Zorgverzekering van Menzis

Menzis zorgverzekering 2022

Menzis en haar zorgverzekering in 2022 zijn opnieuw zeer populair. Mede omdat er verschillende vergoedingen verkrijgbaar zijn. Het zorgverzekering assortiment van Zorgverzekeraar Menzis bespreken wij hier in detail. Zowel voor de basis- aanvullende- als tandartsverzekeringen. In 2022 gaan de premies opnieuw stijgen, en het vergelijken van je zorgverzekering kan je een besparing opleveren.

Zorgverzekering Menzis (2022)

Menzis zorgverzekering [sc name=De basisverzekering is in Nederland wettelijk verplicht vanaf 18 jaar. Met het basispakket ben je verzekerd voor medisch noodzakelijke zorg in zowel binnen- als buitenland. Zorgverzekeraar Menzis biedt drie basisverzekeringen aan. Het gaat om de Menzis Basis Voordelig, Menzis Basis en de Menzis Basis Vrij. Twee van de drie basisverzekeringen zijn een naturapolis, en voor een volledige vrije zorgkeuze (restitutiepolis) is de Menzis Basis Vrij zorgverzekering. Verzekeraar Menzis heeft met 90% van de zorgaanbieders prijsafspraken gemaakt. Bij deze zorgverleners krijg je een volledige vergoeding voor de gemaakte zorgkosten. Je zorgaanbieder niet gecontracteerd? Dan ga je tussen de 70-75% vergoeding ontvangen in 2022.

Aanvullende zorgverzekering Menzis

Dekt de basis zorgverzekering in 2022 niet voldoende? Via een aanvullende zorgverzekering krijg je aanvullende vergoedingen. Menzis heeft maar liefst 6 aanvullende pakketten voor het aankomende jaar. In het overzicht hierboven is precies te zien wat de belangrijkste vergoedingen zijn en welke zorgpremie je gaat betalen. Deze premie ga je bovenop de premie betalen van de Menzis zorgverzekering 2022.

Tandartsverzekering Menzis

Vanaf 18 jaar krijg je geen vergoeding voor de tandarts meer vanuit de basispolis. Je bent dus afhankelijk van een tandartsverzekering. Je kunt kiezen in 2022 uit drie verschillende aanvullende tandartsverzekeringen bij Menzis. Een groot voordeel bij Menzis is dat periodieke controles een volledige 100% vergoeding hebben. Overige behandelingen bij je tandarts worden met maximaal 80 procent vergoed.

Overstappen naar Menzis

Klaar om de Menzis zorgverzekering 2022 te vergelijken? Bezoek onze partner Independer of maak vrijblijvend gebruik van onze vergelijker. Op een zeer eenvoudige manier kun jij zorgverzekeringen vergelijken op basis van jouw persoonlijke situatie. Aan de hand van je gegevens krijg je binnen no-time een overzicht te zien van de beschikbare polissen. Voor het aanvragen en overstappen verwijzen wij je door naar de website van de verzekeraar.

Vergelijk Menzis en haar zorgverzekering voor 2022 met behulp van de zorgvergelijker. Bereken je premie en bekijk direct welke zorgverzekeraar aansluit bij jouw persoonlijke zorgbehoeftes.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 70 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 536,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd