MammaPrint vergoeding 2025

Op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering met mammaprint vergoeding in 2025? Zorgverzekeraar ONVZ (Vrije Keuze + OntzorgPlus) heeft de laagste premie voor € 135,70 en een eigen risico van 885. Zonder vrijwillig eigen risico heeft ONVZ (Vrije Keuze + OntzorgPlus) de goedkoopste zorgverzekering voor € 155,70 premie. De beste dekking heeft ONVZ (Vrije Keuze + OntzorgPlus) voor € 155,70 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
271,48
Zorgkeuze
zeer ruim
100%
  • Gratis tandongevallen-verzekering
  • Bellen is niet mogelijk
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
271,48
Zorgkeuze
zeer ruim
100%
  • Gratis tandongevallen-verzekering
  • Bellen is niet mogelijk
Goede dekking
Maximale korting
271,48
Zorgkeuze
zeer ruim
100%
  • Gratis tandongevallen-verzekering
  • Bellen is niet mogelijk

Een MammaPrint noemt men ook wel een mammografie. Dit staat voor borstonderzoek naar afwijkend weefsel in de borst. De test gebruikt men vooral bij het onderzoek naar borstkanker. Omdat er volgens de geleerden sprake is van aantoonbare gezondheidswinst, geldt er een MammaPrint vergoeding 2025 vanuit de basisverzekering.

Het vroegtijdig opsporen van borstkanker

Het in een vroeg stadium opsporen van borstkanker. Dat kan met behulp van de MammaPrint. De resultaten van de MammaPrint geven richting voor het behandelplan. Via MammaPrint kan namelijk het eventuele risico op uitzaaiingen ingeschat worden. De MammaPrint is leidend voor een aanvullende behandeling of niet. Een aanvullende behandeling kan bijvoorbeeld chemotherapie zijn. Voor de MammaPrint is overigens een stukje weefsel noodzakelijk. Via een naaldbiopt neemt een specialkist dit af.

De MammaPrint vergoeding 2025 wordt vanuit de basis zorgverzekering uitgekeerd

De MammaPrint vergoeding 2025 heeft een dekking vanuit de basisverzekering. Het is een feit dat het tot aantoonbare gezondheidswinst leidt.

Je vind de voor jou beste verzekeraar via zorgverzekerinq.nl

Je vindt overigens de voor jou beste zorgverzekering door hier op Zorgverzekerinq.nl de verschillende verzekeraars met hun vergoedingen met elkaar te vergelijken. Dat doe je op basis van jouw specifieke zorgbehoefte. Kijk verder dan alleen naar de prijs, maar check ook goed de polisvoorwaarden en de eventuele aanvullende eisen van de verzekeraar zoals bijvoorbeeld behandeling bij een door de verzekeraar gecontracteerde specialist. Vind meer over zorgverzekering vergoedingen.

Biedt de basisverzekering een MammaPrint vergoeding?

Ja, de MammaPrint vergoeding wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Dit omdat er volgens de mensen die er over gaan sprake is van gezondheidswinst.

Kun je voor de MammaPrint vergoeding een aanvullende verzekering afsluiten?

Ja, er zijn verschillende verzekeraars die vanuit de aanvullende verzekering een MammaPrint vergoeding uitkeren. Check of er eventueel eisen worden gesteld aan deze verzekering.

Vind je de beste zorgverzekering via Zorgverzekerinq.nl?

Dat klopt. Op Zorgverzekerinq.nl kun je de verschillende verzekeraars namelijk prima met elkaar vergelijken. Check verder de polisvoorwaarden en kies vervolgens voor die verzekering die aansluit bij jouw specifieke zorgwensen.

4.9/5 - (24 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd