Vergelijk de zorgverzekering 2020

Heb jij al een andere zorgverzekering afsloten? Of ben je nog de zorgverzekering 2020 aan het vergelijken? Je hebt ongeveer zeven weken per jaar om te bekijken of een overstap jou iets gaat opleveren. Zo kan het zijn dat meer dekking nodig hebt en daarom een uitgebreidere zorgverzekering wilt afsluiten in 2020. Uiteraard is het mogelijk dat je gewoon de goedkoopste basisverzekering wilt afsluiten omdat je weining to geen zorgkosten verwacht in 2020.

Met behulp van de zorgvergelijker op onze site, kun je vrijblijvend zorgverzekeringen vergelijken. Aan de hand van je persoonlijke gegevens en wensen vergelijk jij zorgverzekeraars op basis van prijs en inhoud. De goedkoopste zorgverzekering staat altijd bovenaan en kun je afsluiten bij de zorgmaatschappij. Ten slotte kun je per verzekeraar de mogelijkheden vinden op onze website. Wij hebben de basis, aanvullende en tandartsverzekeringen uitgelicht met de belangrijkste informatie.

5/5 - (2 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar