Aevitae zorgverzekering 2024

Als je bereid bent om voor een hogere eigen risico te kiezen in 2024 dan is Aevitae de beste keuze met de laagste kosten met een premie van € 119,45 en 885 eigen risico. Liever een lager eigen risico? Kies dan de Aevitae zorgverzekering met € 139,45 een prima keuze. De Zilveren Kruis zorgverzekering heeft een goede dekking voor € 140,45.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
110,

-

Zorgkeuze
beperkt
Afsluiten via onze partner Independer
 • Lage score op duurzaamheid
 • Niet direct af te sluiten, wel via Independer
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
110,

-

Zorgkeuze
beperkt
Afsluiten via onze partner Independer
 • Lage score op duurzaamheid
 • Niet direct af te sluiten, wel via Independer

Aevitae is een kleinschalige zorgverzekeraar met veel aandacht voor haar klanten. Naast dat zij zorgverzekeringen aanbieden kan je er ook voor verschillende schadeverzekeringen terecht. Aevitae geeft aan dat zij het anders aanpakken dan de grote verzekeraars. De klant is het belangrijkste en wanneer je jouw zorgverzekering hier afsluit zal je merken dat het veel persoonlijker is. Mocht je vragen hebben, kan je de medewerkers altijd bellen of mailen. Aevitae staat erom bekend dat het een zeer klantvriendelijke verzekeraar is. Je weet zeker dat zij je zullen helpen wanneer je ze nodig hebt.


Is Aevitae wel de beste keuze? Makkelijk zorgverzekeringen vergelijken doe je hier →

Uit welk basispakket kan je bij Aevitae kiezen?

Aevitae zorgverzekering 2024Bijna alle basisverzekeringen bestaan uit dezelfde vergoedingen. De overheid bepaald namelijk wat er in de basisverzekering vergoed moet worden. De zorgverzekeraars mogen wel zelf bepalen wat de hoogte van de bedragen voor deze vergoedingen zijn. Het is dus altijd belangrijk dat je verschillende zorgverzekeraars en hun basisverzekering vergelijkt. Aevitae geeft aan dat zij iedereen als klant accepteren, het maakt niet uit wat jouw medische verleden is. In het basispakket van Aevitae vind je onder andere vergoedingen voor kraamzorg, geneesmiddelen, medische specialisten, huisartsen en ziekenvervoer terug. Wanneer je spoedeisende hulp nodig hebt, kan je altijd in elk ziekenhuis of bij elke huisarts terecht. Dat wordt volledig vergoed en daar hoef je nooit eigen risico voor te betalen.

Wat zijn jouw opties voor de aanvullende verzekeringen?

Aanvullende zorgverzekeringen zijn een extra op de basisverzekering die je afsluit. Vaak kan je uit verschillende pakketten kiezen. Bij Aevitae heb je de keuze uit 5 verschillende aanvullende pakketten. Het Basic Pakket biedt je fysio en anticonceptie. Het Plus Pakket vergoed ook alternatieve geneeswijzen en een sportmedisch consult. Het Extra Pakket biedt je hogere vergoedingen voor eerdergenoemde zorg aan. Het Top Pakket biedt ook nog eens orthodontie voor kinderen, meerdere fysio behandelingen en geen eigen bijdrage voor kraamzorg. Het Vip Pakket is het duurste pakket en biedt je erg hoge vergoedingen voor verschillende soorten zorg. Zo kom je nooit voor financiële verrassingen te staan.

Bereken jouw premie makkelijk en snel online

Wist je dat je mogelijk collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering bij Aevitae kunt krijgen? Dan dient jouw werkgever of sportvereniging wel bij Aevitae aangesloten te zijn. Je kunt hier makkelijk navraag naar doen. Wanneer je individueel een zorgverzekering bij deze verzekeraar wil afsluiten, is dat zeker ook mogelijk. Wanneer je naar de website van Aevitae gaat, kan jij jouw premie online berekenen. Vul alle vragen en gegeven in en je ziet automatisch hoe hoog jouw premie zal worden. Let er wel op dat je alleen tegen het einde van het jaar kunt overstappen naar een andere verzekeraar.

4.3/5 - (26 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Zorgpremie Aevitae overzicht

JaarNaturapolisNaturapolis (budget)CombinatiepolisRestitutiepolis
2023€ 137,95 4,55%€ 127,95 4,92%-€ 149,95 5,64%
2022€ 131,95 2,33%€ 121,95 -0,81%-€ 141,95 2,16%
2021€ 128,95 3,2%€ 122,95 1,65%-€ 138,95 3,73%
2020€ 124,95€ 120,95-€ 133,95

Wat vind jij van de Aevitae zorgverzekering?

Schrijf een review en help anderen! Als bedankje maak je ook automatisch kans op een Bol.com bon ter waarde van € 50,-

Logo Aevitae zorgverzekering

Aevitae zorgverzekering review

8,0 gemiddelde beoordeling uit (1) review
 • Premie
  8,0
 • Dekking
  8,0
 • Klantenservice
  9,0
 • Zorgkeuze
  7,0
 1. 8,0
  Soofie
  • Premie
   8
  • Dekking
   8
  • Klantenservice
   9
  • Zorgkeuze
   7

  Afgelopen jaar de overstap gemaakt. Ik ben nog steeds tevreden. Vragen worden goed en snel opgepakt

  Schrijf een reactie op Soofie

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
 • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
 • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
 • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar