Zorgverzekering van Interpolis

Interpolis zorgverzekering 2022

Interpolis heeft in 2022 de zorgverzekering in twee soorten. Beide basis zorgverzekeringen zijn een naturapolis, wij bespreken hier de verschillen. Om erachter te komen of zorgverzekeraar Interpolis het beste bij jou past, is het verstandig om de zorgverzekering te gaan vergelijken. Verder hebben wij de premies op een rijtje gezet van zowel de basis- aanvullende- als tandartsverzekeringen.

Zorgverzekering van Interpolis 2022

Interpolis zorgverzekering [sc name=De basisverzekering is wettelijk verplicht vanaf 18 jaar. Het basispakket geeft je namelijk recht op alle medisch noodzakelijke zorg in Nederland en het buitenland. Wanneer jij de Interpolis zorgverzekering gaat afsluiten voor 2022, dan kies je dus voor een naturapolis. Een natura verzekering kenmerkt zicht door de beperkte vrije zorgkeuze, omdat je alleen voor gecontracteerde zorg een volledige vergoeding gaat ontvangen.

Aanvullende zorgverzekering Interpolis

Een aanvullende zorgverzekering is niet verplicht, maar voor de meeste mensen is dit wel echt een must. Verschillende soorten zorg worden namelijk niet volledig of soms maar gedeeltelijk vergoed vanuit de basispolis. Je kan kiezen om de rekening zelf te betalen, of om je aanvullend te verzekeren.

Kies jij voor de ZorgCompact van Interpolis?

  • Dan heb je 1 aanvullende module, inclusief tandzorg.

Kies jij voor de ZorgActief van Interpolis?

  • Keuze uit drie aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen.

Tandartsverzekering Interpolis

Een aanvullende tandartsverzekering is vaak gewenst. In Nederland hebben alleen jongeren tot 18 jaar recht op een tandzorg vergoeding vanuit het basispakket. In 2022 heeft Interpolis vier zorgverzekeringen voor de tandarts in het assortiment zitten. De hoogste vergoeding van de verzekeraar is 1.250 euro per kalenderjaar.

Overstappen naar Interpolis

Ieder jaar kun jij je zorgverzekering vergelijken, om zo te berekenen hoeveel je kunt besparen. Tijdens deze periode stappen ongeveer 1 miljoen mensen over naar een andere zorgverzekeraar. Op Zorgverzekerinq.nl informeren wij onze bezoekers of de mogelijkheden per zorgverzekeraar, maar kun jij ook gebruik maken van de vergelijker op onze website. Wij zijn 100% onafhankelijk, echter mogen wij geen persoonlijk advies geven aan onze bezoekers. Daarom verwijzen wij je graag door naar onze partner Independer voor een optimale vergelijking. Uiteraard is in onze vergelijker de Interpolis zorgverzekering 2022 meegenomen.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 70 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 536,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd