Cesartherapie vergoeding 2025

Interesse in een zorgverzekering met besnijdenis vergoeding in 2025? Zorgverzekeraar Just (Basic + Just Live) heeft de laagste premie: € 126,70 en 885 eigen risico. Zonder vrijwillig eigen risico heeft FBTO (Basis + Module Spieren & Gewrichten 200) de meest aantrekkelijke zorgverzekering voor € 139,20 premie per maand. De meest uitgebreide dekking voor een besnijdenis, oftewel circumcisie, heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) voor € 149,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Oefentherapie Mensendieck en Cesar is een therapie gericht op verbetering van de houding en manier van bewegen van mensen met lichamelijke klachten. Hoewel de therapie vaak prima resultaten oplevert is er van dekking vanuit de basisverzekering maar zeer beperkt sprake.

Lichamelijke klachten door een verkeerde houding

Veel van de lichamelijke klachten waarmee mensen te maken hebben, worden veroorzaakt door een verkeerde houding. De therapeut die Cesartherapie aanbiedt, kan je bewuster maken van die houding en je eveneens bewust maken van de manier waarop je beweegt in relatie tot de klachten waarmee je te maken hebt. Vaak voorkomende klachten die ontstaan door de verkeerde houding zijn onder meer hoofdpijn, gewrichtspijn, rugklachten, nekklachten, ademhalingsklachten, stress en spanningsklachten en ook bekkenklachten.

Slechts zelden een Cesartherapie vergoeding 2025 vanuit de basisverzekering

De Cesartherapie vergoeding 2025 wordt slechts zelden vergoed vanuit de basisverzekering. Alleen als sprake is van een chronische aandoening is er een Cesartherapie vergoeding 2025  vanuit de basisverzekering. Maar wel pas vanaf de 21e behandeling bij de Cesartherapeut. Het is wel mogelijk een aanvullende verzekering af te sluiten als je aanspraak wilt maken op de Cesartherapie vergoeding 2025.

De aanvullende voorwaarden van de verzekeraars

De verzekeraars die een aanvullende verzekering aanbieden kunnen wel voorwaarden stellen voor de Cesartherapie vergoeding 2025. Een van de meest voorkomende voorwaarden is dat je kiest voor een door de verzekeraar gecontracteerde therapeut. Zaak dus altijd de kleine lettertjes door te nemen als je besluit een aanvullende verzekering af te sluiten.

Vergelijk de verzekeraars op zorgverzekerinq.nl

Wil je de voor jou beste verzekering afsluiten, helemaal toegespitst op jouw zorgbehoefte? Vergelijk dan hier op zorgverzekerinq.nl de verzekeraars, check de polisvoorwaarden en kies voor de voor jou meest aantrekkelijke zorgverzekering. Bekijk ook de mogelijkheden van andere zorgverzekering vergoedingen.

Biedt de basisverzekering dekking voor Cesartherapie?

De basisverzekering biedt slechts in zeer beperkte mate dekking voor Cesartherapie. Pas vanaf de 21e behandeling kan er een Cesartherapie vergoeding uitgekeerd worden vanuit het basispakket.

Waar let je op als jij je aanvullend laat verzekeren?

Je kunt aanspraak maken op een Cesartherapie vergoeding als je kiest voor een aanvullende verzekering. Let dan wel op de voorwaarden die gelden voor een vergoeding, Zo moet je vaak gebruik maken van een door de verzekeraar gecontracteerde therapeut.

En de beste zorgverzekering hoe vind je die?

De beste zorgverzekering vind je door de verzekeraars hier op zorgverzekerinq.nl met elkaar te vergelijken. Vergeet bij je vergelijk zeker niet de polisvoorwaarden van de verzekeraars door te nemen

4.7/5 - (63 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd