Neuraaltherapie vergoeding 2023

Op onze website kun je op eenvoudige wijze zorgverzekeraars met elkaar vergelijken. Als je graag de kosten voor neuraaltherapie vergoed ziet worden en de neuraaltherapie vergoeding 2023 wilt krijgen, dan kies je voor een aanvullende verzekering.

 

Zo keert de balans in je lichaam terug

Neuraaltherapie geldt als een alternatieve geneeswijze. De therapie werkt met dunne injectienaaldjes waarin verdovingsmiddel is opgenomen. Deze injecties moeten zorgen dat de balans in je lichaam terugkeert. Neuraaltherapie is in ons land nog redelijk onbekend, in een land als Duitsland bijvoorbeeld past men het al vaak toe. Neuraaltherapie gaat uit van het lichaam als geheel. Littekens ontstekingen en ziektes verstoren dit geheel en dat levert blokkades op. Met behulp van injectienaaldjes met een verdovingsmiddel lossen de blokkades op. De naaldjes worden ingespoten op de plek waar de blokkades zitten. Met de injecties kan de balans in je lichaam terugkeren.

Alleen dekking voor neuraaltherapie vergoeding 2023 uit de aanvullende verzekering

Je krijgt dus geen neuraaltherapie vergoeding 2023 vanuit de basisverzekering. Dus rest je als je aanspraak wilt maken op de neuraaltherapie vergoeding 2023 niets anders dan het afsluiten van een aanvullende verzekering. Zeker wat deze aanvullende verzekering betreft is het goed altijd goed de polisvoorwaarden door te lezen. Verzekeraars stellen namelijk vaak extra eisen voor ze een neuraaltherapie vergoeding 2023 uitkeren, zoals ze toch al kritisch zijn ten opzichte van alternatieve geneeswijzen vergoedingen.

Lees de polisvoorwaarden altijd goed door

Zaak dus de polisvoorwaarden echt goed door te lezen, ook om te zien wat de verzekeraars aan maximale vergoeding uitkeren. Selecteer de verzekeringen die een aanvullende dekking voor neuraaltherapie bieden en vergelijk ze vervolgens met elkaar. Zo sluit je dus gemakkelijk een maatwerk verzekering met dekking voor neuraaltherapie. Ontdek meer over zorgverzekering vergoedingen.

Wat is eigenlijk neuraaltherapie?

Neuraaltherapie is in ons land nog wat onbekend. Het is een alternatieve geneeswijze, die dus alleen dekking vindt middels een aanvullende verzekering, die de balans in het lichaam moet herstellen. Dat gebeurt middels dunne injectienaaldjes die in blokkades in het lichaam worden gespoten.

Is er een vergoeding vanuit de basisverzekering?

Nee. Vanuit de basisverzekering worden alternatieve geneeswijzen niet vergoed. Je moet dus een aanvullende verzekering afsluiten wil je in aanmerking komen voor een vergoeding.

Hoe sluit je een aanvullende verzekering af?

Dat doe je door hier de verzekeraars die een aanvullende dekking voor neuraaltherapie bieden te vergelijken. Vervolgens kies je die verzekering die tegemoet komt aan jouw wensen en eisen.

5/5 - (26 stemmen)
Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd