Gewichtsconsulent vergoeding 2025

Wil je wel heel graag afvallen maar lukt je dit niet echt? Dan kun je een gewichtsconsulent inschakelen Die kan je met advies en tips helpen bij het inderdaad lastige proces dat afvallen heet. Er zijn verzekeraars die vanuit de aanvullende verzekering een gewichtsconsulent vergoeding 2025 aanbieden.

Gezonde mensen met een gewichtsprobleem

Een voedingsconsulent is geen diëtist, geen voedingsdiëtist en ook geen voedingstherapeut. Gewichtsconsulenten werken met gezonde mensen die te maken hebben met gewichtsproblemen. Doorgaans neemt de gewichtsconsulent mensen met een bmi , body mass index, tussen de 18,5 en 30 in behandeling.  Heeft iemand te maken met overgewicht en wil het om medische redenen afvallen?  Of zijn de overtollige kilo’s het gevolg van een medische oorzaak? Dan mag de gewichtsconsulent je niet behandelen. Je huisarts kan dan zorgen dat je elders behandeld wordt.

Gewichtsconsulent vergoeding 2025 uit de aanvullende verzekering

Er is geen gewichtsconsulent vergoeding 2025 vanuit de basisverzekering beschikbaar.  Er zijn wel enkele verzekeraars die een gewichtsconsulent vergoeding 2025 aanbieden vanuit een aanvullende verzekering. Kies je voor de gewichtsconsulent en ontvang je de  gewichtsconsulent vergoeding 2025? Dan kan de consulent zich richten op onder andere het streefgewicht, supplementen en medicijnen, de mate van bewegen, het eetpatroon en de lengte en het gewicht.

Vergelijk op zorgverzekerinq.nl de verschillende verzekeraars

 Wil jij een gewichtsconsulent vergoeding 2025? Dan doe je er verstandig aan hier de verzekeraars die deze vergoeding aanbieden hier met elkaar te vergelijken. Vergelijk de verzekeraars op basis van prijs en inhoud – check dus goed de polisvoorwaarden en vergoedingen– en maak de voor jou beste keuze.

Is er een gewichtsconsulent vergoeding uit het basispakket?

Nee, vanuit de basisverzekering is geen dergelijke vergoeding beschikbaar. Wil je deze vergoeding, dan dien je aanvullend verzekerd te zijn.

Is er wel een aanvullende verzekering?

Ja, er zijn verzekeraars die een aanvullende verzekering bieden. De verzekeraars eisen dan vaak wel dat je een gewichtsconsulent die bij de BGN aangesloten is kiest.

Wat is de rol van Zorgverzekerinq.nl?

Die is helder. Hier op Zorgverzekerinq.nl kun je de verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken om zo tot de voor jou beste verzekeraar te komen.

5/5 - (43 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd