Gezondheidscursussen vergoeding 2024

Wil jij in 2024 een goedkope zorgverzekering met gezondheidscursussen vergoeding? Unive (Zorg Select + Zorg Budget pakket) heeft de goedkoopste zorgverzekering voor € 126,95 en een eigen risico van 885. Zonder vrijwillig eigen risico heeft Unive (Zorg Select + Zorg Budget pakket) de goedkoopste zorgverzekering voor € 142,95 zorgpremie. De beste dekking voor een gezondheidscursus heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 2 sterren) voor € 162,70 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
206,75
Zorgkeuze
ruim
100%, max. € 75,- p/j
  • Inclusief Dokter bij de Hand app
  • Lage score op duurzaamheid
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
206,75
Zorgkeuze
ruim
100%, max. € 75,- p/j
  • Inclusief Dokter bij de Hand app
  • Lage score op duurzaamheid

In bepaalde gevallen kun je in aanmerking komen voor een gezondheidscursussen vergoeding 2024. In alle gevallen moet je dan wel kiezen voor een  aanvullende verzekering. Kijk welke verzekeraars je eventueel een gezondheidscursussen vergoeding 2024 uitkeren, vergelijk de verzekeringen en kies voor die verzekeraar die jou het best van dienst kan zijn.

Gezondheidscursussen vergoeding 2024 via aanvullende verzekering

Er zijn dus verzekeraars die een aanvullende verzekering aanbieden die een gezondheidscursussen vergoeding 2024 uitkeren. Dit kan ook het geval zijn als sprake is van een preventiecursus. Omdat er grote verschillen bestaan wat dit onderwerp betreft, is het buitengewoon verstandig de verzekeraars goed te checken en ze vervolgens hier op deze website te vergelijken.

Gezond blijven en je gezondheid verbeteren

Vaak geven de verzekeraars aan dat er alleen sprake van een gezondheidscursussen vergoeding 2024 als de cursussen gericht zijn op het bevorderen van de gezondheid of waarin je leert omgaan met jouw ziekte. Je bent daarna zelf in staat om gezond te blijven en je gezondheid te verbeteren. Vaak geldt de gezondheidscursussen vergoeding eveneens als het gaat om een EHBO-cursus om een certificaat te halen, een zelfde soort cursus om je certificaat te verlengen of losse modules van deze cursussen zoals bijvoorbeeld reanimatie en verbandleer.

De meest geschikte zorgverzekering

Check de verzekeraars dus of ze eventueel een gezondheidscursussen vergoeding 2024 uitkeren en vergelijk die verzekeringen vervolgens op deze website. Alleen zo kom je uit bij de voor jou meest geschikte verzekering.

Ontdek meer informatie over zorgverzekering vergoedingen.

Biedt de basisverzekering een gezondheidscursussen vergoeding?

Nee, dat bieden ze niet. Wil je in aanmerking komen voor een dergelijke vergoeding dan neem je een aanvullende verzekering.

Is er wel een aanvullende verzekering dan?

Ja. Omdat de vergoeding niet uit de basisverzekering vergoed wordt, zijn er verzekeraars die een aanvullende verzekering aanbieden.

Via Zorgverzekerinq.nl vind je de juiste verzekeraar?

Klopt helemaal. Vergelijk hier de verzekeraars om zo tot de voor jou beste zorgverzekering te komen.

5/5 - (39 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd