Refertilisatie vergoeding 2025

Interesse in een goedkope zorgverzekering met refertilisatie vergoeding in 2025? Zorgverzekeraar ONVZ (Vrije Keuze + Vrije Keuze Topfit) is de voordeligste voor € 205,60 en 885 eigen risico. Zonder vrijwillig eigen risico heeft ONVZ (Vrije Keuze + Vrije Keuze Topfit) de voordeligste zorgverzekering voor € 225,60 premie. De beste dekking heeft zorgverzekeraar ONVZ (Vrije Keuze + Vrije Keuze Topfit) voor € 225,60 premie per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
271,48
Zorgkeuze
zeer ruim
100%, na wachttijd van 1 jaar
  • Gratis tandongevallen-verzekering
  • Bellen is niet mogelijk
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
271,48
Zorgkeuze
zeer ruim
100%, na wachttijd van 1 jaar
  • Gratis tandongevallen-verzekering
  • Bellen is niet mogelijk

In bepaalde gevallen is het prima mogelijk om een sterilisatie ongedaan te maken. Mensen die dit overwegen willen dan weer vruchtbaar door het keven gaan om zo toch aan gezinsuitbreiding te kunnen werken.  Het ongedaan proberen te maken van een eerder uitgevoerde sterilisatie is wat we refertilisatie noemen.

Refertilisatie is het ongedaan maken van een eerder uitgevierde sterilisatie

Nog steeds komt het voor dat mensen spijt krijgen van een sterilisatie. Vaak  is dat het geval als sprake is van een nieuwe relatie en mensen alsnog graag samen een kindje willen. Refertilisatie  betekent dat een specialist zich buigt over de vraag of het mogelijk is om de situatie te herstellen naar de situatie zoals die voor sterilisatie was.  Bovendien vindt onderzoek plaats of een operatie oplossing kan bieden om de oude staat te herstellen.

Geen refertilisatie vergoeding 2025 vanuit het basispakket

Er is vanuit de basisverzekering geen refertilisatie vergoeding 2025 beschikbaar. Je kunt om in aanmerking te komen voor de refertilisatie vergoeding 2025 wel een aanvullende verzekering afsluiten. Doe je dat, dan is het wel zaak om goed de voorwaarden die gesteld zijn door de verzekeraars goed door te nemen. Die voorwaarden kunnen per verzekeraar verschillen. De meeste verzekeraars die een refertilisatie vergoeding 2025 vanuit de aanvullende verzekering uitkeren, eisen dat de behandeling plaatsvindt bij een door de verzekeraar gecontracteerd ziekenhuis of kliniek. Kies je toch voor een ander ziekenhuis, dan zal sprake zijn van een lagere dekking.

De beste zorgverzekering vind je via zorgverzekerinq.nl

Overigens vind je de beste zorgverzekering hier, via Zorgverzekerinq.nl. Je vergelijkt de verzekeraars, checkt de polisvoorwaarden en sluit de voor jou beste deal. Kind kan de was doen. Ontdek meer over zorgverzekering vergoedingen.

Dekt het basispakket de refertilisatie vergoeding?

Nee, er is geen dekking vanuit de basisverzekering, Om een vergoeding te krijgen, dien je dus een aanvullende verzekering af te sluiten.

Gelden er voorwaarden voor een aanvullende verzekering?

Dat verschilt per verzekeraar, waardoor het checken van de polisvoorwaarden noodzakelijk is. Vaak eist de verzekeraar wel dat gebruik gemaakt wordt van een gecontracteerd ziekenhuis of kliniek.

Vind je hier de beste zorgverzekering?

Ja. Door hier op Zorgverzekerinq.nl de verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken, vind je al snel de voor jou beste verzekeraar. Check behalve de prijs zeker ook de polisvoorwaarden.

5/5 - (24 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd