Bril en lenzen vergoeding 2021

Brillen en lenzen vergoeding 2021

Veel consumenten hebben een bril of hebben lenzen. Wanneer jij in 2021 een nieuwe bril nodig hebt kan je soms hier een vergoeding voor krijgen van je verzekeraar. Alleen wanneer het medisch noodzakelijk is krijg je een vergoeding vanuit het basispakket. Een paar lenzen of bril vergoeding die je bij deopticien koopt, worden alleen vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Op deze pagina hebben wij een handig overzicht gemaakt van verschillende bril vergoedingen voor 2021 per zorgverzeekraar.

Overzicht vergoeding brillen en lenzen 2021

In het overzicht bril en lenzen vergoeding 2021 hebben wij de beschikbare zorgverzekeringen voor je uitgezocht. Aan de informatie kun je geen rechten ontlenen, en wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid op eventuele onjuistheden. Wij verwijzen je ook daarom door naar de verzekeraar voor de exacte vergoedingen en voor de polisvoorwaarden.

Bril vergoeding in 2021

Bril vergoeding aanvullende zorgverzekering

Waar moet ik op letten wanneer ik een vergoeding voor bril of lenzen wil in 2021? Vanuit de aanvullende polis heb je vaak recht op een aanvullende vergoeding voor een bril en/of lenzen. Let op de hieronder genoemde punten:

  1. Maandelijkse premie
  2. Hoogte vergoeding of karting
  3. Welke voorwaarden gelden voor de vergoeding?

Voorwaarden

Vergoedingen vanuit een aanvullende zorgverzekering komt met bepaalde voorwaarden. Wij raden onze bezoekers altijd aan om deze polisvoorwaarden te lezen op de website van de zorgverzekeraar. Iedere verzekeraar hanteert namelijk haar eigen voorwaarden voor aanvullende vergoedingen. Door het te lezen voorkom jij vervelende verassingen in 2021 en weet jij precies wanneer je recht hebt op de bril vergoeding.

Welke zorgverzekeraars bieden een vergoeding in 2021?

CZ, CZdirect, De Amersfoortse, De Friesland, Ditzo, DSW, FBTO, Interpolis, InTwente, IZA, Menzis, National Academic, Nationale-Nederlanden, OHRA, ONVZ, PMA PNOzorg, Pro Life, Promovendum, Salland, Stad Holland, Umc, United Consumers (VGZ), Univé, VGZ, VvAA, ZEKUR, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid en ZorgDirect.

Wat doen wij voor jou?

Bekijk in het tabel hieronder wij Zorgverzekerinq.nl voor jou kan betekenen.

Bril en lenzen vergoeding vergelijken

Vind een passende bril of lenzen vergoeding met behulp van de vergelijker. Vergelijk zorgverzekeraars met elkaar op basis van jouw persoonlijke situatie en zorgbehoeften.