Orthomanuele geneeskunde vergoeding 2025

Op zoek naar een goedkope zorgverzekering met orthomanuele geneeskunde vergoeding in 2025? Zorgverzekeraar Anderzorg (Basis + Extra) is de voordeligste voor € 139,80 en 885 eigen risico. Zonder vrijwillig eigen risico heeft Anderzorg (Basis + Extra) de meest aantrekkelijke zorgverzekering voor € 157,30 premie. De hoogste dekking voor orthomanuele geneeskunde heeft Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 2 sterren) voor € 162,70 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
224,88
Zorgkeuze
ruim
100%, max. € 300,- p/j
  • Ruime zorgkeuze
  • Inclusief 4 premium apps
  • Zorgverleners zonder contract beperkt vergoed
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
224,88
Zorgkeuze
ruim
100%, max. € 300,- p/j
  • Ruime zorgkeuze
  • Inclusief 4 premium apps
  • Zorgverleners zonder contract beperkt vergoed

Orthomanuele behandelingen worden in ons land bepaald niet door alle verzekeraars vergoed. Daar moet je echt even naar zoeken. Doe je dat en vergelijk je op deze website de verzekeringen, dan sluit je een maatwerk zorgverzekering af. Lees hier alles over de orthomanuele geneeskunde vergoeding 2025.

Ieder mens een rechte en symmetrische bouw

Wat orthomanuele geneeskunde is en wat het doet? Binnen deze geneeskunde is de veronderstelling dat ieder mens een symmetrische bouw heeft, die bovendien ook recht is. De bouw kan gedurende je leven uiteraard verstoord raken. Bijvoorbeeld na een stevige val. De orthomanuele arts tracht de klachten in eerste instantie te achterhalen en te behandelen. Die behandeling betekent vaak het uitoefenen van korte en gerichte druk op de botjes in de armen of benen. De arts zoekt ook naar zenuwen die eventueel bekneld zitten.

Niet gedekt uit het basispakket van de zorgverzekering

Mensen die te maken hebben met klachten als rug- en nekpijn, hoofdpijn en klachten aan de schouder en arm kunnen zeker baat hebben bij deze behandeling. De klachten hebben doorgaans te maken met bewegen en houding. Wil je in aanmerking komen voor de orthomanuele geneeskunde vergoeding 2025, dan is het goed te weten dat de kosten niet gedekt worden via de basisverzekering maar dat je moet zoeken bij de aanvullende verzekeringen. Zoeken inderdaad, want niet elke verzekeraar biedt dekking voor behandelingen die bij de orthomanuele geneeskunde horen.

Zo krijg je wel de orthomanuele geneeskunde vergoeding 2025

Wil je wel de orthomanuele geneeskunde vergoeding 2025, dan kun je op deze website die verzekeraars zoeken en met elkaar vergelijken die wel een aanvullende dekking bieden. Door te vergelijken vind je altijd precies die verzekering die tegemoet komt aan jouw wensen en vind je bovendien die verzekering die de beste prijs-kwaliteitsverhouding biedt. En zo kun jij straks gewoon de orthomanuele geneeskunde vergoeding 2025 tegemoet zien. Verzekeraars zijn vaak niet heel scheutig met alternatieve geneeswijzen vergoedingen. In dit specifieke geval biedt zelfs niet eens elke verzekering deze dekking aan. Lees ook meer over zorgverzekering vergoedingen.

Moet je voor de orthomanuele geneeskunde een aanvullende vergoeding afsluiten?

Ja, want de basisverzekering vergoedt dit niet, zoals ook niet alle verzekeraars een aanvullende dekking bieden voor deze alternatieve geneeswijze overigens.

Waar let je op bij het afsluiten van de verzekering?

Sluit je een aanvullende verzekering af, check dan vooral goed de polisvoorwaarden. Er worden nogal eens extra eisen gesteld door de aanbiedende verzekeraar.

Hoe kies je de voor jou perfecte zorgverzekering?

Je komt als vanzelf uit bij de perfecte zorgverzekering met de juiste dekking door de verzekeraars en hun dekking op deze website met elkaar te vergelijken.

4.9/5 - (53 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd