voor de aanvullende vergoedingen.

Overstappen naar CZdirect

Na het lezen van deze pagina weet je precies wat de CZdirect zorgverzekering 2022 te bieden heeft. De volgende logische stap zou zijn om te beginnen met het vergelijken. Dit kun je doen bij onze partner Independer of via onze vergelijker. Met behulp van een aantal handige filters (linkerkant) kun jij precies aangeven waar je nieuwe zorgverzekering aan moet voldoen. Zo moet je onder andere de hoogte van het eigen risico aangeven, de gewenste zorgkeuze en eventuele aanvullende vergoedingen. Na de vergelijking verwijzen wij je door naar de zorgverzekeraar om de polis aan te vragen.

Vergelijk de CZdirect zorgverzekering in onze zorgvergelijker. Binnen enkele minuten weet jij of de CZdirect het beste aansluit bij jouw persoonlijke zorgbehoeftes.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 70 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 536,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd