Orthopedische geneeskunde vergoeding 2023

Wie gebruik maakt van orthopedische geneeskunde die zoekt uiteraard een verzekering die een orthopedische geneeskunde vergoeding 2023 uitkeert. Orthopedische geneeskunde is een alternatieve geneeswijze. Dat betekent meteen dat de basisverzekering in elk geval geen dekking biedt.

 

Orthopedische geneeskunde vergoeding 2023 voor hulp bij slijmbeursklachten

Binnen de orthopedische geneeskunde richt men zich vooral op het zoeken naar en behandelen van aandoeningen die maken dat je minder goed beweegt. Dan kun je denken aan aandoeningen aan de zenuwen, spieren, gewrichten en de pezen. Let op, want een arts voor orthopedische geneeskunde is wel degelijk iets anders dan een orthopedisch chirurg of orthopeed. De reden is simpel, er worden geen operaties uitgevoerd.

Zoek een verzekeraar met een aanvullende dekking

Heb je een slijmbeursontsteking of een peesontsteking, dan kan orthopedische geneeskunde je verder helpen. Voornaamste middel dat men gebruikt is manipulatie en specifieke oefentherapie. Soms dient men ook injecties toe, deze moeten dan vooral zorgen voor het remmen van ontstekingen. Zoek je een verzekering die de orthopedische geneeskunde vergoeding 2023 uitkeert, dan zoek je in elk geval een aanvullende verzekering. Vanuit de basisverzekering wordt dit niet vergoed. De alternatieve geneeswijzen vergoedingen worden daarnaast vaak door de verzekeraars ook nog eens gekoppeld aan allerlei extra eisen.

Selecteer en vergelijk hier de verzekeraars

Door de verzekeraars te selecteren die een orthopedische geneeskunde vergoeding 2023 uitkeren met elkaar te vergelijken, kom je als vanzelf bij de voor jou perfecte verzekering uit. Door te vergelijken stuit je op de verzekering die jou de beste prijs- kwaliteitsverhouding kan bieden. Overigens bieden niet alle verzekeraars standaard een aanvullende dekking aan die een orthopedische geneeskunde vergoeding 2023 uitkeert. Wat dat betreft is het even zoeken en vergelijken.

Zeker als het om alternatieve geneeswijzen gaat, stellen de verzekeraars niet zelden extra eisen voor er sprake is van een orthopedische geneeskunde vergoeding 2023. In het geval van de orthopedische geneeskunde vergoeding 2023 is dat vaak dat de behandelaar aangesloten moet zijn bij de beroepsvereniging die luistert naar de naam Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde. Goed lezen dus die kleine lettertjes. Want heb je een niet aangesloten behandelaar, dan krijg je de vergoeding simpelweg niet. Bekijk meer informatie over zorgverzekering vergoedingen.

Heb je aan de basisverzekering voldoende als je gebruik maakt van orthopedische geneeskunde?

Nee, aan een basisverzekering heb je niets. Je moet namelijk aanvullend verzekerd zijn, omdat het hier om een alternatieve geneeswijze gaat.

Biedt elke verzekeraar wel een aanvullende dekking?

Ook dat is niet het geval. Je moet (goed) zoeken welke verzekeraar deze geneeskunde wel aanbiedt in de vorm van een aanvullende verzekering.

En dan is het een kwestie van meteen een verzekering afsluiten bij de eerste de beste verzekeraar met een aanvullende dekking?

Zeker niet. Je kunt op deze website de verzekeraars met elkaar vergelijken. Vervolgens kies je uiteraard precies die verzekering die aansluit bij jouw situatie.

4.9/5 - (33 stemmen)
Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd