Mindfulness behandeling vergoeding

Op zoek naar een goedkope zorgverzekering met mindfulness behandeling vergoeding in 2025? Zorgverzekeraar Menzis is de voordeligste voor € 122,75 en 885 eigen risico. Zonder vrijwillig eigen risico heeft FBTO de meest aantrekkelijke zorgverzekering voor € 131,95 premie. De hoogste dekking voor mindfulness behandeling heeft Zilveren Kruis voor € 140,45 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Een mindfulness behandeling kun je zien als een vorm van aandachttraining. Een dergelijke training of behandeling kan prima verzorgd worden vanuit de geestelijke gezondheidszorg. Of er ook sprake is van een mindfulness behandeling vergoeding 2025 kun je lezen op deze website, op Zorgverzekerinq.nl dus. Op deze website kun je toch al alles lezen over de zorgverzekering en kun je bovendien de zorgverzekeringen goed met elkaar vergelijken. Doe je dat, dan weet je dat je altijd de voor jou beste keuze maakt.

Wat is een mindfulness behandeling?

Zoals gesteld kun je een mindfulness behandeling beshouwen als een soort van aandachttraining. Dit is het tegenovergestelde van het leven op de automatische piloot. Mindfulness brengt je dichterbij je gevoel, zonder er over te oordelen. Je aanvaardt situaties gemakkelijker en creëert ruimte voor jezelf om problemen eens van de andere kant te bekijken. Door een mindfulness behandeling te ondergaan, leer je om intenser te leven. Je kunt je bovendien vele gemakkelijker ontspannen.

Wat zijn de kosten voor een mindfulness behandeling?

De kosten voor een dergelijke behandeling staan niet op voorhand vast. Het hangt met name af van het aantal behandelingen dat noodzakelijk is en ook hoe snel een bepaalde behandeling bij iemand aanslaat. Voor je het behandeltraject ingaat, is dus niets te zeggen over de exacte kosten voor de behandeling.

Valt de mindfulness behandeling vergoeding 2025 binnen de basisverzekering?

Ja, de mindfulness behandeling vergoeding 2025 valt inderdaad binnen de basisverzekering. In dit geval is een aanvullende verzekering dus niet noodzakelijk. Wil je in aanmerking komen voor deze vergoeding, dan moet je overigens wel beschikken over een directe verwijzing van de huisarts.

Bij welke zorgverzekering krijg je de hoogste mindfulness behandeling vergoeding?

Door de verzekeringen hier op Zorgverzekerinq.nl te vergelijken, kun je antwoord krijgen op deze vraag. Door te vergelijken maak je in elk geval altijd de voor jou beste keuze voor een zorgverzekeraar. Op deze website kun je overigens al geheel vrijblijvend kennismaken met de beste verzekeraars en lees je alles wat met deze verzekering te maken heeft.

Is er een mindfulness behandeling mogelijk?

Ja, dit is zeer zeker mogelijk. Je kunt dan aankloppen bij de geestelijke gezondheidszorg. Zij kunnen je helpen om je beter te voelen en om intenser te leven.

Valt de mindfulness behandeling vergoeding binnen de basisverzekering?

Ja, deze vergoeding wordt uitgekeerd vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is nu dus niet noodzakelijk. Zorg er wel voor dat je een verwijzing van de eigen huisarts hebt.

Waarom check je altijd Zorgverzekerinq.nl?

Omdat je op deze website alles leest over de zorgverzekering. Ook maak je kennis met de zorgverzekeraars en kun je de verzekeringen met elkaar vergelijken.

5/5 - (14 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd