Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering 2025

De zorgverzekering van Studenten Goed Verzekerd in 2025 maakt onderdeel uit van Zilveren Kruis.  Wij helpen je op deze pagina verder met het vinden van een geschikte zorgverzekering voor 2025.

Zorgverzekering Studenten Goed Verzekerd

Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering 2025Studenten Goed Verzekerd is een verzekeringscollectief van studentenorganisaties Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) voor studenten van hogescholen en universiteiten. Het collectief is momenteel ondergebracht bij Zilveren Kruis. Contact opnemen met zorgverzekeraar Studenten Goed Verzekerd? Contact kan via social media en via de klantenservice van Zilveren Kruis.

Sinds 2006 is het mogelijk als student een zorgverzekering te kiezen bij Studenten Goed Verzekerd. Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) zijn studentenorganisaties die zich inzetten voor studenten en het hoger onderwijs in Nederland. Het zorgcollectief is special opgezet voor studenten aan hogescholen en universiteiten. De Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering 2025 is op dit moment ondergebracht bij Zilveren Kruis Achmea. Ieder jaar opnieuw gaat de overheid bepalen welke zorg valt onder de dekking vanuit de basisverzekering. Let op: het basispakket is gelijk bij iedere zorgverzekeraar qua inhoud. De premies verschillen wel. Voor het aanvragen van de Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering verwijzen wij je door naar de zorgverzekeraar.

Basisverzekering

Niet zorgverzekeraar Studenten Goed Verzekerd maar de Rijksoverheid bepaalt wat er in de basisverzekering wordt vergoed. In de praktijk betekent het dus dat iedere basispolis gelijk is bij de zorgverzekeraars in Nederland. Echter waar je terecht kunt voor deze zorg verschilt wel per verzekeraar en zorgverzekering in 2025.

‘Op de website van Zilveren Kruis kun jij precies zien welke zorgverleners prijsafspraken hebben gemaakt met de zorgverzekeraar.’

De zorgverzekering Studenten Goed Verzekerd komt in 2025 in drie verschillende varianten. Het gaat om de Basis Budget, Basis Zeker en de Basis Exclusief zorgverzekering.

Ook komt eigen risico om de hoek kijken wanneer je gebruik maakt van zorg vanuit de basisverzekering. Bedenk goed of jij een extra korting wilt onvangen op je premie door het eigen risico te verhogen.

In het overzicht hieronder bekijk je direct de kortingsmogelijkheden en kun je de Studenten Goed Verzorgd zorgverzekering 2025 afsluiten.

Aanvullende verzekering

Een aanvulende zorgverzekering afsluiten bij Studenten Goed Verzekerd heeft enkele voordelen in 2025. Zo krijg je vergoedingen voor niet-spoedeisende zorg in het buitenland en een extra vergoeding voor brillen en contactlenzen in 2025 volledig gratis van de zorgverzekeraar..

Je hebt de keuze uit vier aanvullende pakketten met onder andere vergoedingen voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. Bezoek Studenten Goed Verzekerd om alle aanvullende vergoedingen te bekijken. Wij vermelden in het lijstje hieronder de meest gezochte vergoedingen.

Aanvullende zorgverzekering assortiment:

 • 1 ster – 9 x fysiotherapie en € 300,- alternatieve zorg
 • 2 sterren – 12 x fysio en € 590,- alternatieve geneeswijzen
 • 3 sterren – 27 x fysiotherapie en €790,- alternatief
 • 4 sterren – 36 x fysio en € 990,- alternatieve geneeswijzen

TIP: Bezoek de website van Studenten Goed Verzekerd om de polisvoorwaarden te lezen. Hierin staat beschreven welke voorwaarden er gelden in 2025 voor aanvullende vergoedingen.

Tandartsverzekering

Vanaf 18 jaar worden er weinig tot geen kosten vergoed die voortkomen uit een behandeling bij de tandarts. Een tandartsverzekering is daarom vaak de enige mogelijkheid om niet zelf de kosten volledig te moeten betalen. Zorgverzekeraar Studenten Goed Verzekerd heeft verschillende aanvullende tandartsverzekeringen. Kies de beste tandartsverzekering met de jusite vergoeding voor tandheelkundige zorg. Hieronder bekijk je de belangrijkste punten:

 • Basis – 2x controle en € 60,- vullingen
 • 1 ster – 100% controle vergoeding (€ 250)
 • 2 sterren – Maximale vergoeding € 500 per jaar
 • 3 sterren – Vergoeding tot € 1000 per jaar
 • 4 sterren – Maximale vergoeding € 1250 per jaar

Voordat u direct de Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering gaat afsluiten raden wij je aan om de polis te vergelijken. Met behulp van de zorgvergelijker kun je op een onafhankelijk en snelle manier de zorgverzekering vergelijken.

Premie Student Goed Verzekerd

Er zijn een aantal factoren die de uiteindelijk maandelijkse premie bepalen voor je Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering in 2025. Zoals je hebt kunnen zien heb je de keuze uit drie type basisverzekeringen. Hoe meer vrije zorgkeuze je hebt hoe hoger de zorgpremie zal zijn in 2025.

Daarnaast ga je te maken krijgen met het verplichte eigen risico. Dit bedrag ga je betalen wanneer je gebruik maakt van zorg vanuit de basis verzekering. Het verplichte eigen risico in 2025 is net als afgelopen jaar 385 euro.

Korting op je premie

Als jij weinig tot geen zorgkosten verwacht in 2025 is er een mogelijkheid om een korting te krijgen op de premie. Door het eigen risico vrijwillig te verhogen ga je van zorgverzekeraar Studenten Goed Verzekerd een premiekorting ontvangen. Je kunt dit bereken met onze zorgvergelijker of op de website van onze partner Independer.

Vergelijken

Om erachter te komen of de zorgverzekering van Studenten Goed Verzekerd het beste voor jou is moet je gaan vergelijken. Ieder jaar is dit mogelijk vanaf 13 november tot 31 december middernacht. Ongeveer een miljoen Nederlanders stappen jaarlijks over van zorgverzekeraar. Door te overstappen naar een andere zorgverzekering is het mogelijk om te besparen op je premie.

Hoe werkt het vergelijken van zorgverzekeraar Studenten Goed Verzekerd? Je hebt meerdere mogelijkheden om de verzekeraar te vergelijken. Op onze site kun je (onafhankelijk) zorgverzekeringen vergelijken met de vergelijker. Aan de hand van je persoonlijke gegevens en zorgbehoeften kun je een geschikte nieuwe zorgverzekering afsluiten en overstappen.

5/5 - (3 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Zorgpremie Studenten Goed Verzekerd 2025

Beweeg de tabel van rechts naar links

JaarNaturapolis (budget)NaturapolisCombinatiepolisRestitutiepolis
2025----
2024€ 140,45 6,99%€ 147,45 6,12%-€ 161,75 5,89%
2023€ 131,28 11,94%€ 138,95 11,27%-€ 152,75 6,11%
2022€ 117,28 € 124,88 -€ 143,95
2021----
2020----

Wat vind jij van de Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering?

Schrijf een review en help anderen! Als bedankje maak je ook automatisch kans op een Bol.com bon ter waarde van € 50,-

Logo Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering

Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering review

7,5 gemiddelde beoordeling uit (1) review
 • Premie
  9,0
 • Dekking
  7,0
 • Klantenservice
  7,0
 • Zorgkeuze
  7,0
 1. 7,5
  Gerard. V
  • Premie
   9
  • Dekking
   7
  • Klantenservice
   7
  • Zorgkeuze
   7

  Als student ben ik hier op uitgekomen. Het zag er goed uit en ik ben nog steeds tevreden. De premie was voor mij doorslaggevend. Aankomend jaar zal ik weer gaan vergelijken o.b.v. premie.

  Schrijf een reactie op Gerard. V

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
 • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
 • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
 • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar