Stad Holland zorgverzekering 2022

Volgens Nederlandse wet- en regelgeving is iedereen verplicht om ten minste een basiszorgverzekering af te sluiten. De politiek bepaald ieder jaar welke vergoedingen er in het basispakket moeten worden opgenomen. Wanneer je op zoek bent naar een zorgverzekeraar die bij jouw situatie past, kan dat een lastige opgave zijn. Dit komt vaak doordat er simpelweg te veel zorgverzekeringsmaatschappijen zijn. De ene is heel bekend, terwijl de ander het kleinschaliger aanpakt. Via Zorgverzekerinq.nl kan je simpel en snel verschillende zorgverzekeraars met elkaar vergelijken. Dat helpt je gegarandeerd om de juiste partij uit te zoeken. In dit artikel lees je alles over Stad Nederland als jouw zorgverzekeraar.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Wat is de missie van Stad Holland als zorgverzekeraar in 2022?

Stad Holland is een zorgverzekeraar die je een restitutieverzekering aanbiedt en valt onder de DSW. Dit betekent dat je recht hebt op een vergoeding van bepaalde zorg wat jij nodig hebt. Je mag tevens jouw eigen zorgverleners uitkiezen. Dit kan dus een bepaalde huisarts of een ziekenhuis in jouw buurt zijn, waar jij het beste gevoel bij hebt.

Stad Holland

Daarnaast is Stad Holland een intermediairverzekeraar. Dit houdt in dat zij altijd erg goed samenwerken met verschillende verzekeringsadviseurs. De missie van Stad Holland is om iedereen een fijne zorgverzekering te kunnen bieden. Bij hen maakt het niet uit wat jouw leeftijd is. Ook jouw medische verleden of toekomst is niet van belang. Stad Holland accepteert iedereen en biedt betaalbare en toegankelijke zorg aan haar klanten aan.

Waar bestaat het basispakket van Stad Holland er in 2022 uit?

De basisverzekering is een verplichte verzekering in Nederland. Iedereen moet ten minste een basiszorgverzekering afsluiten. Met de basisverzekering van Stad Holland ben je verzekerd voor spoedeisende hulp en huisartsbezoeken. Je kunt altijd jouw eigen zorgverleners uitkiezen, Stad Holland heeft namelijk bijna met elke zorgverlener in Nederland een contract lopen. Let goed op deze mogelijkheid als je een basisverzekering afsluit. Bij sommige verzekeraars kan je alleen uit bepaalde ziekenhuizen of huisartsen kiezen. Dan is jouw keuzevrijheid een stuk beperkter dan wanneer je zelf de keuze mag maken.

Hoe zit het met de aanvullende verzekeringen?

Naast de basisverzekering kan je bij Stad Holland uiteraard ook een aanvullende verzekering afsluiten. De aanvullende verzekeringen bij deze verzekeraar zijn erg uitgebreid. Zo kan je uit maar liefst 5 verschillende aanvullende verzekeringen kiezen. Deze aanvullende verzekeringen maken het mogelijk om een zorgpakket volledig naar jouw wensen en smaak samen te stellen. Je hebt onder andere de mogelijkheid om voor extra fysiotherapie behandelingen. Daarnaast worden verschillende tandheelkundige kosten ook vergoed. Met de aanvullende zorgverzekeringen haal jij net wat meer uit jouw basisverzekering. Dan weet je zeker dat je niet voor vervelende kosten komt te staan.

Maak gebruik van de Mijn Stad Holland app

Stad Holland heeft een eigen app ontwikkeld. In deze app kan jij alle gegevens van jouw zorgverzekering terugvinden. Je hebt toegang tot een betaaloverzicht, declaratieoverzicht en een overzicht met alle mogelijke vergoedingen. Je kan er ook in opzoeken hoeveel eigen risico je nog zou moeten betalen voor jouw volgende behandeling of zorgaanvraag. De post die Stad Holland je stuurt, komt digitaal in de app bij je binnen. Daarnaast vind je ook een digitale versie van je zorgpas in de app terug.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten