Bruggen en inlays vergoeding 2024

Op zoek naar een goedkope zorgverzekering met bruggen en inlays vergoeding in 2024? VinkVink (Basis + Tand) is de goedkoopste met bruggen en inlays vergoeding voor € 135,10 en 885 eigen risico. Met een lager eigen risico heeft VinkVink (Basis + Tand) de meest aantrekkelijke zorgverzekering voor € 145,10 zorgpremie. De beste dekking heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend Tand 1 ster) voor € 155,40 premie per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Je bent zuinig op je gebit. Desondanks kun je zomaar schade aan je gebit oplopen. Een tand of kies kan zomaar afbreken. In dat geval kun je kiezen voor een brug of een inlay. Bij de tandarts verzekering onderscheiden we heel erg veel opties. Zaak die goed te vergelijken om zo de voor jou perfecte zorgverzekering te vinden. Vergelijken doe je uiteraard hier op zorgverzekerinq.nl.

Niet fraai en bovendien pijnlijk

Stel je breekt een tand of kies af en een reguliere vulling is niet mogelijk. In dat geval zal de tandarts kiezen voor het aanbrengen van en een brug of een inlay om je zo van de klachten af te helpen. Behalve dat een afgebroken tand of kies er niet heel fraai uitziet, kan het ook pijnlijk zijn of kan het dat na verloop van tijd worden.

Geen bruggen en inlays vergoeding 2024 vanuit het basispakket

De bruggen en inlays vergoeding 2024 wordt niet uit de basisverzekering uitgekeerd. De bruggen en inlays vergoeding 2024 wordt zelfs niet vanuit de basisverzekering vergoed bij mensen beneden de achttien jaar. Wil je dus in aanmerking komen van de bruggen en inlays vergoeding 2024 dan sluit je dus een aanvullende verzekering af. Op die manier krijg je een deel van de kosten alsnog door de verzekeraar terug door een vergoeding.

Check de polisvoorwaarden en vergelijk de zorgverzekeraars

Zeker als het om een tandartsverzekering gaat, is het altijd zaak om de polisvoorwaarden van de verzekering goed door te nemen. Er bestaan grote verschillen in wat de verzekeraars vanuit de aanvullende verzekering vergoeden. Door hier op zorgverzekerinq.nl de verzekeraars met elkaar te vergelijken, kom je als vanzelf bij de voor jou perfecte zorgverzekeraar uit.

Wordt er een bruggen en inlays vergoeding uitgekeerd vanuit het basispakket?

Nee, deze vergoeding wordt niet uit de basisverzekering uitgekeerd. Zelfs niet aan mensen beneden de achttien jaar.

Er is wel een aanvullende tandartsverzekering?

Ja, je kunt om een beroep te doen op de bruggen en inlays vergoeding als je een aanvullende verzekering hebt. Check in dat geval wel de maximale vergoedingen die uitgekeerd worden door de verzekeraars.

Hoe vind je de voor jou beste verzekeraar?

Die vind je hier op zorgverzekerinq.nl. Door de verzekeraars te vergelijken aan de hand van jouw zorgbehoeften, sluit je de voor jou beste en meest aantrekkelijke verzekering af.

5/5 - (25 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd