Nieuwe vergelijk functies in de zorgvergelijker

Nieuwe vergelijk functies in de zorgvergelijker - nieuws - zorgverzekerinq.nl

 

Nieuwe functies in de zorgvergelijker 2019 om nog beter je zorgverzekering te vergelijken met andere aanbieders. Zo is het nu mogelijk om je huidige aanbieder te vergelijken met het andere aanbod, de vergelijking te ontvangen in je inbox en aanvullende dekkingen te vergelijken van alle zorgmaatschappijen.

Huidige aanbieder functie

  • Je hebt de mogelijkheid om je huidige verzekeraar te selecteren. De verzekeraar zal bovenaan de pagina worden weergegeven, hierdoor kan je optimaal de vergelijking doen met het andere aanbod.

Mail deze functie

  • Wanneer je je huidige verzekering hebt vergeleken, heb je de mogelijkheid om de resultaten te ontvangen in je e-mail. Hierdoor kan je op een ander moment verder met het vergelijken!

Aanvullende dekkingen

  • Voeg extra filters toe en vergelijk het aanbod specifiek voor jouw zorgwensen. Je kan zo de verzekeringen filteren op dekkingen die je wilt vergelijken voor bepaalde behandelingen. Bijvoorbeeld acnetherapie of chiropractie.

Direct vergelijken?

Wanneer je direct de nieuwe functionaliteiten wilt gaan gebruiken kan je naar de zorgvergelijker 2019 pagina gaan om van start te gaan. Op dit moment is er nog niet heel veel nieuws bekend over wat er exact gaat veranderen aankomend jaar. Wij houden je graag op de hoogte op onze wijzigingen zorgverzekering 2019 pagina!

4.7/5 - (8 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar