Anderzorg zorgverzekering 2023

Anderzorg heeft in 2023 een naturapolis in het assortiment. De Anderzorg zorgverzekering 2023 komt dus met een beperkte vrije zorgkeuze. Met 35.000 zorgverleners heeft zorgverzekeraar Anderzorg prijsafspraken gemaakt. Bij deze zorgaanbieders krijg je dus altijd een volledige vergoeding voor de gemaakte zorgkosten. Bezoek je een andere zorgverlener? Dan krijg je een maximale vergoeding van 65% van verzekeraar Anderzorg. Wij helpen je verder op deze pagina in kaart te brengen wat het zorgverzekering 2023 assortiment van Anderzorg allemaal te bieden heeft.

Zorgverzekering van Anderzorg 2023

Anderzorg zorgverzekering 2023Benieuwd naar de basisverzekering van Anderzorg? Om erachter te komen of de Anderzorg zorgverzekering 2023 voor jou als beste uit de bus komt, zou je moeten gaan vergelijken. Zorgverzekeraar Anderzorg biedt een naturapolis aan, en dat heeft zowel voordelen als enkele nadelen. Consumenten die graag zelf willen bepalen naar welke zorgverlener ze kunnen gaan (zonder extra kosten) zouden dan toch misschien beter een restitutiepolis kunnen afsluiten. Ondanks de beperkte vrijheid in zorgaanbieders kun je terecht bij 35.000 aangesloten zorgverleners in 2023. Met behulp van de ZorgVinder Anderzorg kun je precies zien wie afspraken heeft gemaakt met de verzekeraar.

Aanvullende zorgverzekering Anderzorg

Het basispakket dekt helaas vaak niet alle zorgkosten. Wanneer dit het geval is in jouw situatie kun je ervoor kiezen om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. In het premieoverzicht van Anderzorg kun je precies zien wat de bijbehorende kosten zijn voor een aanvullend pakket. Er zijn bij Anderzorg drie aanvullende mogelijkheden in 2023. Het gaat om module Fysio, Tand en Buitenland en tandongeval. Je bent niet verplicht om een aanvullende verzekering te hebben, maar het kan soms juist wel goed van pas komen.

Tandartsverzekering zorgverzekeraar Anderzorg

Anderzorg heeft ook een tandartsverzekering in 2023. Doordat er geen vergoedingen zitten in het basispakket voor tandheelkundige zorg kan je kiezen voor deze module. Je hebt de keuze uit twee pakketten met een maximale vergoeding in 2023 van 500 euro per kalenderjaar. Zorgverzekeraar Anderzorg vergoedt maximaal 75 procent van de gemaakte zorgkosten bij de tandarts. In de praktijk wilt dat zeggen dat je dus altijd zelf een gedeelte moet meebetalen.

Bezoek de website van Anderzorg om de polisvoorwaarden te lezen. Voorkom verassingen en bekijk welke voorwaarden er gelden voor aanvullende vergoedingen.

Premie zorgverzekering Anderzorg 2023

In het overzicht (zorgpremies Anderzorg 2023) kun jij precies zien wat de Anderzorg zorgverzekering 2023 gaat kosten. Ook hebben wij al voor je bereken wat de zorgpremie van Anderzorg is met een maximale eigen risico. Wij verwijzen je graag door naar onze partner om je persoonlijke premie te berekenen. Je kunt tevens onafhankelijk zorgverzekering vergelijken op onze website!

Vergelijk de zorgverzekering van Anderzorg 2023

Nog niet overtuigd dat Anderzorg de beste zorgverzekering 2023 voor jou heeft? Neem dan je tijd om de zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Het is goed mogelijk dat je huidige zorgverzekering te duur is en via een overstap je geld kunt besparen. Ongeveer zeven weken per jaar mag jij bedenken of je van zorgverzekeraar wilt gaan wisselen, en daar zijn voldoende redenen voor te bedenken. Zo is het mogelijk dat je gewoon de goedkoopste zorgverzekering wilt hebben omdat je geen zorgkosten denkt te gaan maken in 2023. Een andere reden zou kunnen zijn dat je juist wel extra kosten verwacht omdat je bijvoorbeeld een kindje verwacht volgend jaar. Wat ook je persoonlijke situatie ook is, het is belangrijk om je polis tegen het licht te houden.

Vergoedingen Anderzorg

4.5/5 - (72 stemmen)

Zorgpremie Anderzorg overzicht

JaarNaturapolisNaturapolis (budget)CombinatiepolisRestitutiepolis
2023--€ 134,75 13%-
2022-€ 114,00 0%€ 119,25 2,8%-
2021-€ 114,00€ 116,00 5,45%-
2020--€ 110,00-

Wat vind jij van de Anderzorg zorgverzekering?

Schrijf een review en help anderen! Als bedankje maak je ook automatisch kans op een Bol.com bon ter waarde van € 50,-

Logo Anderzorg zorgverzekering

Anderzorg zorgverzekering review

9,5 gemiddelde beoordeling uit (1) review
 • Premie
  9,0
 • Dekking
  10,0
 • Klantenservice
  10,0
 • Zorgkeuze
  9,0
 1. 9,5
  T
  • Premie
   9
  • Dekking
   10
  • Klantenservice
   10
  • Zorgkeuze
   9

  Een hele prettige zorgverzekering waar ik het afgelopen jaar tevreden klant ben geweest!

  Schrijf een reactie op T

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
 • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
 • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
 • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd