UMC zorgverzekering

UMC zorgverzekering 2022

Ben jij een medewerker in de zorg en zoek je een geschikte zorgverzekeraar? Dan heb je misschien al gemerkt dat het een hele zoektocht kan zijn om een goede zorgverzekeraar uit te kiezen. In Nederland is iedereen verplicht om een basiszorgverzekering af te sluiten. De basiszorgverzekering is de goedkoopste optie die de verzekeraars aanbieden. Doordat er zo veel verschillende zorgverzekeringsmaatschappijen op de markt zijn, kan dit keuzestress opleveren. Wanneer je in de zorg werkt, wil je ook dat de verzekeraar voor jou zorgt. Op Zorgverzekerinq.nl kan je makkelijk en snel allerlei zorgverzekeraars met elkaar vergelijken. In dit artikel lees je alles over de zorgverzekering bij UMC 2022.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Maak kennis met UMC als zorgverzekeraar

UMC is een verzekeraar van VGZ, dit betekent dat VGZ de risicodrager van deze zorgverzekeraar is. Deze zorgverzekeraar is er speciaal voor alle zorgverleners die bij de UMC’s werkzaam zijn.

UMC

Wanneer je bekend bent met het zorgsysteem, weet je goed wat er bij je past. Bij UMC heb je de keuze uit tal van goede zorgverleners. Jij kiest welke dokter, tandarts of fysiotherapeut je fijn vindt en UMC regelt de rest. De basisverzekering is een restitutiepolis. Dit betekent dat je altijd 100% wordt vergoed. Het is dan wel belangrijk dat de zorgverlener die je kiest, voldoet aan de verzekeringsvoorwaarden.

Welke zorg zit er in de basisverzekering van UMC in 2022?

Wanneer je voor de basisverzekering van UMC kiest, heb je recht op bepaalde vergoedingen. De belangrijkste vergoedingen zijn ziekenhuiszorg en de huisarts. Wist je dat de basisverzekering van UMC je veel meer te bieden heeft? Wanneer je voor hen kiest worden verschillende geneesmiddelen, verloskunde en kraamzorg maar ook paramedische en geestelijke gezondheidszorg vergoed. Wanneer je liever een aanvullende verzekering afsluit, kan jij je ook nog voor fysio, tandheelkunde en bijvoorbeeld alternatieve geneeskunde. Bij sommige aanvullende pakketten van UMC krijg je ook nog (een gedeelte) brillen en lenzen vergoed. Het is een goed idee om alle uitgebreide pakketten eens door te nemen via de website van UMC.

Wat is een collectieve zorgverzekering?

Een collectieve zorgverzekering is een verzekering die je met een grote groep mensen tegelijk afsluit. Vaak kiezen bedrijven voor de mogelijkheid om hun medewerkers bij een collectieve zorgverzekering aan te sluiten. Doordat je met jouw collega’s dezelfde zorgverzekeraar kiest, krijgen jullie korting op de maandelijkse premie. Dit wordt ook wel de collectiviteitskorting genoemd. Zorgverzekeraar UMC is een speciale zorgverzekering voor alle UMC-personeelsleden. Vandaar dat een zorgverzekering van deze specifieke zorgverzekeraar je mooie kortingen kan opleveren als je bij het UMC werkt.

Hoe kan jij jouw zorgverzekering online afsluiten?

Wist jij dat je jouw zorgverzekering makkelijk en snel online kunt afsluiten? Het is goed om te weten dat je één keer per jaar de kans krijgt om een nieuwe zorgverzekeraar uit te zoeken. Aan het einde van het jaar mag je een zorgverzekeraar voor het jaar erna uitkiezen. Veel zorgverzekeraars bieden mooie kortingen aan. Via onze website kan je verschillende zorgverzekeraars met elkaar vergelijken. Op die manier vind je de verzekeraar die het beste bij jouw situatie past. De verzekering kan je al met één druk op de knop afsluiten. Je hoeft alleen al jouw gegevens in te vullen.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten