Sport medisch advies vergoeding 2025

Op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering met sport medisch advies vergoeding in 2025? Zorgverzekeraar Unive (Zorg Select + Zorg Budget pakket) heeft de goedkoopste zorgverzekering voor € 126,95 en 885 eigen risico. Zonder vrijwillig eigen risico heeft Unive (Zorg Select + Zorg Budget pakket) de goedkoopste zorgverzekering voor € 142,95 premie. De beste sport medisch advies dekking heeft Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) voor € 149,40 premie per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

De sport medisch advies vergoeding 2025 kun je alleen tegemoet zien als je kiest voor een verzekeraar die hiervoor aanvullende dekking biedt. Vanuit de basisverzekering  krijgt sport medisch advies geen dekking.

Mensen die willen sporten of al sporten en een alternatief  zoeken

Sport medisch advies kan soelaas bieden voor mensen die willen gaan sporten. Dat geldt ook voor mensen die van plan zijn te sporten. Zij willen vaak weten wat de meest geschikte sport voor ze zou kunnen zijn, afgezet tegen de lichamelijke  gesteldheid.  Ook mensen die al sporten maar geblesseerd zijn geraakt (en hiervoor bijvoorbeeld zorg dragen door fysiotherapie )en zoeken naar een alternatief kunnen veel hebben aan sport medisch advies.  Ook sport medische behandelingen, sportkeuringen en sport medische consults vallen net als sport medisch onderzoek onder de sport medisch advies vergoeding 2025 als die uitgekeerd wordt.

Alleen sport medisch advies vergoeding 2025 als je aanvullend verzekerd bent

Een ding is zeker, de sport medisch advies vergoeding 2025 wordt alleen door een aantal zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering en dus niet vanuit de basisverzekering. Per verzekeraar  kan de sport medisch advies vergoeding 2025  anders zijn. Heb je een aanvullende verzekering die een sport medisch advies vergoeding 2025 uitkeert, dan dien je wel gebruik te maken van een ziekenhuis of kliniek die  waarmee die zorgverzekeraar een contract heeft. Ga je in zee met een zogenaamde niet-contractant, dan dien je alsnog (een deel)  zelf te betalen.

 Kwestie van vergelijken

Het is een gegeven dat als je die verzekering zoekt met de voor jou beste dekking, je de verschillende verzekeraars eerst goed met elkaar moet vergelijken. Dat kan prima op deze website. Na een vergelijk, toegespitst op jouw wensen en eisen, krijg je snel in beeld  wat de voor jou perfecte verzekering is.

Zit een sport medisch advies vergoeding in het basispakket?

Nee, dat is niet het geval. De basisverzekering keert een dergelijke vergoeding aan mensen die (willen) sporten niet uit.

Kun je je er wel aanvullend voor laten verzekeren?

Een aanvullende verzekering kun je zeker wel afsluiten om in aanmerking te komen voor een sport medisch advies vergoeding. Dan moet je wel zaken doen met een gecontracteerde zorgaanbieder.

Hoe vind je nou de beste zorgverzekering?

De beste zorgverzekering vind je hier. Want door hier de verzekeraars te vergelijken, komt vanzelf de voor jou meest gunstige zorgverzekering naar voren.

5/5 - (52 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd