Neuraaltherapie vergoeding 2025

Behoefte aan een zorgverzekering met vergoeding voor neuraaltherapie in 2025? Zorgverzekeraar Anderzorg (Basis + Extra) is de goedkoopste met neuraaltherapie vergoeding voor € 139,80 en 885 eigen risico. Met een lager eigen risico heeft Anderzorg (Basis + Extra) de meest aantrekkelijke zorgverzekering voor € 157,30 premie. De beste dekking heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 2 sterren) voor € 162,70 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
224,88
Zorgkeuze
ruim
100%, max. € 40,- p. dag, max. € 200,- p/j
  • Ruime zorgkeuze
  • Inclusief 4 premium apps
  • Zorgverleners zonder contract beperkt vergoed
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
224,88
Zorgkeuze
ruim
100%, max. € 40,- p. dag, max. € 200,- p/j
  • Ruime zorgkeuze
  • Inclusief 4 premium apps
  • Zorgverleners zonder contract beperkt vergoed

Op onze website kun je op eenvoudige wijze zorgverzekeraars met elkaar vergelijken. Als je graag de kosten voor neuraaltherapie vergoed ziet worden en de neuraaltherapie vergoeding 2025 wilt krijgen, dan kies je voor een aanvullende verzekering.

Zo keert de balans in je lichaam terug

Neuraaltherapie geldt als een alternatieve geneeswijze. De therapie werkt met dunne injectienaaldjes waarin verdovingsmiddel is opgenomen. Deze injecties moeten zorgen dat de balans in je lichaam terugkeert. Neuraaltherapie is in ons land nog redelijk onbekend, in een land als Duitsland bijvoorbeeld past men het al vaak toe. Neuraaltherapie gaat uit van het lichaam als geheel. Littekens ontstekingen en ziektes verstoren dit geheel en dat levert blokkades op. Met behulp van injectienaaldjes met een verdovingsmiddel lossen de blokkades op. De naaldjes worden ingespoten op de plek waar de blokkades zitten. Met de injecties kan de balans in je lichaam terugkeren.

Alleen dekking voor neuraaltherapie vergoeding 2025 uit de aanvullende verzekering

Je krijgt dus geen neuraaltherapie vergoeding 2025 vanuit de basisverzekering. Dus rest je als je aanspraak wilt maken op de neuraaltherapie vergoeding 2025 niets anders dan het afsluiten van een aanvullende verzekering. Zeker wat deze aanvullende verzekering betreft is het goed altijd goed de polisvoorwaarden door te lezen. Verzekeraars stellen namelijk vaak extra eisen voor ze een neuraaltherapie vergoeding 2025 uitkeren, zoals ze toch al kritisch zijn ten opzichte van alternatieve geneeswijzen vergoedingen.

Lees de polisvoorwaarden altijd goed door

Zaak dus de polisvoorwaarden echt goed door te lezen, ook om te zien wat de verzekeraars aan maximale vergoeding uitkeren. Selecteer de verzekeringen die een aanvullende dekking voor neuraaltherapie bieden en vergelijk ze vervolgens met elkaar. Zo sluit je dus gemakkelijk een maatwerk verzekering met dekking voor neuraaltherapie. Ontdek meer over zorgverzekering vergoedingen.

Wat is eigenlijk neuraaltherapie?

Neuraaltherapie is in ons land nog wat onbekend. Het is een alternatieve geneeswijze, die dus alleen dekking vindt middels een aanvullende verzekering, die de balans in het lichaam moet herstellen. Dat gebeurt middels dunne injectienaaldjes die in blokkades in het lichaam worden gespoten.

Is er een vergoeding vanuit de basisverzekering?

Nee. Vanuit de basisverzekering worden alternatieve geneeswijzen niet vergoed. Je moet dus een aanvullende verzekering afsluiten wil je in aanmerking komen voor een vergoeding.

Hoe sluit je een aanvullende verzekering af?

Dat doe je door hier de verzekeraars die een aanvullende dekking voor neuraaltherapie bieden te vergelijken. Vervolgens kies je die verzekering die tegemoet komt aan jouw wensen en eisen.

5/5 - (26 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd