Bindweefselmassage vergoeding 2025

Op zoek naar een zorgverzekering met vergoeding voor bindweefselmassage in 2025? Anderzorg (Basis + Extra) is de goedkoopste met bindweefselmassage vergoeding van € 139,80 en een eigen risico van 885. Met een lager eigen risico heeft Anderzorg (Basis + Extra) de goedkoopste zorgverzekering voor € 157,30 zorgpremie. De beste dekking heeft Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 2 sterren) voor € 162,70 premie per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
224,88
Zorgkeuze
ruim
100%, max. € 300,- p/j
 • Ruime zorgkeuze
 • Inclusief 4 premium apps
 • Zorgverleners zonder contract beperkt vergoed
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
224,88
Zorgkeuze
ruim
100%, max. € 300,- p/j
 • Ruime zorgkeuze
 • Inclusief 4 premium apps
 • Zorgverleners zonder contract beperkt vergoed

Zoek jij een zorgverzekering met een bindweefselmassage vergoeding? Wij helpen je graag verder met belangrijke informatie over bindweefselmassage en de vergoeding vanuit je zorgverzekering in 2025. Bindweefselmassage kan helpen bij diverse klachten. Helaas krijg je hier geen vergoeding voor vanuit de basisverzekering. Een vergoeding voor bindweefselmassage is alleen verkrijgbaar vanuit een aanvullende verzekering.

Wat is blindweefselmassage?

Het bindweefsel bevind zit tussen je huis en spieren. Hierdoor zit je stevig in elkaar, en worden onder andere je organen beschermd. Hierdoor helpt het bijvoorbeeld om de benodigde voedingsstoffen door je lichaam te verplaatsen. Massage aan je bindweefsel heeft als doel om je organen positief te stimuleren.

Blindweefselmassage helpt bij:

 • Slechte doorbloeding;
 • Littekens;
 • Migraine;
 • Cellulitis;
 • Tot slot striae.

Aanvullende verzekering blindweefselmassage vergoeding

Doordat in het basispakket geen blindweefselmassage vergoeding is opgenomen heb je afhankelijk van een aanvullende polis. Er zijn een aantal zorgverzekeraars die een vergoeding bieden voor deze type zorg in 2025. Via een aanvullende zorgverzekering krijg je vergoedingen, maar je moet wel voldoen aan de voorwaarden. Lees altijd goed de polisvoorwaarden en vergoedingen door op de site van de zorgmaatschappij, hierin lees je exact wat desbetreffende voorwaarden zijn voor de bindweefselmassage vergoeding. Dit kan betekenen dat je alleen naar een erkende-arts terecht kunt voor een behandeling, en wat het maximum bedrag is of aantal behandelingen.

Is er dekking vanuit het basispakket voor bindweefsel massage?

Nee, er geldt geen vergoeding vanuit de basisverzekering. Wil je een vergoeding, dan sluit je een aanvullende verzekering af.

Waar let je op bij de aanvullende verzekering?

Let vooral op de aanvullende eisen die worden gesteld als je een aanvullende verzekering afsluit. Check dus de kleine lettertjes goed.

Hoe vind je de beste verzekeraar?

Die vind je hier op deze website door de verzekeraars met elkaar te vergelijken.

4.9/5 - (30 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
 • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
 • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
 • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd