UnitedConsumers zorgverzekeraar

United Consumers zorgverzekering 2022

De United Consumers zorgverzekering in 2022 valt opnieuw onder het zorglabel van VGZ. Het assortiment zorgverzekering is zeer uitgebreid en voor een relatief lage zorgpremie verkrijgbaar. Een voordeel van de zorgverzekering via United Consumers is dat je zowel bij UC terecht kunt voor je vragen als bij zorgverzekeraar VGZ. Het basispakket komt in 3 varianten en is uit te breiden met verschillende aanvullende pakketten in 2022. Hieronder gaan we verder in detail wat de UnitedConsumers zorgverzekering voor jou kan betekenen.

Zorgverzekering UnitedConsumers

United Consumers Zorgverzekering 2021United Consumers biedt de basisverzekering aan in drie verschillende varianten. Zo kun je kiezen voor een naturapolis en een restitutiepolis. Het grootste verschil tussen de zorgverzekering is de vrije zorgkeuze, ofwel de keuze in zorgverleners. Wanneer jij kiest voor een natura verzekering van United Consumers dan heb je een beperkte zorgkeuze, alleen bij de aangesloten zorgaanbieders ga je een volledige vergoeding ontvangen. De restitutie zorgverzekering biedt een volledige vrije zorgkeuze in 2022, jij mag dus zelf bepalen naar welke zorgverlener je gaat voor een behandeling. Check in het overzicht hieronder direct welke premie je gaat betalen voor de UnitedConsumers zorgverzekering in 2022.

Aanvullende zorgverzekering UnitedConsumers

Dekt het basispakket niet voldoende? Een aanvullende zorgverzekering zou Misschien handig zijn om te hebben in 2022. Zorgverzekeraar United Consumers heeft verschillende aanvullende pakketten die je kunt toevoegen aan de zorgverzekering van UnitedConsumers. In 2022 gaat het om de modules: Beweegzorg, Tandarts en Buitenland. Benieuwd welke vergoedingen en polisvoorwaarden van toepassing zijn? Wij verwijzen je graag verder naar de verzekeraar.

Tandartsverzekering United Consumers

Behandelingen en zorgkosten van de tandarts vallen niet onder de dekking van het basispakket. In 2022 zijn dus opnieuw veel mensen afhankelijk van een tandartsverzekering. Zorgverzekeraar unitedConsumers heeft ook verschillende mogelijkheden om vergoedingen te krijgen voor deze zorgkosten. De hoogste vergoeding bedraagt 500 euro per kalenderjaar in 2022. Het is niet verplicht om je te verzekeren voor de tandarts, raadpleeg daarom je tandarts of het verstandig is om je te verzekeren voor de komende behandelingen.

Ongeveer 70% van de Nederlanders kiezen een aanvullende tandartsverzekering naast hun basispolis.

Premie zorgverzekering UnitedConsumers 2022

Wat gaat de zorgpremie van Unitedconsumers zijn in 2022? In het overzicht hierboven kun je direct zien wat de UnitedConsumers zorgverzekering 2022 gaat kosten met een minimale en maximale eigen risico. Tevens hebben wij de premies van de aanvullende pakketten voor je opgezocht. Om je persoonlijke zorgpremie te berekenen verwijzen wij je graag door naar UnitedConsumers. Een andere mogelijkheid is om je zorgverzekering te vergelijken is natuurlijk via onze vergelijker.

Zorgverzekering UnitedConsumers vergelijken

Het is nu de tijd om de Zorgverzekering UnitedConsumers te vergelijken. Het maakt niets uit of je nou wel of niet gaat overstappen in 2022, het vergelijken is altijd slim om te doen. Hiermee krijg jij een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de actuele zorgpremies. Het is namelijk niet gek dat een andere zorgverzekeraar dezelfde dekking biedt voor een lagere prijs. Op onze site gebruik je de zorgvergelijker, hierin is ook de UnitedConsumers zorgverzekering 2022 meegenomen. Bereken direct je premie en hoeveel jij kunt besparen voor 2022 op je zorgverzekering!

Maak gebruik van onze zorgvergelijker en vergelijk zorgverzekeraar UnitedConsumers. In slechts enkele minuten bereken jij je premie voor 2022 en weet jij of United Consumers het beste bij je past.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 70 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 536,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd