Zorgvergelijker 2021

De zorgvergelijker 2021 helpt jou met het vinden van een zorgverzekering die bij je past. De kans is groot dat ook jouw zorgpremie in 2021 zal stijgen. Ongeacht of je nou de goedkoopste zorgverzekering wilt afsluiten of je zorgwensen zijn veranderd is het verstandig om je zorgverzekering te gaan vergelijken in de zorgvergelijker. Binnen enkele minuten kom jij erachter of het overstappen van zorgverzekeraar jou iets gaat opleveren. Op Zorgverzekerinq.nl vergelijk jij via de vergelijker volledig onafhankelijk en vrijblijvend. Verder lees je op deze pagina hoe je optimal gebruik kunt maken van de zorgverzekering vergelijker voor 2021.

Onafhankelijk

100% onafhankelijk vergelijken

Eerlijk

Geen ingekochte posities.

Compleet

Vergelijk alle zorgverzekeraars.

Besparen

Maximaal besparen in 2021.

De zorgvergelijker vergelijkt op basis van jouw persoonlijke voorkeuren op prijs, dekking en zorgkeuze.

Beste zorgvergelijker 2021

Sommige websites zijn onderdeel van een bepaalde zorgverzekeraar, wij zijn dit niet. Op Zorgverzekerinq.nl kun jij geheel onafhankelijk aan de slag met het vergelijken van je zorgverzekering voor 2021. Maar dan vraag jij je mischien af wat ons verdienmodel is? Een groot gedeelte van de zorgmaatschappijen in Nederland hebben een overeenkomst met onze partner onder het AFM nummer 12042897:. Wij ontvangen een eenmalige vergoeding van tussen de 20 en 50 euro wanneer jij een zorgverzekering afsluit via onze website. Dat wil niet zeggen dat de niet-aangesloten zorgverzekeraars niet te vergelijken zijn. Alle zorgverzekeraars in Nederland zijn te vergelijken in onze zorgvergelijker 2021 op deze pagina. Hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat Zorgverzekerinq.nl gebruik kan maken van de beste zorgvergelijker voor 2021!

Basisverzekering vergelijken

De basisverzekering is gelijk qua inhoud en dekking hetzelfde bij iedere zorgverzekeraar. De overheid bepaalt namelijk de inhoud en maakt deze bekend voor 2021 tijdens Prinsjesdag. Er zijn consumenten die dus teveel premie betalen voor hun basispakket terwijl het goedkoper kan bij een andere verzekeraar. Door gebruik te maken van onze Zorgvergelijker 2021 kun jij dit eenvoudig voorkomen. Om erachter te komen hoeveel de basisverzekering jou gaat kosten in 2021 is het belangrijk om een aantal zaken op een rijtje te hebben.

Als eerste zou je moeten bepalen welke type basisverzekering je wilt gaan afsluiten. De hamvraag blijft of jij een beperkte- of juist een volledige vrije zorgkeuze wenst het aankomende jaar. Dit heeft namelijk een enorme impact op de uiteindelijke zorgpremie. Over het algemeen is de budgetpolis de goedkoopste basisverzekering die je kunt afsluiten, en de restitutie zorgverzekering het duurste.

Eigen risico

Iedereen krijgt te maken met het eigen risico. Dit is namelijk een verplicht drempelbedrag die je zelf zou moeten gaan betalen wanneer er zorgkosten gemaakt worden die vallen onder de dekking van het basispakket. Net als het afgelopen jaar is het eigen risico in 2021 opnieuw minimaal 385 euro. Maak jij geen gebruik van zorg vanuit de basisverzekering? Dan ga je dus geen eigen risico betalen. Gezonde mensen en studenten kiezen steeds vaker om dit bedrag vrijwillig te verhogen. Door het eigen risico bijvoorbeeld te verhogen naar het maximale (885 euro) krijg je een korting van de verzekeraar op je basisverzekering. Of dit een slimme keuze is voor jou hangt voornamelijk af of jij veel of juist weinig zorgkosten verwacht voor 2021.

Aanvullende verzekering vergelijken

Onze zorgvergelijker 2021 is zeer uitgebreid maar toch zeer gebruiksvriendelijk. Je vergelijkt niet alleen de basisverzekeringen maar ook de aanvullende verzekeringen voor 2021. Je dient in de filters aan de linkerkant aan te geven of je eventuele aanvullende vergoedingen wilt gaan ontvangen van de zorgverzekeraar. De meest gekozen vergoedingen zoals tandarts, alternatieve geneeswijzen en fysiotherapie zijn direct zichtbaar. Het basispakket is verplicht om te hebben vanaf 18 jaar dit geldt niet voor de aanvullende zorgverzekering. Vergelijk daarom goed en bekijk of voor jou een aanvullende module de beste keuze is.

image_print