Vergelijk je zorgverzekeringen

Zorgverzekering vergelijken via Zorgverzekerinq.nl

Niemand vergelijkt zijn zorgverzekering enkel op de zorgpremie. Vergoedingen en dekkingen in de zorgverzekering is eigenlijk net zo belangrijk. Wij leggen je hier uit hoe je op Zorgverzekering.nl simpel en eenvoudig zorgverzekeringen kunt vergelijken.

Hoe begin je?

Om zorgverzekeringne te vergelijken dien je in de zorgvergelijker je geboortedatum en je postcode in te vullen. Door te klikken op ‘Details vergelijken’ gaat de vergelijking automatisch starten en kun je direct de details per zorgverzekering zien.

Je huidige verzekering toevoegen

Het is ook mogelijk om je huidige zorgverzekering toe te voegen aan de vergelijking. Zodat je direct kunt zien of je huidige zorgverzekeraar nog het beste bij je past in 2019. Ook zie je direct of er een goedkopere zorgverzekering beschikbaar is met dezelfde dekking.

De juiste zorgverzekering kiezen

De zorgvergelijker toont zorgverzekeringen gerangschikt op zorgpremie. Aan de linkerkant van de zorgvergelijker vind je de filters. Door de filters te gebruiken wordt de vergelijking gedaan op basis van de door jouw ingevulde gegevens. Een persoonlijke vergelijking dus!

Hoe vergelijk je zorgverzekeringen op Zorgverzekerinq.nl? Hoe werkt het filteren?

Aan de linkerkant zie je de filters, zodat je exact kunt aangeven wat je wel en niet wilt hebben in je zorgverzekering 2019. Geef aan of je bijvoorbeeld fysiotherapie behandelingen wilt hebben, of een tandartsvergoeding in het aankomend jaar. Zodra je een verandering maakt, toont de vergelijker automatisch de nieuwe zorgverzekeringen. De getoonde zorgverzekeringen sluiten aan op je wensen.

Een specifieke vergoeding toevoegen

Ben je nog op zoek naar een specifieke dekking? Voeg dan een aanvullende vergoeding toe aan de linkerkant. Bekijk hieronder een aantal belangrijke pagina’s die meer informatie geven over bepaalde vergoedingen:

5/5 - (3 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar