Psychosomatische fysiotherapie vanaf 18 jaar vergoeding 2024

Vind jij een zorgverzekering met vergoeding voor psychosomatische fysiotherapie vanaf 18 jaar belangrijk in 2024? Just (Basic + Just Live) is de goedkoopste voor € 126,70 en een eigen risico van 885. Met 385 eigen risico heeft FBTO (Basis + Module Spieren & Gewrichten 100) de goedkoopste zorgverzekering voor € 135,20 zorgpremie. De beste dekking voor psychosomatische fysiotherapie heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) voor € 149,40 premie per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Wil je vanuit de fysiotherapie vergoeding in aanmerking komen voor de psychosomatische fysiotherapie vanaf 18 jaar vergoeding 2024, dan moet je aanvullend verzekerd zijn. In tegenstelling tot de behandelingen voor kinderen, wordt er niets vanuit de basisverzekering vergoed.

Bekijk hier de vergoedingen voor psychosomatische fysiotherapie tot 18 jaar.

Psychosomatische fysiotherapie vanaf 18 jaar vergoeding 2024: als stress fysieke klachten oplevert

Het kan zomaar gebeuren dat je door ontstane spanningen en stress te maken krijgt met allerlei fysieke klachten. Die klachten kunnen verschillend zijn en betrekking hebben op de nek, de rug of het bekken. Er kan echter ook sprake zijn van onverklaarbare spierpijn en extreme oververmoeidheid. In dat geval kan de psychosomatische fysiotherapeut uitkomst bieden. Wil je in aanmerking komen voor een fysiotherapie vergoeding in de vorm van een psychosomatische fysiotherapie vanaf 18 jaar vergoeding 2024, dan sluit je een aanvullende verzekering af.

Vergelijk hier de verzekeraars en kies voor de beste verzekeraar

Welke verzekeraar het best aansluit bij jouw wensen en eisen en welke verzekeraar een psychosomatische fysiotherapie vanaf 18 jaar vergoeding 2024 aanbiedt, check je op deze website. Door die verzekeraars met elkaar te vergelijken, kom je als vanzelf uit bij de voor jou meest aantrekkelijke verzekeraar. Vergelijk ook de polisvoorwaarden en het maximale bedrag of het maximaal aantal behandelingen dat je krijgt vanuit de psychosomatische fysiotherapie vanaf 18 jaar vergoeding 2024. Vervolgens kies je voor die verzekeraar met het voor jou meest aantrekkelijke pakket.

Bekijk hier meer vergoedingen van de zorgverzekeringen.

Is er een psychosomatische fysiotherapie vanaf 18 jaar vergoeding vanuit de basisverzekering?

Nee. Alleen de behandeling van kinderen voor psychosomatische fysiotherapie wordt vanuit de basisverzekering vergoed. Vanaf 18 jaar niet meer.

Is er wel een aanvullende verzekering beschikbaar?

Ja, je kunt een psychosomatische fysiotherapie vanaf 18 jaar vergoeding krijgen als je aanvullend verzekerd bent. Deze vergoedt tot een maximaal bedrag per jaar de behandelingen die noodzakelijk zijn als stress en spanning in je lichaam fysieke klachten hebben opgeleverd.

Hoe vind je en sluit je de voor jou beste verzekering af?

Heel simpel. Door hier op Zorgverzekerinq.nl de verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken. Check niet alleen de prijs, maar vergeet zeker niet de polisvoorwaarden goed door te nemen.

5/5 - (37 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd