Laserepilatie vergoeding 2025

Wil jij in 2025 een goedkope zorgverzekering met laserepilatie vergoeding? Anderzorg (Basis + Extra) heeft de goedkoopste zorgverzekering voor € 139,80 en een eigen risico van 885. Zonder vrijwillig eigen risico heeft Anderzorg (Basis + Extra) de goedkoopste zorgverzekering voor € 157,30 zorgpremie. De beste dekking voor epileren met een laser heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 3 sterren) voor € 181,70 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Met name vrouwen die te maken hebben met overbeharing kunnen erg veel baat hebben bij laserepilatie. De haarzakjes worden dan met behulp van een laser behandeld. Daardoor kan er in principe nooit meer een haartje groeien.

Geen laserepilatie vergoeding 2025 vanuit de basisverzekering

Bij laserepilatie verdwijnen meerdere van de genoemde haarzakjes tegelijk. Dit met dank aan de puls van een laser. Voor de laserepilatie vergoeding 2025 is geen dekking vanuit de basisverzekering. Wel vind je een aantal zorgverzekeraars die vanuit de aanvullende verzekering een laserepilatie vergoeding 2025 uitkeren. Het gaat dan vaak wel om een eenmalige aangelegenheid. Er dient dan bovendien sprake te zijn van overmatige haargroei in het gezicht.

De aanvullende eisen van de zorgverzekeraars

De verzekeraars die vanuit de aanvullende verzekering een laserepilatie vergoeding 2025 uitkeren vanuit de huidtherapie vergoeding, stellen overigens individueel vaak wel voorwaarden aan de behandeling. Zo moet een behandeling plaatsvinden bij een gecontracteerde behandelaar en moet er soms een doorverwijzing zijn van de huisarts of een specialist. De therapeut dient BIG-erkend te zijn en de instelling waar je de behandeling ondergaat dient in de meeste gevallen aangesloten te zijn bij de NVH. De behandelend therapeut dient eveneens opgenomen te zijn in het kwaliteitsregister.

Vergelijk op deze website de verzekeraars

Zaak dus de verzekeraars die een laserepilatie vergoeding 2025 uitkeren te selecteren en vervolgens met elkaar te vergelijken. Vergelijk op basis van jouw zorgbehoeften en vergeet zeker niet de polisvoorwaarden met de aanvullende eisen goed door te nemen. Bekijk ook de zorgverzekering vergoedingen voor je een keuze maakt.

Is er sprake van een laserepilatie vergoeding?

Ja, mits je een aanvullende verzekering hebt afgesloten. Bovendien worden door de verzekeraars nogal wat aanvullende voorwaarden gesteld voor er uitgekeerd wordt.

Wat zijn aanvullende voorwaarden die gesteld worden?

De voorwaarden verschillen per verzekeraar. Het kan dan gaan om een doorverwijzing van een huisarts of een specialist. Ook kan geëist worden dat de therapeut een BIG-registratie heeft en dient een instelling aangesloten te zijn bij het NVH.

Hoe vind je de voor jou beste verzekeraar?

Dat doe je door hier op zorgverzekerinq.nl de verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken. Aan de hand van jouw wensen en eisen vind je zo de voor jou meest geschikte zorgverzekering.

5/5 - (27 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd