Camouflagetherapie vergoeding 2025

Interesse in een goedkope zorgverzekering met camouflagetherapie vergoeding in 2025? Zorgverzekeraar Anderzorg (Basis + Extra) is de voordeligste voor € 139,80 en 885 eigen risico. Zonder vrijwillig eigen risico heeft Anderzorg (Basis + Extra) de voordeligste zorgverzekering voor € 157,30 premie. De beste dekking voor camouflagetherapie heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 3 sterren) voor € 181,70 premie per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
224,88
Zorgkeuze
ruim
80%, max. € 200,- p/j (incl. camouflagemiddelen)
  • Ruime zorgkeuze
  • Inclusief 4 premium apps
  • Zorgverleners zonder contract beperkt vergoed
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
224,88
Zorgkeuze
ruim
80%, max. € 200,- p/j (incl. camouflagemiddelen)
  • Ruime zorgkeuze
  • Inclusief 4 premium apps
  • Zorgverleners zonder contract beperkt vergoed

Om kleurafwijkingen als gevolg van littekens, spataders en huidaandoeningen aan te pakken gebruik je camouflagetherapie. De kleurafwijkingen kunnen met deze therapie een minder opvallend karakter krijgen.

Geen camouflagetherapie vergoeding 2025 uit basispakket

Uit de basisverzekering wordt geen camouflagetherapie vergoeding 2025 uitgekeerd. Dat wil echter niet zeggen dat je helemaal niet in aanmerking komt voor een camouflagetherapie vergoeding 2025. Verschillende verzekeraars bieden namelijk een aanvullende verzekering aan. De verschillende verzekeraars bieden overigens sterk verschillende vergoedingen aan. Ook kunnen aanvullende eisen gelden. Pas als je daar aan voldoet kan sprake zijn van een camouflagetherapie vergoeding 2025.

Vaak aanvullende eisen bij aanvullende verzekering

Critici zeggen overigens dat er van een huidtherapie geen sprake is. Dit vanwege het tijdelijke effect van de behandeling. Hoe dan ook, camouflagetherapie kan prima helpen bij littekens, brandwonden, pigmentvlekken, acne, spataderen en ook wijnvlekken. Zoals gesteld kunnen er voor er sprake is van een camouflagetherapie vergoeding 2025 wel eisen opgeld doen. Die eisen betreffen vaak dat er een verwijzing van een huisarts of een specialist moet zijn. Ook moet de therapeut een zogenaamde BIG-registratie hebben en lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Ook is vaak een notitie in het kwaliteitsregister van paramedici vereist. Alleen dan is de camouflagetherapie vergoeding 2025 binnen handbereik.

Check de polisvoorwaarden en de aanvullende eisen

Door de verzekeraars hier met elkaar te vergelijken, krijg je vanzelf in beeld wat de voor jou meest geschikte verzekeraar is. Dat doe je op basis van je eigen zorgbehoeften. Kijk verder dan alleen naar de oprijs en check ook de polisvoorwaarden en de aanvullende eisen goed. Ook andere zorgvergoedingen zijn slim om na te gaan.

Is er een camouflagetherapie vergoeding uit het basispakket?

Nee, de vergoeding wordt niet uitgekeerd vanuit de basisverzekering. Om een vergoeding te krijgen zul jij je dus aanvullend moeten verzekeren.

Gelden er aanvullende eisen voor de aanvullende verzekering?

De verzekeraars stellen inderdaad aanvullende eisen. Die eisen zijn per verzekeraar weer verschillend.

Hoe vind je de beste verzekering?

Heel simpel door de verzekeraars hier op zorgverzekerinq.nl te vergelijken op basis van jouw behoeften en wensen. Check altijd goed de voorwaarden en de eisen die gesteld worden aan de verzekering.

4.7/5 - (52 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd