Proctologie vergoeding 2025

Wil jij een zorgverzekering met vergoeding voor proctologie in 2025? De Friesland (Alles Verzorgd Polis + AV Standaard) is de voordeligste voor € 146,70 en een eigen risico van 885. Met 385 eigen risico heeft De Friesland (Alles Verzorgd Polis + AV Standaard) de goedkoopste zorgverzekering voor proctologie: € 164,20 zorgpremie. De hoogste dekking heeft zorgverzekeraar De Friesland (Alles Verzorgd Polis + AV Standaard) voor € 164,20 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
225,59
Zorgkeuze
ruim
100%, max. € 40,- p. dag, max. € 200,- p/j
  • Snel antwoord op vragen met dokter Appke
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
225,59
Zorgkeuze
ruim
100%, max. € 40,- p. dag, max. € 200,- p/j
  • Snel antwoord op vragen met dokter Appke
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
Goede dekking
Maximale korting
225,59
Zorgkeuze
ruim
100%, max. € 40,- p. dag, max. € 200,- p/j
  • Snel antwoord op vragen met dokter Appke
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven

Het is buitengewoon vervelend als je te maken hebt met klachten rond de anus en de dikke darm. Mensen lopen vaak te lang door met klachten voor ze eindelijk naar de huisarts gaan. En dat terwijl proctologie je kan helpen bij dergelijke klachten. Lees hier meer over de proctologie vergoeding 2025.

Voor klachten en aandoeningen aan de anus kies je een verzekering met een proctologie vergoeding 2025

Een proctoloog behandelt alle klachten en aandoeningen rond de anus. Bekende voorbeelden van dergelijke klachten zijn aambeien en fistels. Voor deze aandoeningen kan de proctoloog al snel verlichting bieden wat betreft de pijn. Een derde aandoening die  je in dit kader vaak hoort is fecale incontinentie. Dit is ongewild verlies van ontlasting. Het is verstandig de proctoloog in te schakelen bij vochtverlies uit de anus en jeuk en pijn in dit lichaamsdeel. Dat geldt ook voor ongewild verlies van ontlasting, bloedverlies bij ontlasting en een zwaar gevoel rondom de anus.

Alternatieve geneeswijzen vergoedingen slechts zelden uit het basispakket

Alleen vanuit de aanvullende verzekering kun je in aanmerking komen voor een proctologie vergoeding 2025. Alternatieve geneeswijzen vergoedingen worden slechts zelden vanuit de basisverzekering vergoed. Niet alle verzekeraars zullen een proctologie vergoeding 2025 uitkeren overigens. Zaak dus om dat eerst via de informatie op deze website in beeld te brengen.

Vergelijk de verzekeraars op deze website

Heb je de verzekeraars in beeld die een proctologie vergoeding 2025 uitkeren, vergelijk de verzekeraars dan op deze website. Vervolgens kun je een weloverwogen beslissing nemen en sluit je de voor jou perfecte verzekering af.  Belangrijk is wel altijd eerst de kleine lettertjes van de verzekeringspolis door te nemen. Vaak stellen verzekeraars namelijk aanvullende eisen bij het afsluiten van een verzekering met een proctologie vergoeding 2025. Zo wordt vaak geëist dat de behandelaar is aangesloten bij een beroepsvereniging. Lees ook meer over andere zorgverzekering vergoedingen.

Wat is eigenlijk proctologie?

De proctoloog behandelt klachten en aandoeningen rondom de anus. Behandeling van de proctoloog wordt niet vanuit de basisverzekering vergoed.

Is er een aanvullende verzekering voor proctologie?

Je kunt je aanvullend verzekeren voor proctologie. Dat kan overigens niet standaard bij elke verzekeraar.

Hoe vind je de beste aanvullende verzekering voor proctologie?

Selecteer op deze website de verzekeraars die een dergelijke verzekering aanbieden en vergelijk ze ook op deze website. Daarna kun je een weloverwogen beslissing nemen en sluit je de beste zorgverzekering af.

5/5 - (35 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd