Extra tandartsdekking na ongeval vergoeding 2025

Behoefte naar een goedkope zorgverzekering met vergoeding voor extra tandartsdekking na ongeval in 2025? United Consumers (Basis Keuze + Hulp na Tandongeval) heeft de goedkoopste zorgverzekering voor € 124,45 en 885 eigen risico. Met een lager eigen risico heeft VinkVink (Basis + Buitenland & Tandongeval) de voordeligste zorgverzekering voor € 134,84 zorgpremie. De hoogste dekking heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis (Basis Budget + Basis Plus Module) voor € 142,70 premie per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
204,

-

Zorgkeuze
ruim
100%, max. € 10.000,- p. ongeval
  • Ruime zorgkeuze
  • Gratis Leuk & Gezond waardebon twv € 40,-
  • Gratis tandongevallenverzekering

Even afkloppen, maar we kunnen allemaal betrokken raken bij een ongeval en als gevolg daarvan te maken krijgen met schade aan het gebit. Om in aanmerking te komen voor een extra tandartsdekking na ongeval vergoeding 2025 dien je boven de achttien jaar wel aanvullend verzekerd te zijn.

Tot achttien jaar extra tandartsdekking na ongeval vergoeding 2025 vanuit basisverzekering

Dat ongeluk blijft in een klein hoekje zitten. Heb je na een ongeval te maken hebben met schade aan het gebit? Moet er bijvoorbeeld een nieuwe brug aan te pas komen om je gebit te herstellen? Tot het achttiende levensjaar wordt er dan een extra tandartsdekking na ongeval vergoeding 2025 vanuit de basisverzekering vergoed. Ben je bovendien de achttien jaar, dan kan er eventueel een extra tandartsdekking na ongeval vergoeding 2025  uitgekeerd worden. Let op, in de meeste gevallen is dan wel toestemming van de verzekeraar noodzakelijk.

Niet elke verzekeraar biedt een aanvullende verzekering met extra tandartsdekking

Verwar de extra tandartsdekking na ongeval vergoeding 2025 niet met een eventueel afgesloten aanvullende tandartsverzekering. Dit is namelijk toch iets heel anders. Niet alle verzekeraars bieden overigens een extra tandartsdekking na ongeval vergoeding 2025  aan. Daarmee wordt het belang van het vergelijken extra belangrijk. Nadat je die verzekeraars gevonden hebt die wel een extra tandartsdekking na ongeval verzekering 2025 bieden, vergelijk je die met elkaar en zo rolt de voor jou ideale zorgverzekeraar uit de bus. Check goed de polisvoorwaarden en andere voorwaarden van de aanvullende verzekeringen. Ontdek meer over zorgvergoeding.

Wanneer valt de extra tandartsdekking na ongeval vergoeding in het basispakket van de zorgverzekeraar?

Er wordt een dergelijke vergoeding uitgekeerd vanuit de basisverzekering aan mensen tot achttien jaar.

En hoe zit het voor mensen boven de achttien jaar?

Willen die voor een dergelijke vergoeding in aanmerking komen, dan moeten ze een verzekeraar vinden die dit vanuit een aanvullende verzekering aanbiedt. Niet alle verzekeraars doen dat.

Vind ik via Zorgverzekerinq.nl de juiste verzekeraar?

Ja, want hier kun je de verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. Aan de hand van jouw specifieke wensen en eisen kom je zo als vanzelf uit bij de voor jou meest geschikte verzekeraar uit.

5/5 - (37 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd