Orthomoleculaire geneeskunde vergoeding 2024

Logisch dat jij in aanmerking wilt komen voor de orthomoleculaire vergoeding 2024 als jij baat hebt bij de behandelingen van orthomoleculaire geneeskunde. Het is even zoeken en vergelijken, maar in dat geval is de perfecte zorgverzekering ook voor jou beschikbaar.

Ontdek nu hoeveel jij kan besparen

Orthomoleculaire geneeskunde vergoeding niet bij elke verzekeraar

Voor wie het niet weet. Bij orthomoleculaire geneeskunde ligt de focus zoveel mogelijk op gezonde voedingsstoffen en het tot je krijgen van zo weinig mogelijk schadelijke stoffen via de voeding die je neemt. De behandelingen moeten zorgen voor het bevorderen van de afvoerstoffen en de aanvulling van tekorten. Dit kan door de juiste voeding te nemen. De behandelaar zal je helpen door het maken van een dieet of het afgeven van een voedingsadvies. Soms krijg je extra supplementen toegediend om een tekort aan te vullen.

Voor zowel emotionele als lichamelijke klachten

Je kunt baat hebben van orthomoleculaire geneeskunde als je te maken hebt met zowel lichamelijke als emotionele klachten. Dus helpt deze geneeskunde tegen een hele reeks aan aandoeningen en klachten. Het is bovendien een geneeskunde die er voor wil zorgen dat je een gezonder mens wordt. Je kunt van de verzekeraar een orthomoleculaire geneeskunde vergoeding 2024 krijgen. Dan dien je echter wel aanvullend verzekerd te zijn.

Strenge houding ten opzichte van alternatieve geneeswijzen vergoeding

Geheel in lijn met de strenge houding die verzekeraars aannemen ten opzichte van alternatieve geneeswijzen vergoedingen, biedt niet elke verzekeraar standaard de mogelijkheid om een orthomoleculaire geneeskunde vergoeding 2024 te krijgen omdat niet elke verzekeraar de aanvullende dekking aanbiedt. Door op deze website die verzekeraars te filteren die wel een aanvullende dekking bieden en waar je dus wel een orthomoleculaire geneeskunde vergoeding 2024 kunt krijgen, heb je het koren al van het kaf gescheiden. Vervolgens is het nog een kwestie van het vergelijken van de verzekeraars en de enige juiste keuze maken.

Lees de polisvoorwaarden altijd goed door

Belangrijk bij eigenlijk alle alternatieve geneeswijzen is wel dat je altijd goed de polisvoorwaarden bekijkt. Vaak stellen verzekeraars extra eisen voor je in aanmerking komt voor de orthomoleculaire geneeskunde vergoeding 2024. Zo moet een behandelaar in de meeste gevallen bijvoorbeeld aangesloten zijn bij de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde. Lees hier over zorgverzekering vergoedingen in het algemeen.

Wat is orthomoleculaire geneeskunde?

Dit is een geneeskunde die zich richt op de voeding die je neemt. Klachten kunnen worden voorkomen door het volgen van een dieet of door het opvolgen van een voedingsadvies. De geneeskunde valt niet onder de basisverzekering.

Is er wel een aanvullende verzekering beschikbaar?

Ja, je kunt je aanvullend laten verzekeren om in aanmerking te komen voor een orthomoleculaire geneeskunde vergoeding. Het is wel even zoeken, want niet elke verzekeraar doet dat.

Hoe zit het met de polisvoorwaarden?

Zeker als jij een dergelijke verzekering afsluit is het verstandig de voorwaarden van de zorgverzekering goed door te nemen. Er worden niet zelden namelijk extra eisen gesteld aan de behandelend arts.

4.9/5 - (61 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd