EHBO cursussen vergoeding 2025

Een EHBO cursussen vergoeding 2025 kun je eventueel krijgen als je de juiste aanvullende verzekering hebt afgesloten. Een EHBO cursussen vergoeding  2025 wordt namelijk niet uitgekeerd vanuit de basisverzekering. De voor jou beste aanvullende verzekering vind je hier op deze website, nadat je de verzekeraars met elkaar vergeleken hebt.

Alleen EHBO cursussen vergoeding 2025 bij aanvullende dekking

De kosten voor een EHBO cursus kunnen nogal verschillen. Je kunt een cursus volgen die slechts enkele tientjes kost, er zijn ook cursussen die een paar honderd euro kosten. Over geld gesproken, vaak kun je zelfs als je aanvullend verzekerd bent de rekening niet rechtstreeks bij de zorgverzekeraar indienen.  Je schiet het geld dus eerst voor en krijgt de EHBO cursussen  vergoeding 2025 pas later van de verzekeraar terug, mits je dus een aanvullende verzekering afgesloten hebt.

Diploma of certificaat kan aanvullende eis zijn

Er zijn verschillende EHBO cursussen zoals de snelcursus, een speciale cursus voor hulp aan kinderen en ook de AED-cursus, de cursus waarin je leert omgaan met de Automatische Externe Defibrillator. Een compleet overzicht van cursussen en de kosten van de cursus vind je op de website van het Rode Kruis.  Verzekeraars stellen overigens soms nog voorwaarden voor sprake is van uitkering van de EHBO cursussen vergoeding  2025.  Zo is het voor bepaalde verzekeraars van belang dat een diploma of certificaat behaald kan worden.  Overigens kunnen de cursussen in bepaalde gevallen ook online gevolgd worden.

Check de verzekeraars die een aanvullende verzekering aanbieden en vergelijk ze hier op de website. Zo kom je als vanzelf uit  bij die verzekering die het best tegemoet komt aan jouw wensen.

Meer over zorgverzekering vergoedingen.

Is er een EHBO-cursussen vergoeding beschikbaar?

Ja, er zijn zorgverzekeraars die een dergelijke vergoeding beschikbaar stellen, mits je kiest voor een aanvullende verzekering.

Worden er eisen aan de cursus gesteld?

Kies je een aanvullende verzekering, dan kan een verzekeraar inderdaad extra eisen stellen. Zo moet je bij bepaalde verzekeraars een diploma of een certificaat met de cursus kunnen halen.

Hoe weet je of je de beste zorgverzekering hebt afgesloten?

Op deze website kun je de verschillende zorgverzekeraars prima met elkaar vergelijken. Op die manier en op basis van jouw wensen vind je zo als vanzelf de beste zorgverzekering.

5/5 - (49 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd