Aevitae

AevitaeIn Nederland is het verplicht om een zorgverzekering te hebben. Met jouw zorgverzekering is het mogelijk om medische hulp vergoed te krijgen. Bij elke zorgverzekeraar betaal je een eigen risico. Het eigen risico is een minimumbedrag wat je eerst uit eigen zak dient te betalen. Wanneer de kosten voor jouw medische hulp hoger liggen dan jouw eigen risico, vergoed de zorgverzekeraar de rest. Op die manier kan iedereen zorg ontvangen als hij/zij dit nodig heeft. Dit maakt de zorg in Nederland betaalbaar en goed geregeld. Wil jij een zorgverzekering afsluiten maar weet je niet goed welke verzekeraar bij je past? Op Zorgverzekerinq.nl helpen wij je graag. Bij ons kan je verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken, zodat je de juiste keuze maakt. In dit artikel lees je meer over de zorgverzekeraar Aevitae.

Wie is Aevitae?

Aevitae is een kleinschalige zorgverzekeraar met veel aandacht voor haar klanten. Naast dat zij zorgverzekeringen aanbieden kan je er ook voor verschillende schadeverzekeringen terecht. Aevitae geeft aan dat zij het anders aanpakken dan de grote verzekeraars. De klant is het belangrijkste en wanneer je jouw zorgverzekering hier afsluit zal je merken dat het veel persoonlijker is. Mocht je vragen hebben, kan je de medewerkers altijd bellen of mailen. Aevitae staat erom bekend dat het een zeer klantvriendelijke verzekeraar is. Je weet zeker dat zij je zullen helpen wanneer je ze nodig hebt. Aevitae valt onder de verzekeraar Eucare.

Uit welk basispakket kan je bij Aevitae kiezen?

Bijna alle basisverzekeringen bestaan uit dezelfde vergoedingen. De overheid bepaald namelijk wat er in de basisverzekering vergoed moet worden. De zorgverzekeraars mogen wel zelf bepalen wat de hoogte van de bedragen voor deze vergoedingen zijn. Het is dus altijd belangrijk dat je verschillende zorgverzekeraars en hun basisverzekering vergelijkt. Aevitae geeft aan dat zij iedereen als klant accepteren, het maakt niet uit wat jouw medische verleden is. In het basispakket van Aevitae vind je onder andere vergoedingen voor kraamzorg, geneesmiddelen, medische specialisten, huisartsen en ziekenvervoer terug. Wanneer je spoedeisende hulp nodig hebt, kan je altijd in elk ziekenhuis of bij elke huisarts terecht. Dat wordt volledig vergoed en daar hoef je nooit eigen risico voor te betalen.

Wat zijn jouw opties voor de aanvullende verzekeringen?

Aanvullende zorgverzekeringen zijn een extra op de basisverzekering die je afsluit. Vaak kan je uit verschillende pakketten kiezen. Bij Aevitae heb je de keuze uit 5 verschillende aanvullende pakketten. Het Basic Pakket biedt je fysio en anticonceptie. Het Plus Pakket vergoed ook alternatieve geneeswijzen en een sportmedisch consult. Het Extra Pakket biedt je hogere vergoedingen voor eerdergenoemde zorg aan. Het Top Pakket biedt ook nog eens orthodontie voor kinderen, meerdere fysio behandelingen en geen eigen bijdrage voor kraamzorg. Het Vip Pakket is het duurste pakket en biedt je erg hoge vergoedingen voor verschillende soorten zorg. Zo kom je nooit voor financiële verrassingen te staan.

Bereken jouw premie makkelijk en snel online

Wist je dat je mogelijk collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering bij Aevitae kunt krijgen? Dan dient jouw werkgever of sportvereniging wel bij Aevitae aangesloten te zijn. Je kunt hier makkelijk navraag naar doen. Wanneer je individueel een zorgverzekering bij deze verzekeraar wil afsluiten, is dat zeker ook mogelijk. Wanneer je naar de website van Aevitae gaat, kan jij jouw premie online berekenen. Vul alle vragen en gegeven in en je ziet automatisch hoe hoog jouw premie zal worden. Let er wel op dat je alleen tegen het einde van het jaar kunt overstappen naar een andere verzekeraar.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten