Zorgverzekeraar Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden zorgverzekering 2021

Nationale-Nederlanden heeft in 2021 opnieuw een restitutie zorgverzekering. Niet de verzekeraar maar jij mag dus zelf bepalen naar welke zorgverlener je gaat. Een volledige vrije zorgkeuze kan je soms gewoon belangrijk vinden. Ongeacht of de zorgaanbieder prijsafspraken heeft gemaakt met zorgverzekeraar Nationale Nederlanden krijg je gewoon de zorgkosten vergoedt. Op deze pagina bekijk je de laatste updates en wijzigingen met betrekking tot de Nationale Nederlanden zorgverzekering 2021.

Zorgverzekering Nationale-Nederlanden

Nationale Nederlanden zorgverzekering 2021In Nederland heeft iedereen recht op dezelfde zorg vanuit de basisverzekering. Waar je terecht kunt voor deze zorg verschilt wel enorm per zorgverzekeraar. Met de Nationale Nederlanden zorgverzekering in 2021 kun je gewoon naar je eigen gewenste zorgaanbieder toe zonder zorgen te moeten maken over de rekeningen. Het basispakket bij de Nationale Nederlanden is een restitutiepolis. In de praktijk betekent een restitutie zorgverzekreing vaak een iets hogere maandelijkse zorgpremie. Echter zijn er ook flink wat voordelen te noemen als jij deze type-basispolis gaat afsluiten voor 2021.

Aanvullende zorgverzekering Nationale Nederlanden

Verwacht jij bepaalde ingrepen in 2021 die niet vergoed worden door het basispakket? Bij de Nationale-Nederlanden kun je de basis zorgverzekering uitbreiden met een aanvullende zorgverzekering. Extra zekerheid hebben in 2021 is natuurlijk slim. Aanvullende vergoedingen voor onder andere de tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en orthodontie zijn een van de mogelijkheden bij de verzekeraar.

Aanvullende zorgverzekeringen zijn niet verplicht in Nederland, alleen de basispolis is een verplichte zorgverzekering om te hebben vanaf 18 jaar.

Premie zorgverzekering Nationale Nederlanden 2021

De premie voor een Nationale Nederlanden zorgverzekering in 2021 hangt af van een aantal zaken. Zo is het mogelijk om een extra korting te krijgen op de polis door je eigen risico vrijwillig te gaan verhogen. In stappen van honderd euro kun jij het bedrag verhogen om zo een maandelijkse korting te krijgen op de zorgverzekering van de Nationale-Nederlanden in 2021. Wij verwijzen je graag door naar onze partners Independer voor het berekenen van je premie en voor het vergelijken van de zorgverzekering.

Zorgverzekeraar Nationale Nederlanden

Niet zeker of de Nationale Nederlanden zorgverzekering 2021 voor jou de beste polis is? Bezoek dan onze vergelijker om aan de slag te gaan met het zorgverzekering vergelijken. Op een onafhankelijk manier kun jij uitzoeken welke zorgverzekeraar het beste uit de bus komt. Met een aantal persoonlijke gegevens en voorkeuren krijg je een overzicht te zien met de beschikbare zorgverzekeringen voor 2021.

Wil jij direct een zorgverzekering afsluiten? In de meeste gevallen verwijzen wij je rechtstreeks door naar de website van de verzekeraar voor het aanvragen en of overstappen. Echter is het ook mogelijk (waaronder bij de Nationale-Nederlanden polis) dat wij je doorsturen naar Independer. Soms is het mogelijk om een extra korting te krijgen wanneer jij je zorgverzekering gaat regelen via Independer.

Met behulp van onze zorgvergelijker kun jij onafhankelijk zorgverzekeraar Nationale-Nederlanden vergelijken. Binnen enkele minuten weet jij of NN voor jou het beste aanbod heeft voor 2021.