Anderzorg zorgverzekering 2025

Ook in 2025 kan je een zorgverzekering kiezen bij Anderzorg. De Anderzorg basis zorgverzekering kost € 141,25. Nog een lagere premie? Dan is Anderzorg een optie met een premie van € 123,75 en 885 eigen risico. Wil je in 2025 een zorgverzekering met goede fysiotherapie vanaf 18 jaar dekking? Overweeg dan de zorgverzekering van Anderzorg (Basis + Fysiotherapie) met een premie van € 148,80.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
224,88
Zorgkeuze
ruim
Budget zorgverzekering van Menzis
 • Ruime zorgkeuze
 • Inclusief 4 premium apps
 • Zorgverleners zonder contract beperkt vergoed
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
224,88
Zorgkeuze
ruim
Budget zorgverzekering van Menzis
 • Ruime zorgkeuze
 • Inclusief 4 premium apps
 • Zorgverleners zonder contract beperkt vergoed
Met fysiotherapie
Maximale korting
224,88
Zorgkeuze
ruim
100%, max. 4 behandelingen p/j
 • Ruime zorgkeuze
 • Inclusief 4 premium apps
 • Zorgverleners zonder contract beperkt vergoed

Anderzorg heeft in 2025 een naturapolis in het assortiment. De Anderzorg zorgverzekering 2025 komt dus met een beperkte vrije zorgkeuze. Met 35.000 zorgverleners heeft zorgverzekeraar Anderzorg prijsafspraken gemaakt. Bij deze zorgaanbieders krijg je dus altijd een volledige vergoeding voor de gemaakte zorgkosten. Bezoek je een andere zorgverlener? Dan krijg je een maximale vergoeding van 65% van verzekeraar Anderzorg. Wij helpen je verder op deze pagina in kaart te brengen wat het zorgverzekering 2025 assortiment van Anderzorg allemaal te bieden heeft.

Zorgverzekering van Anderzorg 2025

Anderzorg zorgverzekering 2025Benieuwd naar de basisverzekering van Anderzorg? Om erachter te komen of de Anderzorg zorgverzekering 2025 voor jou als beste uit de bus komt, zou je moeten gaan vergelijken. Zorgverzekeraar Anderzorg biedt een naturapolis aan, en dat heeft zowel voordelen als enkele nadelen. Consumenten die graag zelf willen bepalen naar welke zorgverlener ze kunnen gaan (zonder extra kosten) zouden dan toch misschien beter een restitutiepolis kunnen afsluiten. Ondanks de beperkte vrijheid in zorgaanbieders kun je terecht bij 35.000 aangesloten zorgverleners in 2025. Met behulp van de ZorgVinder Anderzorg kun je precies zien wie afspraken heeft gemaakt met de verzekeraar.

Aanvullende zorgverzekering Anderzorg

Het basispakket dekt helaas vaak niet alle zorgkosten. Wanneer dit het geval is in jouw situatie kun je ervoor kiezen om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. In het premieoverzicht van Anderzorg kun je precies zien wat de bijbehorende kosten zijn voor een aanvullend pakket. Er zijn bij Anderzorg drie aanvullende mogelijkheden in 2025. Het gaat om module Fysio, Tand en Buitenland en tandongeval. Je bent niet verplicht om een aanvullende verzekering te hebben, maar het kan soms juist wel goed van pas komen.

Tandartsverzekering zorgverzekeraar Anderzorg

Anderzorg heeft ook een tandartsverzekering in 2025. Doordat er geen vergoedingen zitten in het basispakket voor tandheelkundige zorg kan je kiezen voor deze module. Je hebt de keuze uit twee pakketten met een maximale vergoeding in 2025 van 500 euro per kalenderjaar. Zorgverzekeraar Anderzorg vergoedt maximaal 75 procent van de gemaakte zorgkosten bij de tandarts. In de praktijk wilt dat zeggen dat je dus altijd zelf een gedeelte moet meebetalen.

Bezoek de website van Anderzorg om de polisvoorwaarden te lezen. Voorkom verassingen en bekijk welke voorwaarden er gelden voor aanvullende vergoedingen.

Premie zorgverzekering Anderzorg 2025

In het overzicht (zorgpremies Anderzorg 2025) kun jij precies zien wat de Anderzorg zorgverzekering 2025 gaat kosten. Ook hebben wij al voor je bereken wat de zorgpremie van Anderzorg is met een maximale eigen risico. Wij verwijzen je graag door naar onze partner om je persoonlijke premie te berekenen. Je kunt tevens onafhankelijk zorgverzekering vergelijken op onze website!

Vergelijk de zorgverzekering van Anderzorg 2025

Nog niet overtuigd dat Anderzorg de beste zorgverzekering 2025 voor jou heeft? Neem dan je tijd om de zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Het is goed mogelijk dat je huidige zorgverzekering te duur is en via een overstap je geld kunt besparen. Ongeveer zeven weken per jaar mag jij bedenken of je van zorgverzekeraar wilt gaan wisselen, en daar zijn voldoende redenen voor te bedenken. Zo is het mogelijk dat je gewoon de goedkoopste zorgverzekering wilt hebben omdat je geen zorgkosten denkt te gaan maken in 2025. Een andere reden zou kunnen zijn dat je juist wel extra kosten verwacht omdat je bijvoorbeeld een kindje verwacht volgend jaar. Wat ook je persoonlijke situatie ook is, het is belangrijk om je polis tegen het licht te houden.

Vergoedingen Anderzorg

4.5/5 - (72 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Zorgpremie Anderzorg overzicht

JaarNaturapolisNaturapolis (budget)CombinatiepolisRestitutiepolis
2023--€ 134,75 13%-
2022-€ 114,00 0%€ 119,25 2,8%-
2021-€ 114,00 € 116,00 5,45%-
2020--€ 110,00 -

Wat vind jij van de Anderzorg zorgverzekering?

Schrijf een review en help anderen! Als bedankje maak je ook automatisch kans op een Bol.com bon ter waarde van € 50,-

Logo Anderzorg zorgverzekering

Anderzorg zorgverzekering review

9,5 gemiddelde beoordeling uit (1) review
 • Premie
  9,0
 • Dekking
  10,0
 • Klantenservice
  10,0
 • Zorgkeuze
  9,0
 1. 9,5
  T
  • Premie
   9
  • Dekking
   10
  • Klantenservice
   10
  • Zorgkeuze
   9

  Een hele prettige zorgverzekering waar ik het afgelopen jaar tevreden klant ben geweest!

  Schrijf een reactie op T

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
 • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
 • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
 • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar