Acnetherapie vergoeding 2025

Interesse in een goedkope zorgverzekering met vergoeding voor acnétherapie in 2025? Anderzorg (Basis + Extra) is de voordeligste met € 139,80 en een eigen risico van 885. Met 385 eigen risico heeft Anderzorg (Basis + Extra) de voordeligste zorgverzekering voor € 157,30 per maand. De hoogste dekking heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 3 sterren) voor € 181,70 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
224,88
Zorgkeuze
ruim
80%, max. € 200,- p/j
  • Ruime zorgkeuze
  • Inclusief 4 premium apps
  • Zorgverleners zonder contract beperkt vergoed
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
224,88
Zorgkeuze
ruim
80%, max. € 200,- p/j
  • Ruime zorgkeuze
  • Inclusief 4 premium apps
  • Zorgverleners zonder contract beperkt vergoed

Acnetherapie 

Acnetherapie vergoeding gewenst? Wij helpen je graag verder met het uitzoeken hoe het zit met acnétherapie en je zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering heb je geen vergoeding voor acne behandeling in 2025. Je zou een aanvullende verzekering moeten afsluiten om een acnetherapie vergoeding te kunnen ontvangen.

Wat is acnetherapie?

Acnetherapie is een huidtherapie die helpt bij het reinigen van je gezicht (en hals) vn vormen van acne. Een huidtherapeut geeft de therapie. Door een acne behandeling te nemen gaat je huis er schoner uitzien, en zullen onzuiverheden verwijderen. Het doel van een acne behandling is om de acne te verminderen en de huis zo goed mogelijk te laten herstellen. Het is mogelijk dat er wondjes en littekens zijn ontstaan door acne, met een behandeling is dit behoorlijk te verminderen.

Zorgverzekering acnetherapie vergoeding

In de basispolis is geen acne vergoeding opgenomen in 2025. Het is mogelijk om voor acnetherapie een vergoeding te ontvangen via een aanvullende zorgverzekering.

Bekijk ook andere zorgvergoedingen.

Is er acnetherapie vergoeding vanuit de basisverzekering?

Nee, er is geen vergoeding vanuit de basisverzekering beschikbaar. Als je een vergoeding wilt ontvangen, dan dien je een aanvullende verzekering aan te vragen.

Gelden er aanvullende voorwaarden voor een aanvullende verzekering?

Of er aanvullende eisen gesteld worden aan de aanvullende verzekering, verschilt per verzekeraar. Vaak dient de behandeling bijvoorbeeld wel uitgevoerd te worden door een gecontracteerde zorgverlener.

Wat kan zorgverzekerinq.nl voor je betekenen?

Op zorgverzekerinq.nl kun je de verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. Op die manier kom je tot de voor jou beste verzekering.

5/5 - (22 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd